Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ANGLIA - SLOVACIA

„A fost ca un cuțit în inimă” » Amărăciune de nedescris în tabăra slovacilor, după eliminarea dramatică de la Euro 2024

Slovacii, prăbușiti pe gazon după eșecul cu Anglia. Sursă foto: Imago +46   FOTO
Slovacii, prăbușiti pe gazon după eșecul cu Anglia. Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2024 22:58 / Actualizat luni, 01 iulie 2024 04:36

Slovacia, fosta adversară a „tricolorilor” din Grupa E, a fost extrem de aproape de cea mai mare surpriză a turneului final din Germania. A fost în avantaj până în prelungirile partidei cu Anglia (1-2 după prelungiri), golul din „foarfecă” al lui Bellingham trimițând însă partida în extra-time, unde Harry Kane, golgheterul all-time al Angliei, a tranșat calificarea în „sferturi”.

Francesco Calzona, selecționerul Slovaciei, nu este dezamăgit de elevii lui, fiind conștient de valoarea adversarului. Milan Skriniar, căpitanul primei reprezentative și stoperul celor de la PSG, a întărit ideea managerului.

Slovacia, aproape de șocul verii. Calzona: „Trebuie să fim mândri de ceea ce am realizat”

„Trebuie să fim mândri de întreaga echipă, am ținut piept cu brio englezilor. În a doua repriză, am fost mai mult prezenți în jumătatea adversă, nu am ce să le reproșez băieților din acest punct de vedere.

Nu am irosit nicio șansă, însă știam că valoarea echipei lor este una uriașă. Trebuie să fim mândri de ce am realizat”, a transmis Francesco Calzona, citat de sport.aktuality.

Anglia - Slovacia / Foto: Getty Images
Harry Kane a ieșit să vadă cum se prezintă terenul înainte de Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images
Saka, îngândurat înainte de Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images
Harry Kane, înainte de Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images
Jude Bellingham a ieșit să inspecteze gazonul de pe Veltins Arena / Foto: Imago Images
+42 FOTO

„Sunt trist, 30 secunde ne-au despărțit de o calificare istorică. Am fi putut fi fericiți, însă așa este fotbalul. Sunt mândru de băieți, de antrenorul nostru. Am creat o echipă incredibilă, un grup unit, este cu atât mai trist că aventura noastră se încheie în acest mod.

Ne vom întoarce mai puternici și vom reprezenta Slovacia la fel cum am făcut-o la acest Campionat European”, a spus și Milan Skriniar.

Nu am mai fost așa supărat după un meci de foarte multe timp. Știu că este vorba doar de o partidă, însă am fost atât de aproape de ceva special, ceva la ce visam dintotdeauna! Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a deveni realitate, însă nu am reușit. Golul egalizator al lui Bellingham a fost ca un cuțit în inimă

- David Hancko, fundaș Slovacia

Citește și:

Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat”
Nationala
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat”
Argăseală, Seedorf, Andreea Esca » Imagine inedită surprinsă de GSP la România - Olanda
Nationala
Argăseală, Seedorf, Andreea Esca » Imagine inedită surprinsă de GSP la România - Olanda
Florin Niță și Andrei Rațiu, prinși pe picior greșit la golul lui Cody Gakpo » Primul verdict al specialistului: „Greșeala portarului”
Nationala
Florin Niță și Andrei Rațiu, prinși pe picior greșit la golul lui Cody Gakpo » Primul verdict al specialistului: „Greșeala portarului”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (2)
rva4
rva4  •  01 Iulie 2024, 07:32

Respect Slovaciei! Rușine Angliei!

enigmaticul
enigmaticul  •  30 Iunie 2024, 23:13

Păcat!! Erau atât de aproape de o calificare istorică, 2 min. trebuiau să mai reziste. La acel corner, l-au lăsat liber pe jucătorul Realului, și ....asta a fost

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close