INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PAOK - FCSB

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SALONIC Elias Charalambous se luptă cu mentorul lui: „I-a spionat fiecare mișcare, zi de zi”. Răzvan Lucescu are 1-0

Articol de , - Publicat miercuri, 02 octombrie 2024, 15:32 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2024 15:32

Este binecunoscută relația de prietenie dintre cei doi antrenori, Răzvan Lucescu (55 de ani), respectiv Elias Charalambous (44 de ani). Cipriotul a asistat de nenumărate ori la ședințele de antrenament ale românului la PAOK! S-au întâlnit o singură dată, acum 19 ani!

Se va duela PAOK Salonic cu FCSB joi seară, de la ora 22:00, pe Toumba. Dar și cei doi antrenori, Răzvan Lucescu și Elias Charalambous, care se cunosc extrem de bine. Au trăit câteva episoade comune, extraordinare.

Episod din sezonul UEFAntastic al lui Răzvan Lucescu cu Rapid: a învins PAOK Salonic, cu Elias Charalambous fundaș central!

Se întâmpla acum aproape două decenii. În acel sezon UEFAntastic, trăit de Răzvan Lucescu cu Rapid București. În grupele Cupei UEFA, Răzvan a eliminat pe PAOK Salonic! Victorie cu 1-0 în Giulești, iar la gruparea elenă a fost integralist Elias Charalambous.

Unicul gol al meciului de pe vechiul Giulești a fost marcat de Marius Măldărășanu. La rapidiști a jucat și Nae Constantin, actualul secund al lui Lucescu la PAOK.

Rapid și Răzvan s-au calificat atunci în primăvara europeană și au urcat până în sferturile competiției, acolo unde au fost eliminați tocmai de Steaua București (1-1, 0-0)!

72de meciuri a adunat Charalambous pentru PAOK în cariera lui, între 2005 - 2008. A adunat două goluri și trei assist-uri

Forumul Roman din Salonic FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Locul în care se afla bordelul roman FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Forumul Roman din Salonic FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Forumul Roman din Salonic FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Forumul Roman din Salonic FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+10 FOTO

Jurnalist sportal.gr: „Elias Charalambous n-a pierdut nicio zi din acel cantonament al lui Răzvan Lucescu"

Este prima oară când Elias Charalambous vine ca adversar pe Toumba. "El știe stadionul, presiunea, tot ceea ce înseamnă PAOK. În plus, îl știe pe Răzvan Lucescu.

"Mi-aduc aminte că la un cantonament al lui PAOK în Cipru, cu Răzvan antrenor, Elias a urmărit absolut fiecare antrenament al alb-negrilor. Știe exact cum gândește, cum este Lucescu. Va fi greu pentru PAOK să se impună, dar dacă echipa va fi cea pe care o vrea Răzvan Lucescu, va câștiga", a declarat jurnalistul Manos Tsalgatidis (Sportal.gr) pentru GSP.

Charalambous a asistat și la câteva partide oficiale ale lui PAOK în sezonul precedent.

Elias Charalambous sosește în Toumba, un prieten vechi. A reușit să câștige titlul în România, ceea ce nu este un accident, mai ales când patronul și omul care ia toate deciziile este Gigi Becali
Jurnaliștii de la Metro Sport

Răzvan Lucescu îl lăuda pe Elias Charalambous în iulie 2024: „Asta a făcut extraordinar acolo: echilibru"

Într-un interviu-eveniment oferit de Răzvan Lucescu în vară Gazetei Sporturilor, în cantonamentul din Olanda al lui PAOK, românul a radiografiat situația sensibilă de la FCSB, făcând distincție între ceea ce face Elias Charalambous și ceea ce spune și face patronul Gigi Becali.

"Ce înseamnă ideile patronului? Ce înseamnă? Vine patronul și antrenează? Știe patronul câți metri, ce distanță, ce intensitate, ce înseamnă schimb de direcție, ce înseamnă linia pasei. Presing știe, că asta știe toată lumea. Dar ce înseamnă să acopere, diagonale... Mă rog, i-a intrat în cultură și patronului (câteva idei), dar nu le înțelege foarte bine.

(...) Ceea ce cred eu că a făcut Charamabous acolo extraordinar, aș spune exact asta: echilibru! Pentru că a reușit să gestioneze o situație foarte complicată, toate deciziile pe care patronul le-a luat, echipa și jucătorii le-au știut.

Puteau fi afectați, puteau să-și piardă respectul, puteau să-și piardă încrederea. Dar el a reușit să le lege foarte bine și să se folosească de fiecare element. În fotbal trebuie să știi să faci și asta, să te folosești de fiecare situație, de fiecare detaliu, de fiecare jucător care este în top.

Să te folosești de oameni din jur care pot să-ți aducă ceva pozitiv la echipă. Ăsta e meritul mare al lui Charalambous", a declarat Lucescu în interviul de la Horst.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Știm ora când se joacă Simona Halep - Anna Blinkova, al doilea tur la WTA Hong Kong
Tenis
Știm ora când se joacă Simona Halep - Anna Blinkova, al doilea tur la WTA Hong Kong
Întrebat „cât de mult e Ianis Hagi în urmă față de colegii lui?”, antrenorul lui Rangers nu s-a putut abține!
Campionate
Întrebat „cât de mult e Ianis Hagi în urmă față de colegii lui?”, antrenorul lui Rangers nu s-a putut abține!
Simona Halep, mesaj emoționant după prima victorie în 26 de luni: „Cuvintele nu pot descrie asta”
Tenis
Simona Halep, mesaj emoționant după prima victorie în 26 de luni: „Cuvintele nu pot descrie asta”

La câți bani a renunțat Ianis Hagi pentru a fi reprimit în lotul lui Rangers

CSA Steaua sau FCSB?! » Candidatul Mircea Geoană, reacție explozivă în studioul GSP: „Eu asta aș prefera”


Comentarii (1)
rica86
rica86  •  02 Octombrie 2024, 16:52

incredibil de injust pentru ***!!!Meciul ar trebuie sa nu se mai dispute si fece ficisibi sa castige cu 3-0 la masa ***!!! Fantastic!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează