FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Câți bani primește Dinamo pentru transferul internaționalului român la Al Nasr » „Câinii” i-au găsit înlocuitor mai scump

Costin Amzăr (primul din stânga), foto: Imago Images
Costin Amzăr (primul din stânga), foto: Imago Images

Articol de , - Publicat luni, 30 septembrie 2024 20:18 / Actualizat luni, 30 septembrie 2024 21:23

Costin Amzăr (21 de ani) s-a despărțit în această seară de Dinamo. Fundașul stânga a fost împrumutat la Al Nasr, locul 8 din campionatul Emiratelor Arabe Unite. GSP.ro a aflat motivul pentru care „câinii” au renunțat la serviciile jucătorului.

Dinamo a rămas descoperită pe postul de fundaș stânga. Singurul apărător stânga de meserie este Raul Opruț (26 de ani), cel care va fi indisponibil pentru meciul de etapa viitoare cu Farul Constanța, din deplasare, din cauza cartonașului roșu primit în meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani.

Amzăr a fost dorit de Al Nasr încă din vară, însă mutarea s-a concretizat astăzi, în ultima zi de transferuri din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Motivul pentru care Amzăr a plecat de la Dinamo

Din informațiile GSP.ro, despărțirea s-a produs la insistențele jucătorului. Amzăr și-a manifestat dorința de a părăsi echipa, fiind nemulțumit de statutul lui la Dinamo. El a ajuns rezervă în acest sezon, după ce a fost om de bază în ultimele două sezoane.

Lui Amzăr i s-a oferit o hârtie pentru a-și găsi echipă. Formația din Emiratele Arabe Unite achită aproximativ 150.000 de euro în schimbul împrumutului lui Costin Amzăr.

A contribuit la promovarea „câinilor” în Liga 1 în sezonul 2022-2023 și a fost titular inclusiv anul trecut. Dinamoviștii l-au împrumutat pe Raul Opruț în acest sezon de la Kortrijk, formație din Belgia.

Câți bani primește Dinamo pentru transferul internaționalului român la Al Nasr » „Câinii” i-au găsit înlocuitor mai scump
Costin Amzăr, foto: Instagram @11amzar_

Din informațiile GSP.ro, Dinamo vrea să-l transfere definitiv pe Raul Opruț. Fundașul lui Kortrijk i-ar costa pe „câini” aproximativ 250.000 de euro.

O altă variantă este Riza Durmisi (30 de ani), danez cu origini kosovare. El este liber de contract din vară, după despărțirea de LKS Lodz, formație din Polonia.

Riza Durmisi este un jucător pe placul lui Zeljko Kopic, susțin sursele Gazetei. Fostul internațional danez, liber de contract din această vară, poate ajunge la Dinamo. Informația a căpătat sens în contextul în care „câinii” au rămas descoperiți pe postul de fundaș stânga.

Riza Durmisi și-a început cariera în Danemarca, la Brondby, pentru care a evoluat timp de 4 sezoane. În vara anului 2016, Betis Sevilla plătea 2 milioane de euro în schimbul fundașului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Stranieri
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Superliga
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”
Superliga
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (12)
razr.517
razr.517  •  30 Septembrie 2024, 23:11

Din punct de vedere defensiv Oprut este cu 10 clase peste el, ofensiv sunt cam la fel. La 150000€ pe imprumut, daca mai dau vreo 450000€ pe transfer... sa fie sanatos, sa nu-si uite boxa la club!

Dr.Hoock
Dr.Hoock  •  30 Septembrie 2024, 23:10
Postat de 22cea pe 30 Septembrie 2024, 22:12

Las' ca nici Oprut nu e cu mult mai de soi , pe mine unul nu m-a impresionat cu nimic .

Oprut dacă avea calitate rămânea să joace la belgieni si nu era imprumutat!

Dr.Hoock
Dr.Hoock  •  30 Septembrie 2024, 23:07

In titlu scrie transfer, in articol imprumut! Bravos pentru deontologie!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează