FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Presa din Anglia a dat verdictul despre noul transfer al lui Dinamo: „Jucătorul uitat”

Antonio Luna, foto: Imago Images
Antonio Luna, foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 14 octombrie 2024, 17:01 / Actualizat luni, 14 octombrie 2024 17:01

Transferul lui Antonio Luna (33 de ani) la Dinamo a devenit realitate. Fundașul stânga spaniol a trecut cu bine vizita medicală și a semnat cu trupa lui Zeljko Kopic (47 de ani). Presa internațională a dat verdictul într-un cuvânt despre noul jucător al „câinilor”.

Luna va concura pe post la Dinamo cu Raul Opruț (26 de ani). Spaniolul îl va înlocui pe Costin Amzăr (21 de ani), împrumutat la Al Nasr. Cei de la birminghamworld.uk au descris această mutare în contextul în care Luna a evoluat în Premier League în sezonul 2013-2014 pentru Aston Villa.

„Ne-au deturnat zborul, să intervină guvernul!” » Situație ca în filme în calificările africane: naționala Nigeriei, ÎNCHISĂ 13 ore în aeroport, fix cum amenințaseră adversarii!
CUPA AFRICII PE NAȚIUNI
„Ne-au deturnat zborul, să intervină guvernul!” » Situație ca în filme în calificările africane: naționala Nigeriei, ÎNCHISĂ 13 ore în aeroport, fix cum amenințaseră adversarii!

Presa internațională, despre transferul lui Luna la Dinamo: „A ajuns la o echipă de top”

Jucătorul uitat de la Aston Villa este pe cale să ajungă la o echipă de top, după ce a fost liber de contract timp de 105 zile”, este titlul pe care îl oferă englezii.

Și apoi continuă: „Fostul fundaș al lui Aston Villa, Antonio Luna, a semnat cu o echipă de top, după mai bine de trei luni în care a fost liber de contract. Luna urmează să semneze cu Dinamo, formație din Superliga României.

Fotbalistul de 33 de ani a jucat pentru Aston Villa timp de doi ani, în perioada 2013-2015. El era liber de contract după despărțirea de Volos, echipă din Grecia. Luna a fost titular constant pe parcursul celor două sezoane petrecute în Grecia și a jucat 61 de meciuri, însă nu s-a ajuns la un acord pentru un nou contract, ceea ce a condus către plecarea lui.

Perioada scurtă a lui Luna la Villa nu a fost una tocmai memorabilă deoarece spaniolul a îmbrăcat tricoul englezilor doar de 18 ori. Transferat de la Sevilla pentru aproximativ 2 milioane de euro în iulie 2013, fundașul stânga a înregistrat 18 apariții în primul lui sezon de Premier League.

Dacă Luna va semna cu Dinamo, atunci el se va alătura unei echipe care a suferit doar două eșecuri în primele 12 meciuri din campionat. Dinamo are șanse să câștige titlul pentru prima dată din 2007”, notau englezii, înainte ca transferul să fie oficializat.

Antonio Luna, aproape de Dinamo

Antonio Luna a jucat la Volos în ultimii doi ani, după experiențe în Spania, Anglia și Italia. El e cotat acum la 300.000 de euro pe Transfermarkt, iar cea mai mare valoare a atins-o în 2012, 2,5 milioane de euro.

Antonio are un trofeu în palmares, Cupa Spaniei câștigată cu Sevilla în 2010. Pe perioada contractului cu echipa andaluză, Luna a fost împrumutat la Almeria și Mallorca.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
OUT din lotul naționalei » Jucătorul s-a întors singur în România
Nationala
OUT din lotul naționalei » Jucătorul s-a întors singur în România
Incredibil! Jucătorul de la CFR a vrut să-l bată pe Petrescu: „Am intrat în vestiar, am dat cu piciorul în ușă și țipam”
Superliga
Incredibil! Jucătorul de la CFR a vrut să-l bată pe Petrescu: „Am intrat în vestiar, am dat cu piciorul în ușă și țipam”
Ion Țiriac prins de poliție cu 340 de km/h » Incredibil ce s-a întâmplat după aceea: „Amenda nu era o problemă, ci procesul!”
Diverse
Ion Țiriac prins de poliție cu 340 de km/h » Incredibil ce s-a întâmplat după aceea: „Amenda nu era o problemă, ci procesul!”

Croatul revenit în România după mai mulți ani a sesizat câteva detalii: „Este mai scump! Dar ați avansat mult”

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (11)
The.Queens.Gambit
The.Queens.Gambit  •  14 Octombrie 2024, 20:56

E normal ca pentru englezi Dinamo sa fie un club mare!...In 1984, cand gigistii analfabeți de acum nu erau născuți, Dinamo a jucat o semifinala de CCE cu Liverpool, un meci care la vremea respectiva a cutremurat Anglia si Europa!...Englezii știu foarte bine cine a fost si cine e Dinamo!! ...Evident nu au idee cine e fcsb, in schimb! .... O marca de aragaz sau o mașina de tuns iarba??.. Au denumire de tractor daca ar avea si un număr pentru diferențiere,...

Dr.Hoock
Dr.Hoock  •  14 Octombrie 2024, 20:45
Postat de Sadiku_rade_de_fcsb pe 14 Octombrie 2024, 17:27

Normal ca Dinamo este o echipa de top din centrul capitalei !! Nu ca aia de la marginea orasului cu sediu in Ilfov !! Pe aia ii cauta lumea de afara pe google sau in dex =)))) Pleava tarii zic ca aia sunt castigatoarea cupei campionilor din 1986 , dar ei sunt infiintati in 2003 , dar sunt continuatorii fara acte =))) !! Revin cu amanunte !!

Continuatorii faradelegilor si abuzurilor defunctei steaua!

Sadiku_rade_de_fcsb
Sadiku_rade_de_fcsb  •  14 Octombrie 2024, 20:21
Postat de miculfecesebist pe 14 Octombrie 2024, 20:16

Aia din Ilfov cu 6 consoane pe care ii urmareste Talpan prin tribunale ?

Exact ....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează