FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - U CLUJ

Răzvan Oaidă a uitat de FCSB și de Rapid: „Aici e mediul” » Ultima idee a mijlocașului

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2024, 15:25 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2024 17:03

Răzvan Oaidă, 26 de ani, este gata de debutul în tricoul „Șepcilor roșii”, sâmbătă, la Iași. Mijlocașul lui U Cluj și-a setat obiectivele în tricoul alb-negrilor.

Mâine, sâmbătă, de la ora 16:45, Universitatea Cluj o întâlnește în deplasare pe Politehnica Iași în etapa a 11-a a Superligii. Moment în care Răzvan Oaidă, penultimul sosit în tabăra ardelenilor, poate debuta oficial pentru "Șepcile roșii".

A făcut-o deja într-o partidă de verificare, cu Unirea Alba Iulia (4-0), când fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid a și marcat un gol.

Fotbalistul de 26 de ani speră ca echipa lui să continue pe linia meciurilor fără înfrângere. U Cluj, una dintre cele două formații neînvinse din Liga 1, este liderul campionatului.

Răzvan Oaidă are și la U Cluj mentalitate de top: „Obiectivul este să câștigăm meci de meci”

„Consider că în acest campionat nu mai există echipe mici sau echipe mai slab cotate. Cred că fiecare meci este foarte dificil și trebuie tratat ca atare. Au un antrenor nou (cei de la Iași), o energie nouă și cu siguranță nu ne va fi ușor. Știm ce avem de făcut, pregătim foarte bine meciurile și sunt încrezător în ceea ce privește meciul de la Iași.

Încercăm să câștigăm și sunt convins că băieții și staff-ul vor da 100% pentru că ne dorim victoria. Nu va fi ușor, dar acesta este obiectivul nostru, să câștigăm fiecare meci și vedem ce va fi la final", a analizat Răzvan Oaidă.

850de mii de euro este cota lui Oaidă conform transfermarkt

Răzvan Oaidă a spus că nu are nevoie de adaptare la U Cluj

Mijlocașul s-a despărțit de Rapid, a refuzat UTA și pe Mircea Rednic, a dorit să semneze cu U Cluj.

„Sunt pregătit de debut, nerăbdător. Aici, la "U", am găsit un mediu sănătos, un club bine organizat, o echipă dornică de rezultate și de performanță și sunt sigur că este un mediu foarte bun pentru mine, pentru a mă dezvolta și pentru a crește.

Colegii m-au primit foarte bine. Cu majoritatea mă știam dinainte. Am jucat împreună sau unul împotriva celuilalt. M-au primit foarte bine, este un grup unit. Consider că se vede și în teren că sunt foarte uniți și rezultatele arată acest lucru.

Debutul bun de campionat a fost unul dintre motivele pentru care am venit aici, acesta m-a determinat să vin aici. Cum am spus, cred că este un mediu foarte bun de a face performanță", a mai declarat Oaidă.

44de meciuri, un gol și 3 assist-uri a adunat Oaidă pentru Rapid

Răzvan Oaidă, filosofic: „Nu-mi creez așteptări ca să n-am dezamăgiri”

Nu doresc să îmi creez așteptări, pentru că sunt conștient că așteptările te conduc cumva la dezamăgire dacă nu le realizezi. Încerc să-mi pun calitățile în slujba echipei și cred că rezultatele echipei sunt mai presus de rezultatele mele personale.

Nu am neapărat obiective personale. Îmi doresc să fiu sănătos, să cresc de la meci la meci, să mă îmbunătățesc și, cum am spus, cred că este mediul propice pentru mine pentru a face acest lucru", a completat mijlocașul "studenților".

Ne bucurăm că suntem pe primul loc și important este să continuăm pe această linie. Sperăm să o ținem tot așa până la final, fără eșec. Cred cu tărie că putem să facem ceva important anul acesta
Răzvan Oaidă, mijlocaș U Cluj

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
„Nu mă mai uit la meciurile lui!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS: „Dacă era un băiat cu bun simț ...”
Europa League
„Nu mă mai uit la meciurile lui!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS: „Dacă era un băiat cu bun simț ...”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează