FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - U CRAIOVA

LIVE DE LA 21:30 U Cluj - Universitatea Craiova, ce duel pentru supremație în Superligă, în etapa #10 » Echipele probabile + cele mai tari cote

U Cluj - Universitatea Craiova, live de la 21:30, pe gsp.ro. Foto: Imago Images
U Cluj - Universitatea Craiova, live de la 21:30, pe gsp.ro. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 10:55 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 13:28

U Cluj - Universitatea Craiova este unul dintre meciurile tari ale acestei etape a 10-a din Superliga. Meciul de pe Cluj Arena, de la ora 21:30, va fi livetext pe GSP.ro și la TV pe DigiSport 1 și pe PrimaSport 1.

Rezultatele și programul etapei #10 din Superliga

U Cluj este echipa care domină Superliga în acest moment. Formația lui Ioan Ovidiu Sabău este neînvinsă în actuala ediție, a făcut câteva rezultate remarcabile. Precum recenta victorie, 2-0, în Giulești.

U Cluj - Universitatea Craiova, live de la 21:30

Echipele probabile la U Cluj - Universitatea Craiova

U Cluj (4-3-1-2): Gertmonas - Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu - Silaghi, Bic, G. Simion - Nistor - Berto, Thiam
Rezerve: Gorcea, Van der Werff, Bota, Oancea, Blănuță, Mitrea, Rață, Codrea, Lasure, Tchassem, Oaidă
Absenți: Ov. Popescu (suspendat), Bettaieb (accidentat), Miranyan (menajat)
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

Universitatea Craiova (4-2-3-1): L. Popescu - Căpățînă, Maldonado, Sierra, Bancu - Oshima, Houri - Baiaram, Mitriță, Mora - A. Ivan
Rezerve: S. Lung, R. Stoian, Paradela, Screciu, D. Barbu, Zajkov, Danciu, Gașpar, Bană, Ndong, Badelj
Absent: Vlădoiu (suspendat), Iago, Cicâldău, Lukic (nepregătiți)
Antrenor Constantin Gâlcă

Stadion: Cluj Arena
Arbitru: Florin Chivulete (București) / Asistenți: George Neacșu (Cîmpulung Muscel), Andrei Constantinescu (București)
Arbitru VAR: Florin Andrei (Târgu Mureș). Asistent VAR: Raul Ghiciulescu (Lugoj)

Clasamentul din Superliga

U Cluj a bifat un record istoric: 11 meciuri fără eșec

Nu este de mirare că U Cluj domină Liga 1: a adunat 11 meciuri fără înfrângere în campionat, ardelenii depășind precedenta cea mai lungă serie din istoria clubului, 10 partide, în returul ediției 1970/1971.

U Cluj este fără gol încasat în ultimele cinci etape, 4 victorii și o remiză albă, cu o medie de 2 goluri/per meci în ultimele patru runde.

Universitatea Craiova nu se regăsește. A pierdut primul loc, are doar un punct obținut în ultimele trei etape, o remiză cu Rapid acasă, în rest, eșecuri cu Dinamo și cu Poli Iași, ambele în deplasare. Nori negri în Bănie! Totuși, echipa lui Constantin Gâlcă și-a propus titlul în această ediție.

6 meciuridin actuala ediție a adunat U Cluj în care n-a luat gol: patru victorii și două remize

Trupa lui Neluțu Sabău are 9 meciuri consecutive fără eșec pe terenul adversarelor, o serie ce ține de la finele campionatului trecut. Ardelenii au adunat 5 victorii și patru remize. Printre performanțele din deplasare: remiză cu FCSB, victorii în Gruia și în Giulești.

Pe teren propriu, U Cluj are trei victorii în tot atâtea etape!

Cele mai interesante informații despre meciul U Cluj - Universitatea Craiova

13 aprilie 2024, Universitatea Cluj-Petrolul 1-2 a fost singura înfrângere suferită de ardeleni în ultimele 11 jocuri disputate în campionat pe teren propriu, în rest şapte victorii şi trei rezultate de egalitate.

  • 11.374 spectatori / meci a fost media înregistrată de clujeni în cele trei partide jucate acasă în campionatul curent.

 Două succese (2-0 CFR, 2-1 Sepsi OSK), o remiză (0-0 FC Hermannstadt) şi două partide pierdute este palmaresul înregistrat de olteni în sezonul curent din postura de vizitatori.

De la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă din 2014, cele două echipe s-au mai întâlnit de şase ori în principala competiţie internă, de trei ori au câştigat oltenii, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate. Pe lângă aceste confruntări, s-au mai duelat şi în barajul pentru un loc în Conference League din 26 mai 2024, când craiovenii s-au impus pe arena Ion Oblemenco după executarea loviturilor de departajare (1-1 după 120 de minute).

Ioan Ovidiu Sabau vs. Universitatea Craiova: 3 jocuri - 3 remize;

Constantin Gâlcă vs. U Cluj: 4 meciuri în toate competiţiile - 3 victorii - 1 remiză.

Mediile de vârstă: Universitatea Cluj - 26 ani şi patru luni; Universitatea Craiova - 25 ani şi trei luni.

  • Doar 21 de jucători au utilizat ardelenii în primele nouă etape, cei mai puţini dintre toate competitoarele. 10 dintre ei au bifat prezenţe în fiecare rundă, dintre care şapte au început titulari toate partidele.

  • Oltenii s-au bazat pe 23 de fotbalişti, dintre care 14 şi-au trecut în cont cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă.

VIDEO. Ioan Ovidiu Sabau, conferință de presă înainte de U Cluj - Craiova

VIDEO. Constantin Gâlcă, conferință de presă înainte de U Cluj - Universitatea Craiova

Înfruntăm liderul clasamentului, „U” Cluj, care a demonstrat că este cea mai bună echipă a campionatului până acum.Îmi doresc ca echipa mea să fie mai compactă, să aibă o poziţionare mai bună în apărare.Transmit suporterilor să lase jucătorii în pace, iar dacă vor un vinovat acela sunt eu. Am spus de la început că îmi asum toate lucrurile. Alex Mitriță va continua să execute loviturile de la 11 metri. Am încredere totală în acești jucători.

- Constantin Gâlcă, înainte de U Cluj - Universitatea Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Impresarul portarului din Superligă: „Steaua, pentru că așa o consider pe FCSB, a întrebat despre el” » GSP a aflat cât ar costa transferul
Superliga
Impresarul portarului din Superligă: „Steaua, pentru că așa o consider pe FCSB, a întrebat despre el” » GSP a aflat cât ar costa transferul
O echipa de tradiție din România renaște » Anunțul fostului patron: „O să revenim foarte curând!”
Fotbal
O echipa de tradiție din România renaște » Anunțul fostului patron: „O să revenim foarte curând!”
E în cărți să semneze un nou contract, dar patronul îl face praf: „Scapă caii de sub control!” + Episod neștiut din Austria: „M-a pus pe gânduri”
Superliga
E în cărți să semneze un nou contract, dar patronul îl face praf: „Scapă caii de sub control!” + Episod neștiut din Austria: „M-a pus pe gânduri”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  22 Septembrie 2024, 11:20

...jucam cu o echipa slaba imbatranita ...cu un antrenor incapabil care n a castigat nimik in viata lui de antrenor ...nu ne intereseaza rezultatul noi trebuie sa invingem fcsb tur si retur ...atunci vom lua campionatul ...

doubleti
doubleti  •  22 Septembrie 2024, 11:06

Daca Galca ar avea sange in instalatie, ar juca cu Gaspar ca U21 nu cu Capatana fundas dreapta si asa se elibereaza locul in atac pentru a juca cu Mora si Paradela de la inceput, nu cu bezmeticul de Baiaram. Stiu ca este dificil sa debutezi un taanr in asa meci, dar daca ai valoare il treci cu bine. Si eu zic ca pustiul are valoare si este mai bun decat Capatana. Plus ca as vrea sa-l vad pe Badelj in locul lui Sierra. Si apropo GSP, Kolijc unde joaca, ca nu e nici pe teren si nici pe banca de rezerve. Si nu este trecut nici la indisponibili. Sa-l fi transferat Craiova intretimp? :)))). Eu zic s ava faceti temele mai bine. Forza Stiinta, desi astazi este un meci greu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează