SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Gloria Bistrița - Krim Ljubljana 30-35 » Krim, prea puternică pentru elevele lui Florentin Pera. A doua înfrângere consecutivă pentru ardelence

Gloria Bistrița o înfruntă pe Krim Ljubljana în Liga Campionilor // Foto: Facebook
Gloria Bistrița o înfruntă pe Krim Ljubljana în Liga Campionilor // Foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024 18:37 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 19:28

Gloria Bistrița a fost învinsă de Krim Ljubljana în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 30-35, a doua înfrângere continentală consecutivă pentru elevele lui Florentin Pera, după 26-28 la Metz.

Cronică de Roxana Fleșeru după Gloria Bistrița - Krim Ljubljana

Bistrița respiră în această toamnă în ritm de Liga Campionilor, echipa din oraș primind un wild card pentru a evolua în cea mai tare competiție intercluburi din Europa. Începutul a fost unul de poveste, cu o victorie în fața lui CSM București, apoi a venit înfrângerea la două goluri de la Metz.

Echipa antrenată de Florentin Pera a revenit sâmbătă în sala „Terra Plast”, unde au întâlnit-o pe Krim Ljubljana, formație pregătită de Dragan Adzic și care avea două victorii din tot atâtea posibile în grupa A.

Adversara Gloriei Bistriție are o nouă față în acest sezon, având o campanie de transferuri serioasă. Au venit la echipa din Slovenia Grace Zaadi, Tamara Horacek, Jennifer Gutierrez și Ana Gros. Ele și-au făcut simțită prezența în prima repriză, reușind să-și ducă echipa în avantaj la vestiare, 20-19. E adevărat că era doar un gol și echipa din România a avut momente bune de joc, când a reușit să conducă.

Bistrița a început foarte rău a doua parte a întâlnirii, încasând patru goluri în primele cinci minute, Krim conducând cu 25-21. Echipa oaspete a condus și cu 26-21, dar apoi a avut o cădere în joc, în timp ce Araujo, Kirdiasheva, Delgado și Fujita au înscris, făcând ca speranțele bistrițenilor din tribune să se reaprindă, scorul fiind 27-26 în favoarea celor de la Krim.

Revenire și apoi cădere

Ambele echipe au greșit în atac și cu zece minute înainte de final, Krim conducea tot cu un gol, 29-28. Apărarea celor de Gloria nu a fost nici ea în cea mai bună zi, astfel că a fost complicat pentru formația lui Pera să revină pe tabela de scor. Partida din sala „Terra Plast” s-a închis cu 35-30, o diferență care s-a conturat în ultimele trei minute, când formația din România a cedat fizic și psihic.

Următorul meci pentru Gloria Bistrița este programat pe 5 octombrie, în deplasare, cu echipa maghiară FTC-Rail Cargo Hungaria.

FINAL » Gloria Bistrița - Krim Ljubljana 30-35

  • min. 60: a doua parte a reprizei secunde le-a aparținut pe deplin oaspetelor, care au încheiat meciul la 5 goluri în față, 35-30.
  • min. 43: Gloria se apropie la un singur gol, 26-27, iar antrenorul oaspetelor solicită un time-out tehnic.
  • min. 38: Krim a început mai bine partea secundă, mărind avantajul la 4 goluri.
  • min. 30: Krim înscrie prin Horacek cu ultima aruncare a reprizei și intră la pauză cu un avantaj minim, 20-19.
  • min. 25: profitând de superioritatea numerică, Gloria se apropie la un singur gol, 15-16.
  • min. 18: Florentin Pera solicită time-out, după ce echipa oaspete se distanțează la două goluri pentru prima dată în acest meci.
  • Ora 17:00 - A început meciul, duelul este sold-out.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
handsport
handsport  •  21 Septembrie 2024, 21:32

Draga Roxana Fleşeru ... sântem la sport ... foloseste sportivele lui Pera ... nu eleve ... eleve sânt numai la scoli ... multumesc ...

blackseacoast
blackseacoast  •  21 Septembrie 2024, 20:45

Pera,eternul clovn.

camcam
camcam  •  21 Septembrie 2024, 18:11

vai mama noastra ... ce cautam in CL cu apararea asta de liga 3 a .credeam om pera ca antrenor dar se pare ca am gresit

Vezi toate comentariile (3)
Comentează