GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CITEŞTE CE NU AI VĂZUT ASEARĂ LA TV, MARŢI

Gică Popescu: "Niciodată la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 mai 2008 00:00

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

 

Gică Popescu a spus hotărît că nu va accepta niciodată o ofertă de la echipa din Ghencea, indiferent de funcţia care i s-ar propune. "Am spus-o mai demult şi repet acum: la Steaua nu m-aş duce niciodată", a afirmat Popescu.

Gică Popescu: "Nu voi reveni foarte curînd în fotbal"

Cei care îşi doresc ca Gică Popescu să revină în fotbal trebuie să mai aştepte. "Nu-mi lipseşte foarte mult fotbalul. Stau destul de departe de el pentru că sînt angrenat în multe proiecte. Nu voi reveni foarte curînd", a spus fostul internaţional pentru Sportro.

La Specialul de la sportro Gică Popescu a vorbit despre evenimentul Seara Campionilor, care va avea loc luni, 26 mai.

 

Gică Popescu: "În 2006 am vrut să-l aducem pe Maradona"

Gică Popescu şi organizatorul galei Seara Campionilor, Mihai Neguţ, au dezvăluit că, în urmă cu doi ani, invitatul special al evenimentului trebuia să fie Maradona!

"În 2006 am vrut să îl aducem pe Maradona. I-am trimis contractul să-l semneze. Ne-a tot amînat, pentru că era Campionatul Mondial şi avea contract cu un post de televiziune pentru comentarea meciurilor de la turneul final. Cu 2 săptămîni înainte de data pe care o stabilisem, ne-a trimis contractul semnat, dar era prea tîrziu. Am ajuns la a patra ediţie şi sper ca aceasta să se ridice la un nivel înalt. Ca o noutate, acest eveniment se va desfăşura sub patronatul preşedintelui Băsescu. Am vorbit azi cu Dan Petrescu, Ilie dumitrescu şi chiar au insistat să ne antrenam în weekend, pentru că nu am mai făcut de mult mişcare şi, dacă ne uităm în echipa lui Figo, ar trebui să ne apucăm de acum", a mai spus Gică Popescu.

Mihai Neguţ: "Aşteptăm să confirme Messi şi Robinho"

Organizatorul galei Seara Campionilor, Mihai Neguţ, a spus că, pe lîngă vedete care şi-au anunţat deja prezeţa la evenimentul de pe stadionul Steaua, aşteaptă un răspuns şi de la doi dintre cei mai în formă jucători ai momentului. "Aşteptăm confirmarea lui Messi şi Robinho. Sperăm să primim un răspuns pozitiv", a spus Neguţ la Special, de la Sportro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Liga 2
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
Stranieri
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”
Superliga
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (19)
 •  21 Mai 2008, 19:21

Intr-adevar ..am postat de doua ori opinia mea si nu a aparut

 •  21 Mai 2008, 19:10

Sint dinamovist dar eu pentru asa o impertinenta nu l-as mai primii pe stadionul Ghencea. Sper ca suporterii sa-i faca o primire pe cinste pentru declaratia lui. Sa se duca sa organizeze evenimentul in parcul izvor.Mare om ce sa zic la dinamo s-a facut de cacao intr-un moment cind nu-l mai cauta nimeni si a avut aceiasi impertinenta.

 •  21 Mai 2008, 19:00

sa cenzurati!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează