FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Jucătorul cu aproape 300 de meciuri bifate în Serie A, surprins de nivelul din Superliga: „Este un campionat puternic”

Jasmin Kurtic, cu numărul 27, în CSU Craiova - UTA Arad. 
Foto: Imago
Jasmin Kurtic, cu numărul 27, în CSU Craiova - UTA Arad. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 13:22 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 14:38

Mijlocașul celor de la CS Universitatea Craiova, Jasmin Kurtic (34 de ani), s-a arătat surprins de nivelul pe care l-a găsit în Superliga României, dar și de organizarea mai multor cluburi din campionatul intern. 

Sosit în această vară în Bănie, după ce a reziliat contractul cu formația elenă PAOK Salonic, Jasmin Kurtic, jucător cu 289 de meciuri bifate în carieră în Serie A, se anunța a fi o adevărată lovitură dată de craioveni pe piața transferurilor. Chiar dacă venea după o gravă accidentare suferită la genunchi, care l-a ținut în afara dreptunghiului verde o perioadă lungă de timp. 

Un fotbalist esențial pleacă de la Rapid și se umple de bani! Toate detaliile transferului
RAPID
Un fotbalist esențial pleacă de la Rapid și se umple de bani! Toate detaliile transferului

Rechemat la naționala Sloveniei după o pauză de aproximativ 10 luni, pentru partidele cu Irlanda de Nord (7 septembrie) și San Marino (10 septembrie), din preliminariile Campionatului European din 2024, Jasmin Kurtic a fost întrebat, în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Federației Slovene de Fotbal, despre noul capitol pe care l-a început la CS Universitatea Craiova

Jasmin Kurtic, mijlocașul de la CSU Craiova, interviu din cantonamentul naționalei Sloveniei despre Superliga: „Sunt plăcut surprins”

„Când a fost vorba să-mi caut un club, cel mai important lucru luat în calcul de mine a fost să revin cât mai repede posibil pe teren. 

În acest moment, sunt plăcut surprins de nivelul din România, care are un campionat puternic, în care se regăsesc cluburi bine organizate. 

Când am sosit în România, am ajuns la un consens cu antrenorul în ceea ce privește ritmul în care trebuie să mă pregătesc, pentru a primi din ce în ce mai multe minute în fiecare meci. 

Efectele accidentării încă se resimt, dar am revenit pe teren, ceea ce mă bucură. Acum trebuie doar să muncesc din greu”, a precizat Jasmin Kurtic, potrivit Radio Odeon. 

Jasmin Kurtic a bifat până acum 3 meciuri în tricoul CS Universității Craiova, toate în campionat. A jucat 28 de minute în victoria oltenilor cu UTA Arad, scor 3-0, 45 de minute în înfrângerea de la Ovidiu cu Farul, 0-2, și toate minutele în insuccesul din Ghencea, cu FCSB, 0-3. 

VIDEO. Mihăiță Pleșan, verdict dur după primele meciuri ale lui Jasmin Kurtic în tricoul CS Universității Craiova: „Țeapă!”

Citește și: 

Dorin Șerdean, fost oficial la Dinamo, pus sub acuzare pentru fraudă de Parchetul European

Dan Șucu vrea mai mult de la cel mai în formă atacant al Superligii: „A jucat doar 3 reprize, mai are 300”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (10)
toxic99
toxic99  •  06 Septembrie 2023, 16:56

Rămâne de văzut dacă își mai revine sau nu. In ultimii 5 ani, noi nu am avut jucători luați la un loc să joace cat a jucat acest fotbalist in Serie A

Hcm27
Hcm27  •  06 Septembrie 2023, 15:29

Ca și Chiriches sau Ganea, care nu au prins contracte în Grecia, Turcia, sau măcar Cipru ori Israel, înseamnă că au cariera fotbalistica pe "terminate" și numai România ori Bulgaria, cu salarii de minim 7000 de coco lunar, mai puteau sa asigure viitor fotbalistic unor astfel de jucători.Ar mai fii și rusii, dar mulți jucători se feresc sa mai meargă la aceste echipe deocamdată.Ideea e ca ne mulțumim cu puțin, iar unii chiar ne iau de prosti, din pricina proștilor care patronează sau conduc cluburile de fotbal din România.

ccc23
ccc23  •  06 Septembrie 2023, 15:27

Asa e…destul de puternic…deaia ne dau cu fotbalul in cap danezii.. norvegienii si finlandezii…si ne chinuim cu Urartu si Flora tallin

Vezi toate comentariile (10)
Comentează