FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Piţi dispărut!

Articol de - Publicat miercuri, 02 iulie 2008 00:00

Antrenorul “naţiona­lei” n-a mai vorbit cu nimeni din federaţie după Euro, deşi şefii FRF aşteptau deja de la antrenor un raport.

După revenirea în ţară de la Euro, Victor Piţurcă a mai avut o singură întrevedere cu stafful său, pentru a discuta pe mar­ginea turneului final, iar apoi şi-a pierdut urma N-a mai vorbit cu nimeni nici măcar din federaţie, deşi conducerea de la Casa Fot­ba­lului aşteaptă un raport detaliat din partea selecţionerului vizavi de comportarea din Elveţia.

În plus, şefii FRF intenţionau să aibă deja o discuţie cu Piţurcă pen­tru pregătirea strategiei viitoarelor preliminarii, care vor demara foarte repede, chiar la începutul lunii sep­tem­brie, cu “dubla” Lituania (a) - Faroe (d). De asemenea, pe 20 au­gust, e programat “amicalul” cu Le­to­nia, pentru organizarea căruia to­tul stă blocat tocmai fiindcă se­lec­ţionerul trebuie să decidă în pri­mul rînd locul de disputare a întîl­nirii.

“E încă supărat!”

Nici Comitetul Executiv din 5 iu­lie nu va avea pe ordinea de zi vre­un punct referitor la echipa naţio­na­lă!Unul dintre motive stă tot în absenţa lui Piţurcă şi izolarea au­to­impusă ulterior lui Euro. In­te­resant e că selecţionerul n-a plecat în con­cediu în vreo ţară exotică, la mii de kilometri depărtare, ci se află chiar în Bucureşti! “E încă destul de supărat! Normal să fie aşa după necazul din Elveţia! Dar o să-i treacă repede, fiindcă se apropie viitoarele meciuri şi va trebui să intre din nou în priză”, a explicat un apropiat al său.

Cu Letonia la Urziceni?

Federaţia ia în calcul inclusiv varian­ta ca jocul de pregătire cu Letonia (20 august) să se desfăşoare la Ur­ziceni Directorul general al FRF, Io­nuţ Lupescu, s-a consultat cu an­tre­norul ialomiţenilor, Dan Pe­tres­cu, vizavi de posibilitatea ca stadio­nul Unirii să găzduiască pri­ma apa­riţie a “tricolorilor” după Euro, iar răspunsul tehnicianului a fost unul pozitiv. Pe listă se mai află arenele din Constanţa şi din Pia­tra-Neamţ.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
AUR a publicat lista pentru parlamentare: ce loc ocupă Gigi Becali » Scandal în partid, Simion spune: „Toți candidații au plătit!”
Superliga
AUR a publicat lista pentru parlamentare: ce loc ocupă Gigi Becali » Scandal în partid, Simion spune: „Toți candidații au plătit!”
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Stiri extrasport
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Handbal
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (41)
 •  04 Iulie 2008, 07:49

lasati omul in pace . el este un " jucator " in acest game in care i-au fost impuse niste reguli ( adica selectzionezi pe cine spunem noi ) si acum se vede lovit de fani , jucatori , ziaristi , federatie . e o boala a capitalismului , in care raspunderea e plasata la cel care e platit sa taca . ce vretzi sa spuna ? ca de fapt el doar antreneaza si altii selectzioneaza ? nu e aragones , nu e van basten , nu e sir fergusson . normal sa fie suparat si il intzeleg .

 •  03 Iulie 2008, 20:54

Fara Piturca si acum scriati despre turneele finale din anii '90! Voi ce ati facut pentru Romania in ultimii zece ani?

 •  03 Iulie 2008, 16:25

Pentru a face performanta trebuie destituiti baronii din federatie pentru ca din cauza lor nu poate veni un antrenor de talie mare cum ar fi Luce, pentru ei interesele personale si orgoliile sunt peste echipa nationala

Vezi toate comentariile (41)
Comentează