FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA 1-2

VIDEO + FOTO Ce nu s-a văzut la TV în Lituania - România! Ce au făcut jucătorii la finalul partidei + fotbalistul român care s-a antrenat separat încă 25 de minute

Nicușor Stanciu în fața galeriei / Foto: Cristi Preda GSP +8   FOTO
Nicușor Stanciu în fața galeriei / Foto: Cristi Preda GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 16 octombrie 2024, 00:17 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2024 00:49

La finalul meciului câștigat de „tricolori” în deplasare cu Lituania, scor 2-1, căpitanul naționalei României, Nicușor Stanciu, alături de câțiva coechipieri s-au oprit în fața galeriei pentru a saluta sprijinul suporterilor prezenți la meci.

Alexandru Chipciu (35 de ani) a oferit imaginile serii în Lituania. Jucătorul lui U Cluj nu a bifat niciun minut în victoria „tricolorilor” din deplasare, și a rămas pe teren după meci să se antreneze. Chipciu a jucat în meciul de sâmbătă, în deplasare cu Cipru, scor 3-0, reușind să bifeze aproximativ o jumătate de oră de joc. Chipciu l-a înlocuit atunci pe Nicușor Bancu în minutul 63 al meciului.

+3 FOTO

VIDEO. Nicușor Stanciu, aplaudat la scenă deschisă de suporterii români

Jucătorii au salutat galeria la finalul meciului, iar când mergeau spre vestiare, suporterii au început să strige „România, vino-ncoa, salută galeria!”.

Căpitanul naționalei, Nicușor Stanciu, și alți jucători s-au oprit și au salutat galeria, iar apoi Stanciu s-a dus către ultrași cu care a discutat preț de câteva minute.

VIDEO. Imagini incredibile cu Alex Chipciu după meciul cu Lituania » N-a bifat niciun minut în meci și a rămas pe teren să se antreneze

Neutilizat în meciul cu Lituania de către Mircea Lucescu, Alexandru Chipciu a rămas preț de zeci de minute pe teren pentru a se antrena.

Nicușor Bancu, titularul de drept pe postul de fundaș stânga al naționalei României, a fost suspendat pentru meciul cu Lituania după ce a văzut cartonașul galben în minutul 41 al meciului cu Cipru.

Pentru meciul cu Lituania, Mircea Lucescu a preferat să-l folosească pe postul de fundaș stânga pe Deian Sorescu, jucătorul lui Gaziantep.

Deși a ajuns la 35 de ani, Alexandru Chipciu a fost integralist în toate cele 12 etape din Superligă în tricoul lui U Cluj. Chipciu a fost convocat de Mircea Lucescu și la prima acțiune din această toamnă, dar a fost doar rezervă în partida tur cu Lituania, câștigată cu 3-1, și exclus din lot pentru meciul cu Kosovo, câștigat cu 3-0.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ioanițoaia a vorbit cu Mircea Lucescu și dezvăluie de ce Mitriță și Alibec nu au fost folosiți deloc: „El mi-a zis”
Nationala
Ioanițoaia a vorbit cu Mircea Lucescu și dezvăluie de ce Mitriță și Alibec nu au fost folosiți deloc: „El mi-a zis”
Gigi Becali a numit cei mai buni jucători din naționala României: „Țin echipa în spate”
Nationala
Gigi Becali a numit cei mai buni jucători din naționala României: „Țin echipa în spate”
Caz incredibil în lumea șahului: jucătorul care reprezintă România, acuzat că a trișat printr-o metodă ingenioasă! Ce au descoperit spaniolii
Altele
Caz incredibil în lumea șahului: jucătorul care reprezintă România, acuzat că a trișat printr-o metodă ingenioasă! Ce au descoperit spaniolii

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (1)
Draagan
Draagan  •  16 Octombrie 2024, 08:58

Sorescu a fost foarte slab. Cred că merita Chipciu să fie titular.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează