Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ANGLIA – SLOVACIA

Nota 2! Fotbalistul englez distrus în presa din Albion

Kieran Trippier, cel mai slab notat jucător englez după Anglia - Slovacia 2-1 / Foto: Getty Images +46   FOTO
Kieran Trippier, cel mai slab notat jucător englez după Anglia - Slovacia 2-1 / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2024 23:42 / Actualizat luni, 01 iulie 2024 14:15

Kieran Trippier (33 de ani), fundașul stânga al naționalei Angliei, a fost distrus în presa din Anglia pentru prestația din meciul cu Slovacia, câștigat de englezi cu mari emoții, 2-1 după prelungiri, în optimile EURO 2024.

Trippier a primit cea mai mică notă atât din partea publicației „The Standard”, 2, cât și în tabloidul „The Sun” (4). Cuvintele jurnaliștilor englezi au fost în conformitate cu notele acordate.

Kieran Trippier, făcut praf de presa engleză

„L-a pus pe Guehi în pericol și i-a provocat acestuia un cartonaș galben după doar trei minute. A trimis în tribune la o oportunitate bună și a provocat huiduieli atunci când a renunțat să se bată pentru o minge pentru a nu știu câta oară în turneu.

A șchiopătat în a doua repriză”, au fost cuvintele celor de la „The Standard”, la adresa jucătorului de la Newcastle.

Echipa de start a Angliei pentru meciul Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images
Harry Kane a ieșit să vadă cum se prezintă terenul înainte de Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images
Saka, îngândurat înainte de Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images
Harry Kane, înainte de Anglia - Slovacia / Foto: Imago Images
Jude Bellingham a ieșit să inspecteze gazonul de pe Veltins Arena / Foto: Imago Images
+42 FOTO

Kieran Trippier nu a scăpat mai ieftin nici în presa tabloidă. „The Sun” i-a acordat 4, cea mai mică notă dintre jucătorii Angliei, și l-a ironizat.

„Când mingea bună a lui Bellingham l-a găsit pe Trippier la marginea careului, pe piciorul său drept favorit, te-ai gândit: „Nu din nou!”. A zdrobit balonul în rândul Z”, a scris și „The Sun”.

Gareth Southgate, singurul atacat mai tare de „The Sun” decât Trippier

Singurul șifonat mai tare decât Trippier în „The Sun” a fost selecționerul Gareth Southgate, notat cu 3: „Un om norocos, norocos. Din punct de vedere tactic, echipa lui a avut o minge lungă, nu avut nicio acțiune și nu a avut un șut pe poartă până la lovitura-minune a lui Bellingham. Și asta a venit de la Walker, care a arunca mingea în careu”.

La polul opus, Jude Bellingham (7) a fost cel mai apreciat jucător în „The Sun”, alături de rezervele Cole Palmer și Ivan Toney. „The Standard” l-a considerat omul meciului pe Kobbie Mainoo. Mijlocașul central al lui Manchester United în vârstă de 19 ani a fost singurul care a primit nota 7.

Notele acordate de „The Standard” pentru englezi sunt următoarele: Jordan Pickford (5), Kyle Walker (3), John Stones (4), Marc Guehi (5), Kieran Trippier (2), Declan Rice (4), Kobbie Mainoo (7), Bukayo Saka (5), Jude Bellingham (6), Phil Foden (4) și Harry Kane (5).

Rezerve: Cole Palmer (5 - Trippier 66’), Eberechi Eze (5 - Mainoo 84’), Ivan Toney (6 - Foden 90’). Ezri Konsa (Bellingham 105’) și Conor Gallagher (Kane 105’) nu au fost notați.

Notele acordate de The Sun sunt: Jordan Pickford (5), Kyle Walker (4), John Stones (4), Marc Guehi (5), Kieran Trippier (4), Declan Rice (5), Kobbie Mainoo (6), Bukayo Saka (5), Jude Bellingham (7), Phil Foden (4) și Harry Kane (6).

Rezerve: Cole Palmer (7), Eberechi Eze (6 ), Ivan Toney (7), Ezri Konsa (6) și Conor Gallagher (6).

VIDEO Fanii englezi aruncă pahare de bere în direcția selecționerului Gareth Southgate

Citește și:

Florin Niță și Andrei Rațiu, prinși pe picior greșit la golul lui Cody Gakpo » Primul verdict al specialistului: „Greșeala portarului”
Nationala
Florin Niță și Andrei Rațiu, prinși pe picior greșit la golul lui Cody Gakpo » Primul verdict al specialistului: „Greșeala portarului”
Marica și Raț, contrariați de imaginile cu Edi Iordănescu de la sosirea la Allianz Arena: „Doar n-a venit din barcă!” » Ce s-a petrecut la coborârea din autocar
Nationala
Marica și Raț, contrariați de imaginile cu Edi Iordănescu de la sosirea la Allianz Arena: „Doar n-a venit din barcă!” » Ce s-a petrecut la coborârea din autocar
Zidul Galben nu se sperie de „Portocala Mecanică” » Mesajul prin care „tricolorii” i-au provocat pe olandezii din tribune
Euro 2024
Zidul Galben nu se sperie de „Portocala Mecanică” » Mesajul prin care „tricolorii” i-au provocat pe olandezii din tribune

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  01 Iulie 2024, 07:19

Ursache daca nu ai aflat Trippier e toata ziua fundas stanga. Walker e fundas dreapta.

Stefan09
Stefan09  •  01 Iulie 2024, 00:35

Toata echipa Angliei e oribila, in frunte cu cocalarul sef Bellingham. Sper sa-i scoata elvetienii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează