FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 1-1

VIDEO Băluță: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”

Alexandru Băluță +27   FOTO
Alexandru Băluță

Articol de , , - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 09:46 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 09:59

Alexandru Băluță, 31 de ani, se arată încântat că FCSB va reveni în curând pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării. În acest început de sezon, roș-albaștrii au fost „exilați” pe stadionul Steaua, din Ghencea, unde starea gazonului lasă de dorit.

Suprafața de joc de pe stadionul Steaua a arătat rău și seara trecută, la meciul dintre FCSB și Petrolul, scor 1-1. Gazonul suferă de o bucată bună de timp, însă numărul de meciuri disputate acolo va scădea în următoarea perioadă, întrucât FCSB va reveni încă de joi, cu FK RFS, pe stadionul pe care-l consideră acasă, Arena Națională.

Revenirea pe cel mai mare stadion al țării îl încântă pe Alexandru Băluță, autorul unicului gol roș-albastru cu Petrolul.

Alexandru Băluță, după FCSB - Petrolul: „Sunt foarte bucuros că nu vom mai juca în Ghencea!”

„Eu, unul, sunt foarte bucuros că nu vom mai juca aici. Asta din cauza gazonului. cred că nu este normal ca un stadion atât de frumos să aibă un teren atât de... execrabil. Dar asta este, și adversarul a jucat pe același teren.

Îmi doresc ca de acum să nu mai facem niciun pas greșit, să revenim pe National Arena, unde am reușit multe lucruri bune anul trecut, și să recuperăm din puncte”, a afirmat Băluță la zona mixtă.

Alexandru Băluță: „Trebuia să ținem mai mult de minge pe final, să fim mai deștepți”

Referitor la rezultatul și prestația cu Petrolul, Băluță a spus că „nu e cum m-aș fi așteptat”.

„E păcat că am fost egalați în felul ăsta. Nu e bine, pentru că pierdem puncte. Cred că meritam să câștigăm. Din păcate, am jucat cu om în minus, dar oricum am făcut-o destul de bine. E frustrant, normal, să fii egalat în ultimul minut.

Cred că puteam face mai mult pe final, să ținem mai mult de minge, să fim mai deștepți. Din păcate, nu ne-a reușit. Asta e, mergem înainte. Important este să nu mai pierdem puncte de acum înainte.

Am jucat cu om în minus, iar ei au împins jocul foarte mult, au venit cu centrări. Din păcate, ne-au surprins pe final. Asta este. Trebuie să luăm lucrurile bune din seara asta și să nu mai facem niciun pas greșit”, a adăugat extrema dreapta a FCSB-ului.

Mă pregătesc zi de zi, încerc să fiu mai bun, să fiu optimist, să mă gândesc mai puțin că trebuie să înscriu. Probabil că nu mai am presiunea asta și asta-mi face bine. M-aș fi bucurat să fie un gol de 3 puncte. Nu a fost, dar se pare că sunt pe un drum bun. Voi încerca să dau mai mult, sunt sigur că voi mai înscrie și voi aduce puncte.

Tătărușanu ne-a urat succes, ne-a spus să fim uniți, precum anul trecut, și să dăm totul dacă vrem să ieșim din nou campioni.

- Alexandru Băluță, mijlocaș FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
Randoomxx
Randoomxx  •  22 Septembrie 2024, 15:39
Postat de _Van_Basten pe 22 Septembrie 2024, 10:46

Asta era si ideea, Bala mica. Sa nu mai jucati in Ghencea.

pai logic,de ce sa jucam cu 30 de mii cand putem juca cu 55 de mii. asta era si ideea,paropae dublu incasam din bilete.

mirker
mirker  •  22 Septembrie 2024, 11:43

sila de voi si de cei ca voi...pai nu ati urlat pe la tv ca voi vreti sa jucati acolo?? nu *** covrigarul acolo sa joace? nu *** covrigarul cand a trimis corpul de control ca sa-i faca loc fariseului sa joace acolo? Sper sa va pedepseasca D-zeu pentru toate aceste mizerii pe care le faceti! si mai ales pe fariseul puscarias! sila de voi ,beah!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  22 Septembrie 2024, 10:48

E ciudat ca spun asta dar sunt de acord cu el. În anii ăștia, FCSB a devenit un brand de sine stătător și cu mult mai important decât Steaua de azi. Sincer, sper sa se termine odată cu toate discuțiile astea. FCSB a fost Steaua o lunga perioada de timp. Legal sau ilegal. Azi e FCSB și este mult peste ce ne așteptam. Și dacă nu s a putut altfel, rămânem exact asa cum suntem și mergem mai departe. M-am saturat de nostalgiile astea. Sa facem odată pasul către viitor. FCSB este FC FCSB și cu asta basta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează