INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Borussia Dortmund - VfL Bochum 4-2 » Revenire spectaculoasă pentru vicecampioana Europei

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2024 18:10 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 00:20

Borussia Dortmund a învins-o pe VfL Bochum, 4-2, în partida de debut a etapei cu numărul 5 din noul sezon de Bundesliga.

Rezultatele etapei #5 din Bundesliga

Oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 15, grație reușitei lui Matus Bero, care l-a învins pe Kobel cu un șut la colțul scurt, după o acțiune în care apărarea Borussiei a fost făcută șah-mat.

Cinci minute mai târziu, Bochum și-a dublat avantajul, prin Dani de Wit, care a profitat de o eroare imensă comisă de portarul Borussiei.

„Galben-negrii” au reușit să reducă din diferență chiar înainte de pauză, datorită lui Serhou Guirassy, care a finalizat cu o lovitură de cap centrarea perfectă venită din partea lui Julian Brandt.

În minutul 60, Borussia a primit o lovitură de la 11 metri după ce același Guirassy a fost faultat în careul advers. Căpitanul Emre Can a transformat fără emoții de la punctul cu var și astfel a restabilit egalitatea.

Vicecampioana Europei a trecut în avantaj în minutul 75, după un contraatac marca Borussia Dortmund, iar atacantul guineean a reușit „dubla”. Pasa decisivă a venit de la Karim Adeyemi.

Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 82, de către Felix Nmecha, care a trimis un șut puternic din afara careului pe care portarul lui Bochum nu a reușit să-l pareze.

Nuri Sahin, nemulțumit de problemele din defensivă

După încheierea partidei, antrenorul Borussiei a evidențiat problemele cu care echipa se confruntă în compartimentul defensiv.

Am avut un început bun de meci, dar nu am reușit să înscriem și am fost taxați. La primul gol primit am fost extrem de pasivi, iar la al doilea am comis o eroare de neacceptat. Nu este doar vina lui Gregor, ci a întregii defensive. Nu am reacționat deloc bine la pressing-ul advers. Dacă am fi primit un al treilea gol, am fi avut o problemă uriașă. Dar așa este în fotbal, câteodată trebuie să suferi pentru a învăța”, a declarat Nuri Sahin pentru DAZN.

Pentru Borussia urmează meciul de pe teren propriu cu Celtic, în UEFA Champions League.

VIDEO » Rezumatul partidei Borussia Dortmund - VfL Bochum (4-2)

Borussia Dortmund - VfL Bochum » Echipele de start:

Borussia Dortmund (4-2-3-1): Kobel - Couto, Anton, Schlotterbeck, Ryerson - Can, Gross - Adeyemi, Brandt, Gittens - Guirassy
Rezerve: Meyer - Sule, Nmecha, Bensebaini, Beier, Malen, Watjen, Duranville
Antrenor: Nuri Sahin

VfL Bochum (4-4-2): Drewes - Passlack, Medic, Oermann, Wittek - Losilla, Sissoko, de Wit, Bero - Hofmann, Boadu
Rezerve: Horn - Balde, Bamba, Broschinski, Gamboa, Kwarteng, Loosli, Miyoshi, Pannewig
Antrenor: Peter Zeidler

Stadion: Signal Iduna Park (Dortmund)
Arbitru: Felix Brych

Clasament Bundesliga

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează