GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”

Catrinel Sandu, fosta soție a lui Gabriel Trifu. Foto: Instagram +33   FOTO
Catrinel Sandu, fosta soție a lui Gabriel Trifu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2024, 12:13 / Actualizat marti, 24 septembrie 2024 12:23

Catrinel Sandu și Gabriel Trifu au divorțat în urmă cu 9 ani și au împreună două fete, care locuiesc alături de mama lor și soțul ei, în SUA. Fostul tenismen a acordat recent un interviu în care a dezvăluit că nu el este cel care a greșit în timpul căsniciei, ci Catrinel, care i-ar fi fost infidelă. 

Căpitanul echipei României de Cupa Davis spune că ruptura dintre el și Catrinel Sandu s-a rupt din cauza plecărilor ei în România. 

FOTO. Gabriel Trifu, despre divorțul de Catrinel Sandu: „Acolo simt eu ca s-a produs ruptura”

+28 FOTO

„Ea prefera să vină în România. Câteodată trei luni, câteodată patru luni, câteodată și mai mult. Nu mi se pare OK ca persoana de lângă tine să se evaporeze din viața ta și să plece pentru expunerile din presă.

Dacă avea ceva important de făcut aici, bineînțeles că o susțineam, dar aceste proiecte care erau vara, de obicei, nu erau esențiale din punctul meu de vedere. Să mergi din televiziune în televiziune și să-ți spui viața din America nu mi se pare un lucru important de făcut.

Singurul lucru care mi s-a părut de justificat din partea ei a fost un «Dansez pentru tine» și a stat aici o perioadă. OK. Te susțin. E pentru tine. Dar restul erau pentru imagine. Venind aici pentru niciun fel de interes…

Nici măcar să spui că «OK, mă duc, financiar vorbind mă întrețin sau fac ceva de genul ăsta». Și atunci au început lucrurile să degenereze. Acolo simt eu ca s-a produs o ruptură. Acum, poate ea are o altă poveste”, a declarat Gabriel Trifu, în podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”. 

Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”
Fostul tenismen Gabriel Trifu. Foto: Captură YouTube @ALTCEVA cu Adrian Artene

Gabriel Trifu despre Catrinel Sandu: „Nu a fost ușă de biserică”

În cadrul interviului, fostul tenismen a declarat că fosta lui soție nu i-a fost credincioasă.

„Ea, când a dat prima dată știrea de divorț, a spus un lucru bun. Nu mai știu exact mesajul. «Vă rog să ne respectați problemele și noi, împreună, vom construi ceva pentru copii». Dar aia a fost doar de păcăleală. Pentru că de atunci și până acum, când vine în România, se leagă de situația cu divorțul. Au trecut 8-9 ani de separare și încă vorbim… 

Pentru mine nu este așa de important. Nu știu de ce încearcă să deschidă această rană. Vizavi de relația mea extraconjugală, să spunem așa, nu am început-o eu… Venirile ei în România pentru proiectele respective, am auzit că sunt și altfel de proiecte. După care, bineînțeles, fiind mai atent am aflat că și-n partea de America sunt puțin… Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”, a mai spus Gabriel Trifu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Campionate
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Superliga
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”
Stranieri
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (7)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  24 Septembrie 2024, 17:35

O parasuta printre alte parapante... Iar Trifu nu a calcat deloc stramb sa intelegem... el traia un sentiment curat))) pe ea o accesau multi doar din tel. Pt Catrinel apasati tasta 1

mr90
mr90  •  24 Septembrie 2024, 16:18

Cind te insori cu una ca asta iti asumi ....

Freyya
Freyya  •  24 Septembrie 2024, 15:41

asa, bre! spalati rufele in public - orice ban conteaza :(

Vezi toate comentariile (7)
Comentează