INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV În direct la GSP Live, Ovidiu Ioanițoaia a dat verdictul după PAOK - FCSB: „E opera lui” » Cei 2 jucători care l-au impresionat: „E ca o stâncă”

Ovidiu Ioanițoaia
Ovidiu Ioanițoaia

Articol de - Publicat vineri, 04 octombrie 2024, 12:42 / Actualizat vineri, 04 octombrie 2024 16:11

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a fost în direct la emisiunea GSP Live și a analizat victoria celor de la FCSB, în meciul cu PAOK, scor 1-0.

FCSB a câștigat și cel de-al doilea meci din Europa League, după ce prima data a învins-o pe RFS, și se află pe locul 4 în clasamentul din grupă.

Ovidiu Ioanițoaia a analizat victoria campioanei României și consideră că golul a fost opera lui Darius Olaru, chiar dacă Daniel Bîrligea a fost jucătorul care a băgat mingea în poartă. În plus, directorul Gazetei Sporturilor a mai fost impresionat de alți doi jucători ai roș-albaștrilor.

Ovidiu Ioanițoaia, despre victoria FCSB-ului cu PAOK

„O victorie prețioasă, asta e calitatea numărul 1, în condițiile în care PAOK părea favorită. După gol, care a fost opera căpitanului Stelei, a fost eliminat, nu știu în ce măsură trebuia dat afară Olaru. Înainte a fost un mic fault asupra lui.

Și în 10 oameni FCSB a rezistat, fără să intre în panică. O echipă care și-a păstrat calmul, echilibrul, o echipă de valoare. La PAOK, mă întreb cum a câștigat campionatul, mi se pare o echipă bunicică și atât, știe ce joacă, se vede că e o echipă lucrată, e mâna lui Răzvan, salariile sunt umflate, ca în Turcia, dar nu e o echipă de prim-plan.

Nu m-a impresionat niciun jucător de la ei. Târnovanu e un portar excepțional. Aseară a avut două intervenții, cel puțin două!, el a avut un reflex uluitor și a reușit să respingă. Dawa este ca o stâncă.

E greu de spun în ce măsură rămâne FCSB între primele. Și dacă prinde un loc în primele 24 tot este ceva. Ne așteptam la o victorie lejeră a lui PAOK. Becali dă din ce în ce mai des semne că e antrenor, victoria o ține pe FCSB în cursa pentru calificare.

S-a interpretat ca un gest nesportiv că a luat mingea în brațe, dar înainte a fost fault. Olaru nu e coautor la gol, e chiar autor, Bîrligea doar a băgat-o în poartă! Are dreptate Becali: când au rămas în 10, au început să joace mai bine. E un jucător cu calități deosebite (n.r. Bîrligea), dar golul nu e o contribuție deosebită, pasa a fost genială.

Da (n.r. dacă se califică FCSB mai departe), nu în primele 8, dar până la 24, da! Mai are două meciuri mai ușoare, cu Qarabag și Midtjylland”, a declarat Ovidiu Ioanițoaia, la GSP Live.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania. Surpriză mare
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania. Surpriză mare
Becali i-a modificat contractul lui Lixandru după accidentarea suferită: „Îmi pare rău de el”
Europa League
Becali i-a modificat contractul lui Lixandru după accidentarea suferită: „Îmi pare rău de el”
FRF anunță o lovitură de proporții » Jucătorul din Ligue 1 va evolua pentru România
Nationala
FRF anunță o lovitură de proporții » Jucătorul din Ligue 1 va evolua pentru România

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (10)
AdiOvi
AdiOvi  •  04 Octombrie 2024, 17:35
Postat de lefter_popescu pe 04 Octombrie 2024, 14:44

Domnule Ioanitoaia, dacă CFR-ul ar fi obținut acest rezultat prin acest joc pe care l-a făcut echipa ilfoveana , cu întreaga autobaza în poarta , într-o disperare continua, neavând decât o singura faza, cea din care a reușit sa înscrie, sa fi văzut atunci critici la adresa lui Petrescu și a echipei din Cluj. Fcsbeul s -a comportat ca o echipa mica , dispusa sa nu ia gol. Greșeală celor din Salonic a fost ca s-au " jucat " în prima repriza văzând ce echipa au în fata. Nici prin gând nu le trecea prin cap ca pot pierde acest meci. Este adevarat ca au fost lipsiți și de șansă ( trimitand de doua ori balonul în bara), un henț în careu trecut cu vederea dar și paradele lui Tarnoveanu în câteva rânduri. În schimb, precum am spus, echipa ilfoveana a lui Gigi Valiza a înscris la singura faza periculoasa. Mare, mare bulan . PS- Referitor la eliminarea lui Olaru ( corecta de altfel ) doar în România centralul ar fi dictat fautl pt fcsbist la hențul comis de el. A fost o lecție pt arbitrii romani care arbitrează echipa ilfoveana asa cum vrea Gigi Valiza ...ca doar ne aflam în Liga lui Gigi Valiza.

Grea boală oltenismul. Plină de venin. Concentreazăte la desculţii tăi şi lasă analizele aiurite despre alte echipe.

eugenrc
eugenrc  •  04 Octombrie 2024, 15:48

Norocul face parte din jocul de fotbal. Daca il combini si cu un joc in care fotbalistii au multa determinare cresc sansele de castig. Lucru pe care l-a reusit FCSB in ciuda tuturor celor care le cantau prohodul. Chiar daca merita apaludati pentru rezultatul cu PAOK , nu inseamna ca trebuie mangaiat pe crestet Olaru pentru contributia lui la gol prefacandu-ne ca nu a gresit la faza in care a luat mingea in brate. In ultima vreme Olaru combina fotbalul cu actoria si tare imi este teama sa nu puna mai mult accent pe cea din urma si sa aiba de pierdut din asta mai ales daca nu-l mai critica nimeni.

miculfecesebist
miculfecesebist  •  04 Octombrie 2024, 15:36

Cloña va prinde locul 25 cel mult

Vezi toate comentariile (10)
Comentează