FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

Colosul european intră la negocieri pentru transferul lui Radu Drăgușin: „Vrem să dăm substanță apărării”

Radu Drăgușin s-ar putea transfera după Euro 2024. Foto: Imago +19   FOTO
Radu Drăgușin s-ar putea transfera după Euro 2024. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2024 18:51 / Actualizat joi, 27 iunie 2024 21:27

Radu Drăgușin (22 de ani) s-ar putea transfera de la Tottenham după Euro 2024. Fundașul central care a avut o prestație foarte bună în România - Ucraina 3-0 este dorit insistent de Aurelio De Laurentiis.

Președintele lui Napoli l-a pus în capul listei de transferuri și vrea să-i creeze lui Antonio Conte, noul antrenor, o echipă consistentă, capabilă să se lupte la titlu în următorul sezon.

În prima partidă de la turneul final, Radu Drăgușin a fost urmărit din tribunele stadionului Allianz Arena din Munchen de către scouterii formației de lângă Vezuviu.

Radu Drăgușin, dorit insistent de Napoli. Aurelio De Laurentiis și-a spus planul pentru transferuri

Stoperul defensiv a mai fost dorit de Napoli în ianuarie, însă a ales să-și urmeze visul de a evolua în Premier League. După o stagiune în care a bifat doar 9 partide pentru Tottenham în competiția internă, apărătorul ar putea reveni în Serie A.

Radu Drăgușin, Mario Hermoso și Leonardo Spinazzola sunt primele ținte pentru mercato-ul celor de la Napoli, anunță cotidianul La Gazzetta dello Sport în ediția tipărită.

Despre jucătorul român, jurnaliștii italienii au aflat că este „dornic să revină în Serie A”, dată fiind condiția sa de la actualul club.

Într-un interviu pentru publicația din Peninsulă, Aurelio De Laurentiis a oferit informații despre planul de transferuri. Pentru zona defensivă, este dispus să investească masiv în speranța că va rezolva problemele majore ale echipei.

„Majoritatea jucătorilor din lot sunt confirmați pentru că îi consider valabili. Ne vom orienta și spre a ne întări, dar tot timpul respectând parametrii noștri. Poate cel mai mare merit al meu este acela că am îmbunătățit fotbaliștii pe care contăm și constituie o bază bună.

Există cifre care ne pun pe gânduri, precum cele 48 de goluri primite anul trecut. Trebuie neapărat să găsim un echilibru. Dincolo de numele de jucători, pentru apărare vom încerca să facem ceva, pentru a da substanță.

25 de milioane de euroeste cota de transfer a lui Radu Drăgușin potrivit Transfermarkt

Vom fi flexibili din punct de vedere tactic, dar abia când îi vom avea ne vom da seama cu adevărat de potențialul lor”, a declarat președintele partenopeilor.

L-a vrut și în iarnă și a fost refuzat

La finalul perioadei de mercato din iarnă, Aurelio De Laurentiis a susținut o conferință de presă în care a recunoscut că marele său scop a fost achiziționarea lui Radu Drăgușin.

Colosul european intră la negocieri pentru transferul lui Radu Drăgușin: „Vrem să dăm substanță apărării”
Radu Drăgușin în România - Slovacia 1-1. Foto: Imago

Deși a făcut o ofertă mai bună decât cea trimisă de londonezi, președintele a fost refuzat.

L-am urmărit pe Drăgușin, chiar oficialii lui Genoa mi-au confirmat că oferta mea a fost superioară celorlalte primite, însă jucătorul a preferat Anglia în detrimentul lui Napoli și al lui Bayern Munchen. Anglia este considerată ca fiind o destinație de nerefuzat întotdeauna.

- Aurelio De Larentiis, președintele lui Napoli

GALERIE FOTO. România inventivă » Cele mai extravagante apariții din tribune: tricouri cu Petre Țuțea, pene în cap și exces de vopsea. 20 de fotografii pe care nu le-ai văzut

Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Imago Images
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Facebook
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Imago Images
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Imago Images
Suporterii României, la meciul cu Slovacia / Sursă foto: Imago Images
+15 FOTO

VIDEO. Radu Drăgușin, fericit după calificarea în optimi

Citește și:

„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (11)
parpalache
parpalache  •  28 Iunie 2024, 08:21

Napoli?Și seria A-indiferent ca va fi Inter sau Juve?Ar fi un pas inapoi!De altfel Dragușin- daca ar fi vrut și altceva decât Premier league-ar fi optat de la inceput pentru Napoli ,sau pentru Bayern!

janus_mirror
janus_mirror  •  28 Iunie 2024, 02:26
Postat de dobrin pe 27 Iunie 2024, 22:50

Nu prea mi-a placut ce a jucat cu Slovacia. A barbierit o minge de era sa luam gol, noroc cu Nita. Plus vreo alte cateva greseli serioase, inclusiv la gol. Daca nu-si imbunatateste semnificativ jocul va fi greu pentru el la nivelul lui Tottenham / Napoli.

Ai dreptate, coc calarul a dat niste chifle de cand freaca banca cu zambetul pe buze. Daca ar fi ramas la Genoa pana dupa Europene ar fi fost inchesuiala de echipe care l-ar fi dorit pe sume chiar mai mari de 40-50 millioane. Dupa cum asi poarta acoperisul (frezura) la 23 de ani da impresia ca la mansarda "the lights are on nobody's home". Dupa cum loveste mingea cu cocul nu m-ar mira ca intr-o zi sa o bage in sforile propriului portar. Recomandam. Taie-ti cocul coc olarule, rade-ti ciocul si arsta-ne ca esti fotbalist no woke liber schimbist. In rest si dorim numai d-alea bune. Sa-i fie numai cum asi asterne si la vara nu prea cald.

ckhristian
ckhristian  •  28 Iunie 2024, 00:09
Postat de Copenhaga1970 pe 27 Iunie 2024, 20:47

Tottenham e cu o clasă peste „colosul” Napoli. Apoi, dacă tot vreți să ieșiți în evidență, varianta corectă e „un colos european”, nu „colosul european”, că nu e singurul. ***

Tottenham nu este nici pe departe un colos. Dragusin are potential dar face multe greseli pur si simplu inexplicabile (faultul de galben din meciul cu Slovacia plus cel din meciul cu Israel sau Elvetia cand a avut noroc ca nu a fost acordat penalty). Nu pare sa invete din greseli (gen Chiriches). Sper sa prinda mai multe meciuri la Tottenham, sa profite si sa creasca.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează