FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Raul Rusescu nu înțelege ce se întâmplă la o forță a Ligii 1: „E mai grav decât credeam...”

Raul Rusescu, în studioul GSP Live
Raul Rusescu, în studioul GSP Live

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2024, 17:08 / Actualizat miercuri, 23 octombrie 2024 19:36

Raul Rusescu (36 de ani), triplu campion al României, e indignat de situația de la Universitatea Craiova: nu înțelege de ce fanii oltenilor nu sunt alături de echipă, care se clasează pe locul doi.

Suporterii Universității Craiova și-au pierdut răbdarea după un nou egal înregistrat de favoriții lor, 0-0 cu FC Botoșani în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga. Chiar dacă se poziționează pe locul secund în campionat, oltenii - eliminați iar devreme din Europa - au fost apostrofați de propriii fani atât în timpul partidei cât și la final.

A început Liga 1
LIGA 1
A început Liga 1

Alexandru Mitriță și Ștefan Baiaram nu au scăpat de fluierături ca urmare a unui joc neconvingător, cu lipsuri mai ales în ofensivă.

VIDEO. Raul Rusescu, despre situația de la CSU Craiova: „Fanii au așteptări mai mari? Să vină la stadion!”

„Neașteptat rezultatul dintre Craiova și Botoșani. Am spus că Universitatea Craiova nu ar trebui să mai fie atât de dependentă de Mitriță. A fost o partidă slabă, per total, dar se pare că problemele la Craiova sunt multe și serioase.

În primul rând, avem un stadion aproape gol, iar cei care vin îi înjură pe jucători, deși echipa este pe locul 2. Îi apostrofează, îi înjură și îi huiduie, inclusiv pe jucătorii care fac diferența, precum Baiaram și Mitriță. Lucrurile sunt mult mai grave decât credeam la Craiova și nu înțeleg de ce, pentru că echipa, așa cum a jucat ea, este pe locul 2.

Putem spune că e un sezon bun pentru Craiova. A, ai așteptări mai mari? Vino și tu la stadion! Haideți, veniți 25.000 de oameni cu Botoșani, să vedem cum joacă Mitriță cu un stadion plin în spatele lui. La fel și Baiaram. Vin câteva mii de suporteri și nici măcar aceia nu te susțin...”, a declarat Rusescu, la GSP Live.

Universitatea Craiova, alături de protestul galeriei

După ce ultrașii Universității Craiova au anunțat că nu vor merge la meciuri, pentru a susține mișcarea „Liber să fiu ultra”, clubul a închis peluza nord la partida cu FC Botoșani.

9.090 de spectatoriau asistat la duelul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Aproape 1,2 milioane de români nu pot vedea Rangers - FCSB la TV » Care e motivul
Europa League
Aproape 1,2 milioane de români nu pot vedea Rangers - FCSB la TV » Care e motivul
Mititelu a demarat negocierile pentru înlocuitorul lui Croitoru. Discuții cu un fost antrenor de la Dinamo: „Ni-l dorim foarte mult”
Liga 2
Mititelu a demarat negocierile pentru înlocuitorul lui Croitoru. Discuții cu un fost antrenor de la Dinamo: „Ni-l dorim foarte mult”
Raul Rusescu nu înțelege ce se întâmplă la o forță a Ligii 1: „E mai grav decât credeam...”
Superliga
Raul Rusescu nu înțelege ce se întâmplă la o forță a Ligii 1: „E mai grav decât credeam...”

„Cum adică să NU-l umilesc?” » Campioana Otilia Bădescu, interviu rar despre luptele pe muchie de paletă: „Chinezii au refuzat să mă pregătească, le-a fost frică!” + Ce mare regret are

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (13)
ViviNapoca
ViviNapoca  •  23 Octombrie 2024, 23:18

Pe cine interesează de Rusescu și Craiova satelitul fcsb !? Asta se întâmplă ,Nu se pot desprinde de " Ifose " și " umili " cu " ciobani " care bat Lei ! ?

_Van_Basten
_Van_Basten  •  23 Octombrie 2024, 21:38

Raul Rusescu nu intelege. Punct.

Cris01
Cris01  •  23 Octombrie 2024, 21:33

Unora chiar le place sa bata campii. Pana la acest meci Craiova era pe primul loc ca medie de spectatori la jocurile de acasa. Si in acest meci, tribuna a 2-a a fost plina iar la peluze nu s-au vandut bilete, sa nu mai adaug ca nu au fost meciuri asa atractive in afara de meciul cu Rapid. Si pana la urma de ce sa vi la stadion, sa vezi lalaiala aia de ei o numesc fotbal. Nici un pic de implicare, nimic sa te atraga doar pase in spate ca la antrenamete, o plictiseala totala

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close