FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi: „Dacă Farul avea bani, semnam ca Petrescu!” + ultimele vești despre situația lui Alibec

Gică Hagi a oferit ultimele vești despre Denis Alibec. Foto: Captură YouTube/ @
Farul Constanta TV
Gică Hagi a oferit ultimele vești despre Denis Alibec. Foto: Captură YouTube/ @ Farul Constanta TV

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2024 19:43 / Actualizat duminica, 18 august 2024 21:01

Revenit la Farul Constanța în urmă cu o săptămână, Denis Alibec (33 de ani) are șanse să joace din nou sub comanda lui Gică Hagi la meciul cu FC Hermannstadt, program luni, de la ora 22.00, în etapa a 6-a a Superligii.

Internaționalul tricolor are șanse mari să debuteze în acest sezon în meciul de luni cu FC Hermannstadt.

Gică Hagi a oferit ultimele vești despre Denis Alibec: „Nu cred că poate să joace titular”

Atacantul în vârstă de 33 de ani nu poate prinde însă formula de start, fiind în urmă cu pregătirea fizică, după ce a avut o vacanță prelungită. 

„Denis este cu noi în cantonament, dar trebuie răbdare, pentru că este nevoie de timp în cazul lui. Sperăm să fie Denis Alibec de dinainte, care să ne facă mai buni și să ne ajute să câștigăm meciuri. Nu cred că poate să joace titular, din punct de vedere fizic. Este un jucător care a decis că este mai bine să vină la noi.

Ne bucurăm că a venit, acum trebuie să trecem la treabă, să ne pregătim foarte bine și să-l aducem la ritmul și intensitatea jocului pe care o avea când a mai fost la noi. Să exceleze iar! În teren nu o să joace doar numele și este datoria noastră să-l facem cum era înainte”, a dezvăluit Gică Hagi. 

VIDEO. Denis Alibec: „Nu știu cum sunt fizic, trebuie să joc un meci să văd”

Mesajul managerului tehnic al constănțenilor a fost confirmat de internaționalul tricolor, care a recunoscut că are mult de recuperat.

„M-am ținut de cuvânt și m-am întors acasă. A durat 5 minute negocierea. Nu am vreo clauză specială, doar prime de obiectiv, pentru că așa am făcut performanță la Farul. Sunt foarte încrezător, am văzut echipa și cred că putem face lucruri mărețe.

Mi-am propus să marchez cât mai multe goluri, să dau cât mai multe pase decisive și să ne batem la campionat. Îmi place să joc fotbal sub presiune și de aceea am ales Farul. Nu știu cum sunt fizic, trebuie să joc un meci și să văd. Mă simt ok, dar cred că mai am mult de muncă”, a spus Denis Alibec.

Gică Hagi: „Dacă Farul avea bani, semnam ca Petrescu!”

În privința lui Alexi Pitu, care se antrenează la baza sportivă a Academiei Hagi și este liber de contract, „Regele” a fost mai rezervat.

Gică Hagi: „Dacă Farul avea bani, semnam ca Petrescu!” + ultimele vești despre situația lui Alibec
Alexi Pitu (dreapta) s-a întreținut cu Denis Alibec, fostul lui coleg

„Jucătorii care sunt liberi de contract și au fost la noi știu unde vor să se ducă și ce vor să facă. Depinde de ei. Până în momentul de față nu am niciun semnal, am văzut doar că unii de-ai noștri, din conducere, zic că poate să vină. Dar nu știu ce gândește jucătorul.

Alexi Pitu este în fotbalul bun și probabil își dorește să rămână afară. Plus că poate și noi avem poziția ocupată. Nu putem să semnăm jucători doar de dragul de a semna jucători ca să avem cât mai mulți.

Dacă avea Farul bani mulți, semnam și eu mulți jucători. Cum semnează Petrescu, câte trei pe post, nu contează. Dar, dacă banii noștri sunt limitați, trebuie să ne rezumăm la cât putem. Și așa, poate că am depășit puțin limita”, a declarat Hagi la conferința de presă , premergătoare meciului cu Hermannstadt (luni, ora 22:00)..

Match Quiz Rapid - Dinamo

Ce așteptări ai de la derby-ul bucureștean? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  19 August 2024, 13:25

Nu are bani Hagi? Dar să plătească 2 milioane de euro cash pentur a-și răscumpăra fiul de la Fiorentina a avut? Să plătească studiile de actorie ale Kirei la cele mai mari școli de arta actorului de la Londra și New Yprk a avut? Vrăjeala asta mă plictisește! A spus clar Șucu: „am fost în tratative cu alți doi oameni de afaceri să cumpărăm majoritatea din club dar eu sunt mai țăran: nu poate Hagi să conducă pe termen nelimitat pe banii mei fără să am dreptul să intervin așa cum dorea”

Vezi toate comentariile (1)
Comentează