FOTBAL  »  NATIONALA  »  SLOVACIA - ROMÂNIA 1-1

CORESPONDENȚĂ DIN FRANKFURT FABULOS! Ce s-a auzit din vestiarul României imediat după calificarea în optimile Euro 2024

Bucuria „tricolorilor” după calificarea în optimile Euro 2024 // foto: Cristi Preda (GSP) +49   FOTO
Bucuria „tricolorilor” după calificarea în optimile Euro 2024 // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 22:39 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 23:42

România a remizat cu Slovacia, 1-1, și s-a calificat în optimile Euro 2024 din postura de câștigătoare a grupei E, o performanță extraordinară pentru fotbalul nostru.

Lesne de înțeles, bucuria „tricolorilor” a fost greu de stăvilit. Pentru 24 dintre cei 26 de jucători, exceptându-i pe Alibec și Nicolae Stanciu, acesta este primul turneu final de Campionat European, iar ei au ajuns în fazele eliminatorii după 3 prestații de la decente-n sus.

După fluierul final, „tricolorii” au dat drumul petrecerii, chiar înainte de a se achita de responsabilitățile media! Mogoș, responsabilul cu voia bună, a ieșit cu o boxă uriașă pe umeri și i-a „stricat” interviul lui Drăgușin.

FABULOS! Ce s-a auzit din vestiarul României imediat după calificarea în optimile Euro 2024

Și din vestiarul României au răsunat manelele, melodia „Cuba, Cuba” a lui Florin Salam fiind dată la volum maxim!

„Să-mi iau o cubaneză d-aia bună rău / Să-mi facă toată noaptea numai ce vreau eu”, sunt versurile care s-au auzit din vestiarul descătușaților „tricolori”, autorii unei mari performanțe.

Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
Slovacia - România 1-1 / Foto: Cristi Preda GSP
+45 FOTO

Nu a fost singura manea care a „zguduit” pereții vestiarului. Din sanctuarul „tricolorilor” s-au mai auzit „Made in Romania” și „Păpușa Barbie”, dar și alte ritmuri, precum ale melodiei „Poveste de cartier”.

Petrecerea, cel puțin la acel nivel fonic, nu a durat mult. Câteva zeci de secunde, apoi volumul a fost micșorat, mai ales că „tricolorii” nu aveau cum să stea multă vreme la stadion.

Un alt moment simpatic, la câteva minute distanță: Răzvan Marin, probabil rămas printre ultimii, a greșit ieșirea, deschizând ușa sălii de conferință. El a zâmbit și a continuat drumul pe tunel :).

Pentru „tricolori”, turneul final continuă, urmează optimile de finală. Man, Drăguș și Ianis Hagi vor mai juca pe 2 iulie, un alt duel care va ține o țară întreagă cu sufletul la gură!

Adversară le va fi una dintre Olanda și Slovenia, în funcție de rezultatele înregistrate în meciurile din grupa F. Pentru a evita un duel româno-batav, Cehia NU trebuie să o bată pe Turcia, iar Georgia NU trebuie să câștige cu Portugalia. Există și varianta unei victorii a cehilor în fața turcilor, dar trebuie să fie la diferență de cel puțin 3 goluri.

VIDEO. Radu Drăgușin, „atacat” de colegi cu muzică și boxe în timpul interviului: „Vrem doar să îi facem pe români și mai fericiți”

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
Tzunnny
Tzunnny  •  27 Iunie 2024, 01:37

Manele, ce altceva sa se auda, gheboasa, coldplay? xD Macar de bagau melodia lui I.Cercel, made in Romania. Bine ca italienii o pot asculta.

bogat
bogat  •  26 Iunie 2024, 23:40

Era mai bine sa nu spuneti ce muzica urla in vestiar, mai citati si versurile care sunt discutabile . Ar fi interesant ca acum sa le intrebati pe sotiile jucatorilor ce parere au despre ce ascultau sotii si daca ar fi de acord ca o cubaneza buna rau sa le satisfaca noaptea toate dorintele. Asa se creaza stiri si scandal, poate se intampla chiar si divorturi, alt subiect suculent pentru presa sportiva in urmatoarele saptamani. :))

theo_s
theo_s  •  26 Iunie 2024, 23:39

Adica faptul ca niste tineri romani reprezentativi se delecteaza cu un gen muzical rudimentar, primitiv, obscen si apartinand altei etnii, zice dl. Grigore D. de la Ringier, e "fabulos". Mai baieti, nu stiu ce scoli ati facut, dar nu aveti ceea ce se numeste "proprietatea elementara a cuvintelor", scrieti aiurea, aruncati cuvinte nepotrivite in fraze in care n-au ce cauta. Nimic din ce scrieti ca e "genial" nu e genial, nici ce fac astia dupa meci nu e fabulos, e penibil. Noroc ca urmeaza Koeman si se termina si cu episodul asta din "Fake celebrities", serialul preferat la GSP si nu numai.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează