INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

GALERIE FOTO Crystal Palace - Tottenham 1-0 » Trupa lui Ange Postecoglou pierde la limită pe Selhurst Park, după o eroare gravă comisă de Micky van de Ven

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2024, 18:00 / Actualizat duminica, 27 octombrie 2024 19:11

Crystal Palace a învins-o pe Tottenham pe teren propriu, scor 1-0, într-o partidă a etapei cu numărul 9 din Premier League. Radu Drăgușin nu a bifat niciun minut pentru oaspeți.

Rezultatele etapei a 9-a din Premier League

Primul moment important al partidei a avut loc în minutul 21, atunci când mijlocașul gazdelor, Jefferson Lerma, s-a accidentat, iar Oliver Glasner a fost nevoit să facă prima modificare. Cel care i-a luat locul columbianului a fost Will Hughes.

După doar două minute, a venit rândul lui Postecoglou să aibă emoții. Dejan Kulusevski a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar mijlocașul suedez al lui Spurs a putut continua partida.

Greșeală mare comisă de Micky van de Ven

În minutul 31, gazdele au deschis scorul pe Selhurst Park, în urma unei erori grave comise de olandezul Van de Ven, rivalul pe post al lui Radu Drăgușin, care a pierdut balonul în propriul careu, iar cei de la Palace au profitat, reușind să înscrie prin Jean-Philippe Mateta.

Patru minute mai târziu, fundașul olandez a avut șansa de a-și repara greșeala. În urma unei lovituri de colț executate de James Maddison, balonul a ajuns în posesia lui Van de Ven, însă șutul batavului a fost deviat și a lovit bara porții lui Henderson.

Totuși, nu aceasta a fost cea mai mare ocazie a lui Tottenham de a restabili egalitatea.

Dean Henderson a fost la înălțime în Crystal Palace - Tottenham 1-0

În prelungirile primei părți, Maddison a reluat spre poarta lui Henderson din câțiva metri după o pasă perfectă trimisă de Destiny Udogie, dar goalkeeper-ul englez a reușit o paradă de zile mari și a păstrat poarta echipei lui Oli Glasner intactă.

Astfel, „vulturii” au intrat la cabine cu avantaj minim pe tabelă.

+3 FOTO

Oaspeții au început în ofensivă actul secund, iar în minutul 48, Tottenham a avut o nouă șansă mare de a egala, însă Henderson a avut o nouă intervenție excelentă, de această dată în fața lui Dejan Kulusevski.

La faza imediat următoare, Crystal Palace a reușit să înscrie din nou, însă golul marcat de Eze a fost anulat de către arbitrii din camera VAR pentru o poziție în afara jocului.

Decizie controversată a „centralului” Darren Bond pe Selhurst Park

În minutul 65, Ismaila Sarr a câștigat duelul cu Micky van de Ven și urma să scape singur cu Vicario, însă fundașul olandez nu a permis acest lucru și l-a trântit la pământ pe atacantul lui Palace.

Decizia lui Darren Bond a fost aceea de a-i acorda doar cartonaș galben lui Van de Ven, spre nemulțumirea băncii tehnice a gazdelor și a fanilor prezenți pe Selhurst Park.

Cu toate că Tottenham a încercat să preseze tot mai mult pe final de meci pentru a obține măcar un rezultat de egalitate, ultima ocazie importantă a partidei le-a aparținut tot gazdelor.

Cu zece minute înainte de final, Crystal Palace a avut o șansă mare de a-și majora avantajul, la șutul din afara careului trimis de către Adam Wharton, care l-a întins pe Vicario, dar goalkeeper-ul italian a reușit să pareze execuția mijlocașului englez.

Astfel, scorul final al partidei a rămas cel stabilit de Mateta în prima repriză, și anume 1-0 în favoarea trupei lui Oli Glasner.

După această victorie, Crystal Palace acumulează 6 puncte și urcă pe locul 17 în Premier League, scăpând astfel din zona roșie a clasamentului.

De cealaltă parte, Tottenham rămâne pe locul 8, cu 13 puncte.

În etapa viitoare din Premier League, Crystal Palace va evolua pe terenul penultimei clasate Wolverhampton, în timp ce Spurs va primi vizita celor de la Aston Villa.

Clasament Premier League:

FINAL » Crystal Palace - Tottenham 1-0

  • A marcat: J. Mateta (31')
  • În minutul 49, Eberechi Eze a reușit să înscrie, însă reușita atacantului englez a fost anulată de către arbitrii din camera VAR pentru ofsaid.
  • Click AICI pentru statistici

Crystal Palace - Tottenham » Echipele de start:

Crystal Palace (3-4-3): Henderson - Lacroix, Chalobah, Guehi (cpt.) - Munoz, Wharton, Lerma, Mitchell - I. Sarr, Mateta, Eze
Rezerve: Turner - Agbinone, Clyne, Hughes, Kamada, Kporha, Nketiah, Schlupp, Ward
Antrenor: Oliver Glasner

Tottenham (4-3-3): Vicario - Porro, Romero (cpt.), Van de Ven, Udogie - Bissouma, Maddison, Kulusevski - Johnson, Solanke, Moore
Rezerve: Forster - Bentancur, Bergvall, Davies, Drăgușin, Gray, Richarlison, P.M. Sarr, Werner
Antrenor: Ange Postecoglou

Stadion: Selhurst Park (Londra)
Arbitru: Darren Bond

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scandal cu Denis Drăguș la Trabzon! Coechipierii s-au luat de el, Guneș anunță măsuri
Campionate
Scandal cu Denis Drăguș la Trabzon! Coechipierii s-au luat de el, Guneș anunță măsuri
„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”
Superliga
„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”
FCSB - Rapid, se zguduie Arena Națională » Primele imagini de la fața locului
Superliga
FCSB - Rapid, se zguduie Arena Națională » Primele imagini de la fața locului

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (3)
andy_mihailescu86
andy_mihailescu86  •  27 Octombrie 2024, 18:58

GREAT NEWS. Poate acum, va mai primi si al nostru o sansa. Van der Ven a facut o partida slaba, sper ca Postecoglou e constient de acest lucru.

_Van_Basten
_Van_Basten  •  27 Octombrie 2024, 16:57

Daca nici in Van de Ven nu mai poti avea incredere... Bring Drago back.

username_2
username_2  •  27 Octombrie 2024, 16:28

chiar voiam sa intreb, ce se intimpla cu Radu Dragusin?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close