FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO Charalambous își propune jucătorul la echipa națională: „Cred că va fi convocat cât de curând”

Elias Charalambous +50   FOTO
Elias Charalambous

Articol de , , - Publicat luni, 21 octombrie 2024, 07:57 / Actualizat luni, 21 octombrie 2024 10:50

Dinamo - FCSB 0-2. Elias Charalambous (44 de ani), antrenorul campioanei României, a oferit prima reacție după succesul obținut în fața rivalei. Cipriotul n-a putut să nu remarce jocul lui Daniel Bîrligea (24 de ani), cel care a deschis scorul în minutul 26 după o execuție superbă.

Echipa națională este din ce în ce mai aproape pentru Bîrligea în viziunea lui Charalambous. Tehnicianul a explicat la conferința de presă faptul că a purtat o discuție cu jucătorul pe această temă, asigurându-l că va fi convocat dacă va menține ritmul pe care l-a arătat până acum.

Ce s-a întâmplat imediat după Dinamo - FCSB » Reacție neașteptată a fanilor dinamoviști
Dinamo - FCSB
Ce s-a întâmplat imediat după Dinamo - FCSB » Reacție neașteptată a fanilor dinamoviști

VIDEO. Elias Charalambous, după Dinamo - FCSB 0-2: „Toate schimbările au făcut diferența”

Deși a fost o partidă fără prea multe ocazii de poartă, cipriotul consideră că a fost un meci disputat, iar toate schimbările pe care le-a făcut au adus un plus în jocul echipei.

A explicat motivul pentru care nu l-a utilizat pe Ngezana, și a prefațat următorul meci, cel din deplasare cu Rangers, în etapa 3 din Europa League.

„A fost un meci greu, dar a ieșit un derby foarte frumos. Sunt foarte bucuros pentru Bîrligea, dar nu doar pentru gol, ci și pentru modul în care a jucat, a atacat. Dar știți foarte bine că a ajuns la această performanță și cu ajutorul colegilor.

A fost o muncă în echipă. A fost foarte important că jucătorii au început repriza a doua foarte pregătiți. A venit și un gol din partea lui Musi. Am văzut că toate schimbările s-au descurcat foarte bine, au făcut diferența.

Luăm meci cu meci, pentru că atunci când câștigi îți schimbi percepția față de următorul și tot așa. Avem în minte numai victoria. Ne gândim la meciul cu Rangers, nu ne putem gândi la restul acum. Luăm totul pas cu pas, iar asta ne ajută să obținem victorii.

Am vorbit cu el individual (n.r. - Bîrligea) despre chemarea la națională și se simte foarte bine, joacă foarte bine. Pe de altă parte înțelege că acolo există un antrenor care trebuie să ia decizii și sunt sigur că dacă continuă așa, va avea șansa să fie convocat la națională.

Are talent, are experiență, și sunt sigur că viața le oferă tuturor ceea ce merită. Cred că în viitorul apropiat va fi convocat.

Ngezana nu a jucat de aproape o lună, am decis să nu începem cu el. Este un jucător foarte important pentru noi. Vom avea și multe meciuri în care avem nevoie de toată lumea.

Fundașii pe care i-am avut în teren, Mihai Popescu și Dawa, s-au descurcat foarte bine. L-am avut și pe Chiricheș, avem soluții și vrem să fim siguri că toți sunt bine”, a declarat Charalambous, la conferința de presă.

Va fi un meci total diferit acolo cu Rangers, nivelul de dificultate din Europa este mult mai mare.
Trebuie să fim în formă pentru a câștiga, e singurul lucru pe care îl avem în minte. Va fi greu, dar acesta este scopul.
Pe de altă parte, trebuie să înțegelem nivelul de dificultate.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Dinamo - FCSB

Dinamo - FCSB // FOTO: GSP
Dinamo - FCSB // FOTO: GSP
Dinamo - FCSB // FOTO: GSP
Dinamo - FCSB // FOTO: GSP
Dinamo - FCSB // FOTO: GSP
+45 FOTO

Clasamentul la zi din Superliga

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
OUT din lotul Rapidului! „Țeapă” de un milion de euro pentru Șucu?!
Superliga
OUT din lotul Rapidului! „Țeapă” de un milion de euro pentru Șucu?!
„Să fie deportați în Siberia!” » Luptătoarea vicecampioană olimpică, declarații deplasate după rezultatele parțiale de la referendumul din Republica Moldova
Diverse
„Să fie deportați în Siberia!” » Luptătoarea vicecampioană olimpică, declarații deplasate după rezultatele parțiale de la referendumul din Republica Moldova
Uluitor! Numărul uriaș de bilete vândute la România - Kosovo în 3 zile
Nationala
Uluitor! Numărul uriaș de bilete vândute la România - Kosovo în 3 zile

"M-am născut în Siberia, într-un oraș doar de militari". Mutată la București în 2003, Tania a ajutat sute de români

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (3)
Rosu.intens
Rosu.intens  •  21 Octombrie 2024, 12:28

Băi ce a făcut Barligeanu ăsta să fie la națională!?.... A dat două goluri la clona fcsb, unul pe greșeala gravă a portarului, și gata, hai la națională!???.... Fugiți băi de-aici cu ursul....

Catalynn_27
Catalynn_27  •  21 Octombrie 2024, 11:44

Până la urmă nu e ca și cum avem numai Haalanji și Cristiani în lot, deci nu văd de ce nu ar avea și el loc între cei 25 (parcă atâția sunt convocați, nu!?) și nu se știe când poate fi util. Dacă tot insista sa aducă pe Olaru și Florinel sau Ianis, nu vad ce ar strica și un vărf?! De ce să vă mint, Pușcaș nu mi se pare deloc peste Birligea singura lui calitate importantă fiind ca nu e la FC Fcsb. :-)))

_Van_Basten
_Van_Basten  •  21 Octombrie 2024, 11:01

Fiind cipriot, Haralambie il propune pe Birligea la nationala Ciprului. Un adevarat patriot cipriot.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close