FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Decizia luată înainte de FCSB - Rapid! Șumudică poate schimba planul: „E adevărat, dar nu excludem posibilitatea”

Marius Șumudică FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Marius Șumudică FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2024 17:54 / Actualizat joi, 24 octombrie 2024 19:34

Deși au învins categoric Farul, cu 5-0, rapidiștii nu au încasat nicio primă pentru această victorie și, deocamdată, nu este prevăzut niciun bonus nici pentru derby-ul de duminică, cu FCSB, care va avea loc pe Arena Națională, de la ora 21:00.

Bonusuri doar pentru locurile 1-6 sau prin ”zona” 7-8

După începutul slab de campionat, conducerea a avut o discuție cu jucătorii și s-a stabilit că nu se vor mai da prime până când echipa nu va reveni în zona locurilor de play-off sau, cel puțin, în vecinătatea acesteia, pe locurile 7-8.

Până acum, Rapid, unde se premiază oricum numai victoriile, nu și remizele în deplasare, a câștigat în 13 runde de Superligă numai 3 partide, la Iași și Slobozia și acasă cu Farul.

Numai primele două au fost recompensate cu câte 25.000-30.000 de euro de echipă, fiindcă în urma acelor succese Rapidul a urcat de pe locul 12 pe 7, respectiv 8.

Cum acest 5-0 din ultima rundă a dus echipa doar pe locul 10, regula a rămas, iar pentru acest rezultat jucătorii nu au fost recompensați suplimentar.

"Poate vom da o primă, dar nu am stabilit încă"

A confirmat-o și acționarul Victor Angelescu: "Da, e adevărat, jucătorii nu au luat niciun bons pentru succesul cu Farul. Fiindcă avem această înțelegere cu echipa, că se vor premia victoriile doar după ce echipa va ajunge în zona play-off, obiectivul nostru principal, sau măcar în imediata apropiere.

Și deocamdată nu este prevăzută nicio primă, nici pentru derby-ul cu FCSB. Nu excludem posibilitatea să stabilim, într-o ședință, să dăm totuși un bonus echipei pentru o eventuală victorie cu FCSB, mai ales că dacă am lua cele 3 puncte am putea să urcăm în primele 6 locuri. Dar azi, când vorbim, nu este prevăzut nimic în acest sens".

La stabilirea primelor de victorie, un cuvânt important are și antrenorul Marius Șumudică. Este astfel de așteptat ca tehnicianul să recomande conducerii o primă, tocmai pentru a-i stimula și mai mult pe elevii săi, mai ales după proporțiile succesului cu Farul.

Înaintea derby-ului, cele două rivale sunt despărțite de 5 locuri în clasament, FCSB fiind pe 5, iar Rapid pe 10. Dar între ele sunt doar 3 puncte, ambele având același golaveraj, 17-15. FCSB are însă numai 12 meciuri în Superligă, având de disputat o restanță cu FC Botoșani, care va avea loc în noiembrie. Dar o victorie a vișiniilor în derby ar schimba radical situația, echipa lui Șumudică având șansa să treacă peste roș-albaștri.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Golul FCSB-ului, ANULAT fără motiv împotriva lui Rangers! De ce nu s-a analizat faza la VAR și verdictul specialistului: „Nu a respectat protocolul”
Europa League
Golul FCSB-ului, ANULAT fără motiv împotriva lui Rangers! De ce nu s-a analizat faza la VAR și verdictul specialistului: „Nu a respectat protocolul”
MM Stoica, uluit de un jucător de la FCSB: „Nu am mai văzut vreodată așa ceva”
Europa League
MM Stoica, uluit de un jucător de la FCSB: „Nu am mai văzut vreodată așa ceva”
Direct în istorie! Prima victorie în cupele europene pentru echipa din țara cu 350.000 de locuitori
Conference League
Direct în istorie! Prima victorie în cupele europene pentru echipa din țara cu 350.000 de locuitori

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  24 Octombrie 2024, 20:50

Este tot geaca de 1800, sau cea de 3000 euro?? Din grabă, autorul articolului a uitat să precizeze acest aspect.

Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  24 Octombrie 2024, 19:30
Postat de mateodamiano7 pe 24 Octombrie 2024, 19:01

Circ 1 vs Circ 2

Dinamo 0 vs ros albastrii 2 :D

mateodamiano7
mateodamiano7  •  24 Octombrie 2024, 19:01

Circ 1 vs Circ 2

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close