FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

Presa britanică ne vede favoriți cu Olanda și dă pronosticul: „Aici o să fie surpriza! Va fi o seară lungă la Munchen...”

România va juca cu Olanda în optimile EURO 2024, pe 2 iulie, de la ora 19:00, la Munchen. +49   FOTO
România va juca cu Olanda în optimile EURO 2024, pe 2 iulie, de la ora 19:00, la Munchen.

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2024 10:04 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 10:27

Presa britanică întrevede o surpriză la România - Olanda, partidă contând pentru optimile de finală ale Campionatului European. Englezii ne văd favoriți pentru duelul cu batavii, considerând că este partida care are cele mai mari șanse de a produce un rezultat neașteptat.

În urma remizei cu Slovacia, scor 1-1, selecționata lui Edi Iordănescu a terminat pe primul loc în Grupa E, devansându-le și pe Belgia sau Ucraina. Urmează duelul din „optimi” cu Țările de Jos. Meciul va avea loc marți, de la ora 19:00, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat de ProTV.

Presa britanică vede o surpriză la România - Olanda: „S-ar putea să fie o noapte lungă la Munchen”

„Răsplata românilor pentru primul loc din Grupa E este un meci dificil cu Olanda în optimile de finală. Ambele au acumulat patru puncte, însă Olanda a izbutit să termine abia pe locul al treilea într-o «grupă a morții» cu Franța, Austria și Polonia.

Ronald Koeman nu a reușit să ducă «Portocala Mecanică» la cel mai înalt nivel, însă rămâne o amenințare serioasă a turneului final, dată fiind tragerea la sorți favorabilă. În cazul unei victorii cu România, Olanda ar da piept în sferturile de finală fie cu Turcia, fie cu Austria, echipă în fața căreia a pierdut în grupe”, notează englezii de la The Standard.

„România a depășit deja toate așteptările în această vară, iar acum poate avea încrederea de a merge și mai departe în competiție. După entuziasmanta victorie cu Ucraina, a pierdut în fața Belgiei, apoi a obținut o remiză cu Slovacia, benefică ambelor echipe.

Singura absență notabilă a României va fi Nicușor Bancu, Vasile Mogoș fiind o soluție pentru poziția acestuia.

Competiția pentru poziția de extremă este acerbă între Ianis Hagi, Valentin Mihăilă, Florinel Coman și Dennis Man. Două echipe care marchează cu greu ar putea fi echivalentul unei nopți lungi la Munchen. Pronosticul nostru este că România va câștiga la loviturile de departajare. Este partida cea mai probabilă de a produce o surpriză în faza optimilor”, mai scriu aceștia.

VIDEO. George Pușcas, încrezător înainte de duelul din optimile de finală: „Suntem o echipă compactă. Am demonstrat cât suntem de puternici!”

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (4)
enigmaticul
enigmaticul  •  29 Iunie 2024, 11:47

Așa să fie!! Vom stoarce portocala până când compostul rezultat va fi uscat, apoi vom folosi acest compost drept îngrășământ ”bio”, din care vor răsădi noi fotbaliști, pentru a ne întregi această generație.

atthur
atthur  •  29 Iunie 2024, 10:42

Doamne ajută și AMIN !!!! Așa să fie,chiar și dacă se termină miercuri cu 21 la 20 pentru ai noștrii...!!!....

CN72
CN72  •  29 Iunie 2024, 10:39

"Este partida cea mai probabilă de a produce o surpriză în faza optimilor". Iar titlul la gsp este ca presa britanica ne vede ca favoriti. Baaaai, ne-am saturat de minciunile voastre! Nici nu-mi pasa daca publicati asta sau nu, dar macar aratati-o sefilor! Avem destule variante de informare acum, e timpul sa deveniti si voi competitivi renuntand la titluri mincinoase.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează