INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Controversă cu Drăguș la Trabzon » Ce a declarat el și ce au înțeles turcii: „Cuvinte șocante! Cine l-a înlănțuit?!”

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2024, 08:05 / Actualizat joi, 17 octombrie 2024 09:19

Denis Drăguș, 25 de ani, a marcat golul victoriei României în meciul cu Lituania (2-1) din grupele Ligii Națiunilor.

La finele partidei cu Lituania (2-1) de la Kaunas, meci în care a fost titular și a marcat golul victoriei tricolorilor, Denis Drăguș a făcut declarații la zona mixtă. Iar printre altele a spus:

„Mă bucur că am câștigat, că am reușit să marchez, m-am descătușat. Îmi doream foarte mult să marchez, mai ales că a fost și ziua fetiței mele. Dedic acest gol fetițelor mele.

Gigi Becali a luat decizia! Planul pentru meciurile cu Dinamo, Rangers și Rapid » Partida care va fi „sacrificată”: „Vom menaja jucători cu ei”
FCSB
Gigi Becali a luat decizia! Planul pentru meciurile cu Dinamo, Rangers și Rapid » Partida care va fi „sacrificată”: „Vom menaja jucători cu ei”

Cred că simțim cu toții susținere din partea lui Mircea Lucescu, ne bucurăm că ne face să ne simțim în acest mod, să avem încredere în noi”.

Turcii au tradus „M-am eliberat din lanțuri”

Traducerea în turcă n-a fost cea mai fericită. În cotidianul Fotospor a apărut „m-am eliberat din lanțuri”, iar reacția jurnaliștilor a fost următoarea: „Cuvinte șocante din partea atacantului de la Trabzonspor! Cine l-a înlănțuit?!”.

Și mai departe: „S-a susținut că Denis Drăguș, care a spus «M-am eliberat din lanțuri» în interviul acordat după golul victoriei din meciul cu Lituania, i-a transmis un mesaj antrenorului său de la Trabzonspor, Şenol Guneş”.

Denis Drăguș n-a marcat decât un gol pentru Trabzonspor și a fost criticat antrenorul Șenol Guneș

Pentru Trabzonspor, al cărui tricou îl îmbracă din vară, Drăguș n-a marcat decât un singur gol în 13 partide, iar Guneș l-a criticat dur într-o conferință de presă. Mai mult, a dezvăluit că a vorbit și cu Mircea Lucescu despre situația atacantului:

„Drăguş este talentat. El își folosește incorect abilitățile și este dezorganizat. Am vorbit direct cu el. Am vorbit direct cu Lucescu, m-a sunat să se intereseze de situația lui Denis”.

Șenol Guneș: „Denis Drăguș fie va munci din greu, fie nu va mai fi aici”

În prealabil, îi pusese jucătorului în vedere că trebuie să dea raandament, pentru că altfel ar putea fi vândut: „După părerea mea, el poate juca extremă dreapta, extremă stânga, atacant central, orice poziție, dar atunci când nu are entuziasm, nu este în joc oriunde ar juca.

El are ocazii, dar dacă are zece ocazii, ar trebui să transforme cinci dintre ele în gol. El nu a avut succes cu niciuna. Dacă nu va face asta, va fi o furtună pentru el în timpul meciului. Dacă se va descurca, nu aș renunța la el.

Ca atacant central, este un fotbalist dinamic. El știe că fie va munci din greu pentru a ieși din această situație negativă și pentru a nu-și mai face griji deloc, fie nu va mai fi aici”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lista de transferuri pregătită la Rapid pentru mercato de iarnă » Primul nume GREU: „decar” de la Euro 2024!
Superliga
Lista de transferuri pregătită la Rapid pentru mercato de iarnă » Primul nume GREU: „decar” de la Euro 2024!
A venit nota de plată! România, pedepsită de UEFA pentru rasism
Nationala
A venit nota de plată! România, pedepsită de UEFA pentru rasism
Cum s-a filmat arbitra de 24 de ani, după ce a fost acuzată ca e amanta observatorului UEFA sexagenar » Mesaj enigmatic: „Ciorile zboară în stoluri...”
Campionate
Cum s-a filmat arbitra de 24 de ani, după ce a fost acuzată ca e amanta observatorului UEFA sexagenar » Mesaj enigmatic: „Ciorile zboară în stoluri...”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (6)
mandelu
mandelu  •  17 Octombrie 2024, 13:11

D'aia avem vorba aia: ba,esti turc ?

dorelus
dorelus  •  17 Octombrie 2024, 12:39

Denis este un domn in adevaratul sens al cuvantului,emotiv dara sentimentele sunt ale noastre si le purtam fiecare.Dragus este responsabil de ce spune, nu de interpretarile noastre.L a Trabzon i se reprosau lui toate neajunsurile echipei,este adevarat nu a dat gol ,dara nici ceilalti nu au rupt plasa portilor adverse.Trabzon nu a jucat mare lucru ,eu am vazut niste meciuri si parca jucau fara porti.Acum parerea mea este ca Denis nu este o stea fotbalistica,dara un jucator care-si vede lungul nasului si munceste in fiecare zi pentru ce este platit(foarte bine platit),va rog sa va uitati la sprintul de la golul cu Lituania(golul este banal) sincer este un sprint de jucator care se pregateste fizic. o zi frumoasa la toti.

proprietarypoet
proprietarypoet  •  17 Octombrie 2024, 10:14

Nu stiu daca e vorba de greseala de traducere. Mai degraba cred ca presa turca nu-l priveste prea bine si automat trage in el. Pacat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează