GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  HEALTH TALKS

foto De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2024, 09:34 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 14:28

Iuliana Pepene (33 de ani), una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, a vorbit în cadrul podcastului GSP „Health Talks” despre anumite decizii pe care le ia pentru a-și menține sănătatea și forma fizică bună.

Iuliana a explicat pentru GSP motivele pentru care nu iese niciodată la restaurant.

+20 FOTO

Iuliana Pepene: „În ultima perioadă nu mai ies în oraș”

Iuliana Pepene a declarat că nu mai iese să mănânce la restaurant deoarece i se pare că felurile de mâncare sunt prea dulci sau prea sărate. Prezentatoarea TV în vârstă de 33 de ani își prepară singură mâncare acasă și încearcă să aibă două mese pe zi.

„Nu am niciodată trei mese pe zi. În ultima perioadă, nu mai ies nici în oraș. N-am mai ieșit la restaurante pentru că mi-am dat seama că la restaurant mănânci ori mai dulce decât trebuie, ori prea sărat și atunci prefer să-mi fac acasă.

Îmi fac salate. Îmi place foarte mult o rețetă de avocado, ți-o recomand. Avocado cu ou fiert, sare, lămâie. Atât, e simplă. Este atât de bună, este genială! Și asta mănânc cam în fiecare zi. Oul este superaliment. Mănânc acasă, dar mănânc cel mult două mese pe zi. Și când mănânc foarte mult, parcă nu mă simt bine”, a declarat Iuliana Pepene.

Alimentul „interzis” pe care-l savurează Iuliana Pepene: „N-aș renunța niciodată la el”

Iuliana Pepene are o siluetă de invidiat și o dietă pe măsură, dar a dezvăluit pentru GSP că are un aliment „interzis” la care „nu ar renunța niciodată”.

„Uneori mai mănânc slăninuță. Se pune? Nu e ceva la care aș renunța. Când merg acasă, tata mă întreabă dacă nu vreau niște slăninuță. Și eu nu mă pot abține. Nu mă pot abține! Este foarte bună. Bine, să nu mănânci un kilogram de slăninuță în fiecare zi, că atunci ai o problemă.

+43 FOTO

Nu am avut obiceiul ăsta să mănânc nesănătos. Sau mănânc uneori, nu știu, fast food, că mănâncă și prietenii și n-aș vrea să fiu în afara grupului. Dar niciodată nu m-am dus singură să-mi cumpăr ceva prăjit. Nu mănânc prăjit, de exemplu, dar nu mănânc prăjit pentru că nu-mi place. Mănânc fiert, fierturi”, a declarat Iuliana Pepene.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Secretele dezvoltării masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercițiile ideale, cele mai mari greșeli + alimentul-minune pentru mușchi care costă doar doi lei
Special
Secretele dezvoltării masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercițiile ideale, cele mai mari greșeli + alimentul-minune pentru mușchi care costă doar doi lei
Detaliul incredibil surprins de fotoreporterul GSP la Dinamo - Botoșani » Ce apare pe legitimația lui Ciobotariu
Superliga
Detaliul incredibil surprins de fotoreporterul GSP la Dinamo - Botoșani » Ce apare pe legitimația lui Ciobotariu
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (6)
cg_2407
cg_2407  •  28 Septembrie 2024, 13:20

„Nu am niciodată trei mese pe zi"....cred ca nu iti permite salarul de la Antena, nu ?

_Van_Basten
_Van_Basten  •  28 Septembrie 2024, 12:04
Postat de Adievantdematinal pe 28 Septembrie 2024, 10:49

Nu știam de ce n-am dormit azi nopte, dar acum sunt mult mai liniștit. După ce am aflat că Pepene mănâncă slănină, viața mea va fi cu totul altfel!

Eu zic sa ai in permanenta o bucata de slana la tine. Si eventual o ceapa rosie. Daca o vezi pe Pepene pe strada scoate repede slana din desaga. Va veni dupa miros.

_Van_Basten
_Van_Basten  •  28 Septembrie 2024, 12:02
Postat de dobrin pe 28 Septembrie 2024, 11:17

Pepene cu slanina. Si care e legatura cu sportul... ca merge la sala si ridica 3kg?

Ridica 3kg dar le ridica in pozitie aplecat. Toti masculii ar vrea sa o ajute.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează