FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV Zeljko Kopic „aprinde” primul lui Derby de România: „Acest cuvânt nu trebuie să existe!”. Ce spune despre Darius Olaru

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2024, 15:41 / Actualizat joi, 17 octombrie 2024 15:46

Zeljko Kopic, 47 de ani, a redat speranțele „câinilor” că Dinamo poate redeveni o forță a campionatului, iar după pauza competițională urmează Derby de România. Primul în România al croatului! Primele impresii ale lui Kopic legate de această confruntare, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor

Dinamo va aborda primul Derby de România al sezonului de pe o poziție superioară în clasament față de rivalii de la FCSB! Nu s-a mai întâmplat de multă vreme acest lucru. "Câinii" au două puncte în plus față de roș-albaștri, cu amendamentul că echipa lui Elias Charalambous are un meci mai puțin disputat.

7puncte a strâns FCSB în ultimele trei runde ale campionatului, față de trei adunate de Dinamo

Zeljko Kopic oferă un „like” pentru parcursul FCSB în Europa

Zeljko Kopic este în fața primului Derby de România din cariera sa. Antrenorul de 47 de ani a mărturisit că apreciază momentul, dar nu resimte că ar fi o confruntare ieșită din comun.

„Da, este primul meu derby aici cu FCSB. Dar și cu Universitatea Craiova, și cu Rapid, și cu CFR Cluj, de exemplu, au fost meciuri importante ca niște derby-uri. Sunt partide importante pentru Dinamo, știu acest lucru.

FCSB are o echipă cu multe valori individuale, a făcut un sezon remarcabil în Europa, a reprezentat România cu cinste. Victoriile recente din competiția europeană i-au dat un boost de încredere. FCSB a făcut un joc bun acolo. Sper ca și Dinamo să facă un joc bun cu FCSB.

Sper ca fotbaliștii noștri să se ridice la nivelul așteptărilor derby-ului și fanilor. De marți vom începe pregătirea de a fi sută la sută apți pentru duelul cu FCSB", a comentat Zeljko Kopic pentru GSP.

6puncte a strâns Dinamo în ultimele cinci runde ale Ligii 1, o victorie și trei remize. FCSB a adunat 11 puncte, trei victorii și două remize

Zeljko Kopic, reacție de "câine roșu": "Dinamo nu trebuie să se teamă de Olaru, de FCSB, de nimeni"

Tehnicianul croat l-a menționat și pe Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB. Fotbalistul va fi apt cu Dinamo, chiar dacă va fi suspendat în Europa.

„Este la nivel înalt, dar nu e singurul pe care trebuie să-l avem în pază. Dinamo nu trebuie să se teamă! De nimeni, de niciun jucător. Eu pregătesc echipa ca să nu aibă frică de niciun adversar.

Frica este un cuvânt ce nu trebuie să existe în vocabularul lui Dinamo. Respect - da, teamă - nu! Pregătim fiecare meci în același fel. Este o rutină săptămânală. Nu pot să schimb ciclul în funcție de o echipă sau alta, indiferent că jucăm cu campioana sau cu ultima clasată", a mai declarat Kopic.

6goluri a marcat în plus Dinamo față de FCSB în acest campionat, având și o etapă în plus. Cele două apărări au încasat același număr de goluri - 15

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali tocmai a reușit primul transfer al iernii! A semnat un contract valabil 3 sezoane cu FCSB
Superliga
Gigi Becali tocmai a reușit primul transfer al iernii! A semnat un contract valabil 3 sezoane cu FCSB
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Stiri extrasport
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Handbal
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (2)
Castle
Castle  •  17 Octombrie 2024, 17:32
Postat de Groot87 pe 17 Octombrie 2024, 16:26

da cine e darius olaru ?? presa la facut mare .. ca el e slab

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Groot87
Groot87  •  17 Octombrie 2024, 16:26

da cine e darius olaru ?? presa la facut mare .. ca el e slab

Vezi toate comentariile (2)
Comentează