FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cine transmite la TV Cipru - România, al 3-lea meci din Liga Națiunilor

Camera tv, foto: Imago
Camera tv, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2024, 10:53 / Actualizat marti, 08 octombrie 2024 20:08

Cipru - România, în Liga Națiunilor, este cea de-a treia partidă disputată de „tricolori” cu Mircea Lucescu selecționer. Liga Națiunilor contează pentru naționala României fiindcă o clasare pe primul loc în grupele preliminare poate facilita drumul spre barajul Campionatului Mondial din 2026, ceea ce ar reprezenta o șansă în plus, mai ales pentru reprezentativele slab cotate.

În etapa a treia din Liga Națiunilor, România o întâlnește pe Cipru în deplasare, pe 12 octombrie, de la ora 21:45. „Tricolorii” au fost repartizați în grupa C2, alături de Kosovo, Cipru și Lituania.

Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei
ROMÂNIA
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

Cipru - România va fi transmis la TV de Prima TV

Partida dintre Cipru și România va fi transmisă sâmbătă de Prima TV.

  • DATE-CHEIE ale partidei: Cipru a câștigat cu Lituania, scor 2-1, în prima etapă din Liga Națiunilor, iar în a doua a pierdut cu 0-4 împotriva lui Kosovo. După acest eșec, ciprioții au rămas fără selecționer și l-au numit pe Sofronis Avgousti (47 de ani);
  • De partea cealaltă, România a învins-o cu 3-0 pe Kosovo, o victorie dublată de succesul 3-1 cu Lituania.
  • Cipru este pe locul 3 din grupa 2 a ligii C din Nations League. Pe primul loc este România cu 6 puncte.

Mister Mircea Lucescu ne-a spus că victoriile pe care le avem până acum nu înseamnă nimic dacă nu reușim să obţinem victorii în continuare. Mister pune mare accent pe aspectul jocului, iar noi trebuie să controlăm meciul. Este o atmosferă foarte bună, avem şi o şedinţă cu Mister, iar de mâine intrăm din nou în febra meciurilor, pentru că sunt importante.
- Andrei Burcă, fundaș central în naționala României

Cine transmite la TV Cipru - România, al 3-lea meci din Liga Națiunilor
Ianis Hagi la antrenamentul naționalei României, 7.10.2024 / foto: Cristi Preda (GSP)

Locul 1 în grupele Ligii Națiunilor, calea scurtă pentru barajul Cupei Mondiale

Liga Națiunilor va avea un rol extrem de important în calificarea la Campionatul Mondial organizat de Canada, Mexic și Statele Unite.

La barajul turneului final, vor ajunge 16 echipe naționale din Europa, după cum urmează: 12 care vor termina pe locul 2 în preliminarii și cele mai bine clasate 4 reprezentative câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor, dar care nu au ocupat locurile 1 sau 2 în grupele din preliminariile Mondialului. Toate explicațiile sunt în analiza Gazetei Sporturilor.

Programul României în Liga Națiunilor 2024:

  • Kosovo – România 0-3
  • România – Lituania 3-1
  • Cipru – România (12 octombrie 2024, ora 21:45);
  • Lituania – România (15 octombrie 2024, ora 21:45);
  • România – Kosovo (15 noiembrie 2024, ora 21:45);
  • România – Cipru (18 noiembrie 2024, ora 21:45);
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Superliga
Au apărut imaginile cu cel mai nou stadion din Superliga: „Facem echipă acum”
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club
Superliga
Transfer de ultim moment în Superliga! » A semnat și a fost prezentat de noul club
Leonard Doroftei a vorbit despre prietenia cu interlopul Fane Spoitoru: „A fost un om deosebit”
Stiri extrasport
Leonard Doroftei a vorbit despre prietenia cu interlopul Fane Spoitoru: „A fost un om deosebit”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (2)
Ozon10
Ozon10  •  08 Octombrie 2024, 14:29

Transmisie Prima TV inseamna comentatorii Gradinescu si Mocanu!!... nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar din pacate aceste doua personaje nu imi fac nicio placere sa ii ascult comentand fotbal! De ce?... pentru ca au comentarii neprofesioniste, excalamtii copilaresti, indemnuri infantile catre jucatori- de parca ar fi spectatori din tribuna, interpretare eronata a fazelor de joc, contraziceri permanente intre ei privind situatiile de joc (Mocanu fiind totusi mai echilibrat si mai aproape de adevar...). Este un duo perimat si slab pregatit, care ma face din nou sa dau sonorul la minim si sa deschid radio-ul! PS Stimata redactie, propun sa faceti un sondaj cu intrebarea: ”Vizionati cu placere un meci comentat de cuplul Gradinescu-Mocanu ?” DA sau NU ? Ma tem ca procentul cu NU o sa fie spre 90%. Spun asta pt ca toate cunostintele mele microbiste ( prieteni, colegi, vecini) sunt dezamagiti de prestatia lor si comenteaza a doua zi ”perlele” comentatorilor nepereche ! HAI ROMANIA !!!

Ozon10
Ozon10  •  08 Octombrie 2024, 13:50

Transmisie Prima TV inseamna comentatorii Gradinescu si Mocanu!!... nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar din pacate aceste doua personaje nu imi fac nicio placere sa ii ascult comentand fotbal! De ce?... pentru ca au comentarii neprofesioniste, excalamtii copilaresti, indemnuri infantile catre jucatori- de parca ar fi spectatori din tribuna, interpretare eronata a fazelor de joc, contraziceri permanente intre ei privind situatiile de joc (Mocanu fiind totusi mai echilibrat si mai aproape de adevar...). Este un duo perimat si slab pregatit, care ma face din nou sa dau sonorul la minim si sa deschid radio-ul! PS propun sa faceti un sondaj cu intrebarea: ”Vizionati cu placere un meci comentat de cuplul Gradinescu-Mocanu ?” DA sau NU ? Ma tem ca procentul cu NU o sa fie spre 90%. Spun asta pt ca toate cunostintele mele microbiste ( prieteni, colegi, vecini) sunt dezamagiti de prestatia lor si comenteaza a doua zi ”perlele” comentatorilor nepereche ! HAI ROMANIA !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează