FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - OȚELUL GALAȚI 1-1

Dorinel Munteanu și Mircea Rednic, contre după UTA - Oțelul 1-1 » „Cum să meriți victoria când cel mai bun jucător e portarul?” vs. „Periculoși doar prin șuturi de la distanță”

Articol de , - Publicat sambata, 10 august 2024 21:58 / Actualizat sambata, 10 august 2024 22:56

Dorinel Munteanu, 56 de ani, tehnicianul celor de la Oțelul Galați, s-a arătat extrem de dezamăgit de golul primit de trupa sa, în finalul partidei cu UTA, scor 1-1, considerând că echipa sa ar fi meritat toate cele trei puncte în deplasarea de la Arad, având mai multe ocazii. Mircea Rednic, 62 de ani, a auzit declarațiile „Neamțului” și l-a contrazis dur.

Stipe Juric, cel care a reușit și golul victoriei cu Hermannstadt, a deschis scorul contra „textiliștilor”, cu o lovitură de cap spectaculoasă. După un henț al lui Adăscăliței în prelungiri, „cavalerul în negru” a dictat lovitură de la 11 metri, iar Joao Pedro a transformat.

Mircea Rednic: „Ei ne-au stricat terenul, au stat numai în partea stângă. Au stat bine sau au jucat teatru?”

Am trăit la intensitate maximă meciul, mai ales la ocaziile pe care le-am avut. Ei în afară de gol au mai avut o ocazie și atât. M-a surprins declarația lui Dorinel, a zis că merita victoria. Păi, tu meritai victoria când cel mai bun om al tău e portarul? (n.r. - Iustin Popescu).

Au avut două șuturi pe poartă și un gol, noi 15, cred că meritam mai mult de acest egal. Ei ne-au stricat terenul, au stat numai în partea stângă. Au stat bine sau au jucat teatru? Au fost multe opriri în acest meci, noi n-am avut crampe, ei da”, a declarat „Puriul” la flash-interviu.

Dorinel Munteanu: „Au fost periculoși doar prin șuturi de la distanță”

„Am pierdut două puncte foarte importante pentru noi. La ultima fază, am dat posibilitatea adversarului să marcheze. UTA, în afară de câteva probleme în prima repriză, nu a avut nimic concret. Nu sunt mulțumit, trebuia să câștigăm cele trei puncte, este clar! La scorul de 1-0, ne puteam desprinde, însă nu am făcut-o.

Sunt mulțumit de jocul echipei per total, adversarul ne-a pus în pericol doar prin șuturi de la distanță. Sunt necăjit, nu sunt mulțumit cu un punct. Din echipa mea, cine se mulțumește cu un punct nu va rezista foarte mult”, a spus și Dorinel Munteanu, în antiteză cu cele spuse de Mircea Rednic.

Cu toate acestea, jucătorii fostului mare internațional sunt mulțumiți cu punctul obținut la Arad:

Am câștigat un punct bun, a fost o deplasare grea. Am fost aproape de a câștiga toate cele 3 puncte, însă au avut penalty în ultimul minut. Avem o săptămână pentru a pregăti meciul viitor. Sunt sigur că vom fi pregătiți pentru meciul cu Petrolul.

- Juri Cisotti, mijlocaș Oțelul Galați

Astăzi nu am putut să înscriu, însă am încercat să îmi ajut echipa cum am putut. Nu ne priește pauza, ne dă puțin peste cap, aveam ritm de joc.

- Alex Pop, atacant Oțelul Galați

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (6)
rav410wrc
rav410wrc  •  11 August 2024, 10:56
Postat de User11 pe 10 August 2024, 23:07

Si ce performante notabile a mai avut Mister Strambu in ultimul timp in afara de salvarea de ma retrogradare a lui Dinamo din sesonu trecut?

Doar un titlu' cu Dinamo si un altu' + 1 Cupa + 2 Super Cupe, cu Rapid, ah da ... si locul 7 (primu' din play-out) cu UTA !! Da' ce sa stie din astea un l.user11 ca tine !? ;)))

ADY74
ADY74  •  11 August 2024, 09:52

Pana la urma fotbalul e pe goluri. In ultima perioada unii au fost cu posesia si unii cu golul.

o_bic
o_bic  •  11 August 2024, 08:57

Ciocu' mic Strâmbule,lumea nu uita blaturile tale,cel mai recent fiind când ai stat capră la milițieni sezonul trecut

Vezi toate comentariile (6)
Comentează