SPORTURI  »  ALTELE  »  JUSTIȚIE

UPDATE DNA a descins la sediul CS Rapid: fostul director general e suspect într-un dosar de corupție!

DNA a descins la sediul CS Rapid
DNA a descins la sediul CS Rapid

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2024, 14:32 / Actualizat joi, 24 octombrie 2024 15:42

Procurorii DNA au făcut percheziții în 5 locații din București, Ilfov și Giurgiu, inclusiv la sediul Clubului Sportiv Rapid, într-un dosar de corupție în care fostul director general, Bogdan Vasiliu, este suspectat că ar fi cerut mită pentru atribuirea de contracte.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat astăzi că „efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni” privind acte de corupție săvârșite în cursul anului curent.

Procurorii au descins în 5 locații din București, Ilfov și Giurgiu, „reprezentând sediul unui club sportiv, punctul de lucru al unei societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, conform comunicatului DNA.

Se face lumină! Daily Record știe cine și de ce i-a tăiat din salariu lui Ianis + cât câștigă Hagi jr la Rangers
RANGERS - FCSB
Se face lumină! Daily Record știe cine și de ce i-a tăiat din salariu lui Ianis + cât câștigă Hagi jr la Rangers

DNA a descins la sediul CS Rapid: fostul director general e suspect într-un dosar de corupție

Conform G4media, clubul sportiv în cauză este CS Rapid, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor.

Sursa citată menționează că dosarul îl vizează pe fostul director general al clubului, Bogdan Vasiliu, suspectat că ar fi cerut mită pentru atribuirea unor contracte.

Bogdan Vasiliu nu mai este director general la CS Rapid

Bogdan Vasiliu nu mai ocupă acea funcție din finalul lunii august. Într-un mesaj publicat pe Facebook, el transmitea atunci că „am ales să plec din funcția de Director General al CS Rapid și să rămân alături de echipa de Handbal Feminin a Rapidului, care acum are nevoie de sprijin și motivație”.

Vlad-Alexandru Andronescu a fost instalat în funcția de președinte al CS Rapid.

„Împreună, prin muncă și determinare, vom duce CS Rapid la noi standarde și performanțe, consolidându-ne ca un pilon al sportului românesc și o sursă de inspirație pentru tinerele generații”, spunea acesta în momentul prezentării.

CS Rapid a reacționat printr-un comunicat de presă

CS Rapid functionează pe principii de transparență și respectarea legii

În contextul perchezițiilor desfășurate astăzi de către Direcția Națională Anticorupție, conducerea Clubului Sportiv Rapid dorește să clarifice că aceste investigații vizează aspecte legate de activități desfășurate în trecut și care nu implică actuala echipă de management.

CS Rapid se ghidează după principii solide de transparență, integritate și respectarea legii. Colaborăm în totalitate cu autoritățile și ne angajăm să susținem orice acțiuni care contribuie la clarificarea situației. De asemenea, dorim să subliniem că persoanele vizate nu mai fac parte din structura de conducere a clubului, iar activitatea noastră continuă fără perturbări, concentrată pe atingerea obiectivelor sportive și consolidarea clubului ca un pilon al sportului românesc.

Reiterăm că întreaga activitate a clubului se desfășoară în conformitate cu valorile pe care le promovăm: corectitudine, profesionalism și dedicație față de sport și comunitate. CS Rapid rămâne un model de inspirație pentru tinerele generații și continuă să se concentreze pe performanțele sportive și pe sprijinirea echipelor noastre

- Comunicat CS Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu Rangers! Jucătorul-surpriză care este titular: „Ce emoții? Vom câștiga”
Europa League
Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu Rangers! Jucătorul-surpriză care este titular: „Ce emoții? Vom câștiga”
MM Stoica, uluit de un jucător de la FCSB: „Nu am mai văzut vreodată așa ceva”
Europa League
MM Stoica, uluit de un jucător de la FCSB: „Nu am mai văzut vreodată așa ceva”
Direct în istorie! Prima victorie în cupele europene pentru echipa din țara cu 350.000 de locuitori
Conference League
Direct în istorie! Prima victorie în cupele europene pentru echipa din țara cu 350.000 de locuitori

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (3)
danutcornel
danutcornel  •  24 Octombrie 2024, 17:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  24 Octombrie 2024, 16:22

Dar la PSD-AUR Ciolacu si Simion cand descindeti sau asteptati sa prinda imunitati si cu asta v ati justificat ??

atthur
atthur  •  24 Octombrie 2024, 15:00

La ce??? La unde??? La......rapid,cea zisă abba????Noooooooo!!!! N-are cum!!!! Tocmai la aristocrați??? Da,stai așa:::: nu aici era și corsicanu' ??? și bocciuuu' ???? și niculae???? Atunci,bine...!!!...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close