INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - PSG 2-0

Arsenal - PSG » 45 de minute și gafele lui Donnarumma le-au fost de ajuns „tunarilor”: PSG pierde pe Emirates și e în corzi

Arsenal - PSG // foto: Guliver/gettyimages
Arsenal - PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2024 23:54 / Actualizat marti, 01 octombrie 2024 23:56

Arsenal a câștigat meciul cu PSG, capul de afiș al zilei de Champions League, cu scorul de 2-0. Ambele goluri ale „tunarilor” au fost reușite în prima parte. La fiecare dintre reușite, Gianluigi Donnarumma a purtat o parte din vină.

AICI, toate meciurile etapei 2 din Champions League

Elevii lui Mikel Arteta au avut inițiativa în start, iar Bukayo Saka a ratat prima ocazie demnă de consemnat, în minutul 9, atunci când șutul lui a trecut puțin peste poarta lui Donnarumma.

11 minute mai târziu, gazdele au deblocat tabela. Leandro Trossard l-a căutat pe Kai Havertz, iar neamțul a ajuns primul la balon, a profitat de ieșirea pripită a lui Donnarumma și l-a „executat” pe portarul italian.

+1 FOTO

O replică consistentă din partea PSG-ului a venit abia în minutul 28. Nuno Mendes și Barcola au combinat în banda stângă, iar portughezul a decis să finalizeze din afara careului mare, cu mingea mușcând „rădăcina” barei.

Arsenal - PSG » 45 de minute și gafele lui Donnarumma le-au fost de ajuns „tunarilor”

Cu 10 minute înainte de intrarea la cabine, gazdele au rezolvat meciul. Bukayo Saka a cadrat o lovitură liberă executată din dreapta, în apropierea „tușei”, Donnarumma a fost păcălit de traiectoria balonului, așteptându-se ca unul dintre ceilalți „tunari” să-l devieze, și s-a văzut învins.

PSG a produs mai mult pericol în partea secundă, chiar a lovit bara în minutul 66, prin Joao Neves, a cărui deviere cu exteriorul a trimis mingea în bara transversală, însă nu a putut reintra în joc.

Învinsă de Arsenal, campioana Franței are o misiune extrem de complicată. TOP 8 pare imposibil de atins, având în vedere că urmează meciuri cu Atletico Madrid, Bayern, Manchester City, chiar Stuttgart.

FINAL » Arsenal - PSG 2-0

Arsenal - PSG, echipe de start:

ARSENAL (4-2-3-1): Raya - Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori - Rice, Partey - Saka, Havertz, Martinelli - Trossard
Rezerve: Neto, Porter - Jesus, Kiwior, Jorginho, Merino, Sterling, Butler-Oyedeji, Kacurri, Lewis-Skelly, Nwaneri, Robinson
Antrenor: Mikel Arteta

PSG (4-3-3): Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes - Zaire-Emery, Vitinha, Neves - Doue, Lee, Barcola
Rezerve: Safonov, Tenas - Ruiz, Asensio, Kolo Muani, Mayulu, Beraldo, Skriniar, Zague, El Hannach, Mbaye
Antrenor: Luis Enrique

Stadion: Emirates (Londra)
Arbitru: Slavko Vincic (Slovenia)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
CFR Cluj, lovitură pe piața transferurilor! Internaționalul român face vizita medicală mâine
Superliga
CFR Cluj, lovitură pe piața transferurilor! Internaționalul român face vizita medicală mâine
Clubul din Superliga, PĂRĂSIT de investitori: „E pe marginea prăpastiei! Datorii de 3 milioane de euro” » Situație EXPLOZIVĂ
Superliga
Clubul din Superliga, PĂRĂSIT de investitori: „E pe marginea prăpastiei! Datorii de 3 milioane de euro” » Situație EXPLOZIVĂ
Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul unui internațional român: „Talentat, dar dezorganizat”
Stranieri
Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul unui internațional român: „Talentat, dar dezorganizat”

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează