FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat” » Probleme și la golul 3

Fostul mare mijlocaș german Michael Ballack (47 de ani) consideră că România ar fi putut beneficia de un penalty în prelungirile primei reprize cu Olanda. Scorul era 1-0 pentru batavi în acel moment. +49   FOTO
Fostul mare mijlocaș german Michael Ballack (47 de ani) consideră că România ar fi putut beneficia de un penalty în prelungirile primei reprize cu Olanda. Scorul era 1-0 pentru batavi în acel moment.

Articol de , - Publicat marti, 02 iulie 2024 20:45 / Actualizat marti, 02 iulie 2024 22:54

Fostul internațional german Michael Ballack (47 de ani) consideră că România ar fi putut beneficia de un penalty în prelungirile primei reprize cu Olanda (0-3). Scorul era 1-0 pentru batavi în acel moment. Ballack a contestat și golul trei al olandezilor, din cauza adidașilor aflați în careul lui Florin Niță. Iar Bild îl acuză pe Felix Zwayer pentru că ne-a refuzat un contraatac ce părea periculos, la 0-1: „A greșit!”.

Fotbaliștii „tricolori” au fost tăbăciți serios în prima repriză a meciului cu Olanda. Ianis Hagi s-a ales cu capul spart, iar Mogoș a fost înlocuit din cauza unei lovituri primite în zona pieptului. De fiecare dată, agresor a fost Dumfries.

Trebuia penalty pentru România? Ce a remarcat Michael Ballack

O altă acțiune controversată s-a petrecut în prelungirile primei reprize. Bogdan Racovițan, introdus în locul lui Mogoș, a fost lovit cu cotul în figură de Nathan Ake.

„Centralul” Felix Zwayer, din Germania, a fluierat imediat finalul primei părți. În camera VAR s-a aflat un alt neamț, Bastian Dankert. Nu a analizat acțiunea și a fost contrat de Michael Ballack.

Fostul mare internațional german este analist la MagentaTV pe durata Euro 2024. Acesta a transmis: „Contactul nu a fost pedepsit, nici măcar verificat. Probabil pentru că a urmat imediat finalul reprizei. Pentru mine e o situație care trebuia cel puțin analizată. E clar!”.

Michael Ballack crede că jocul trebuia oprit înaintea golului trei, din cauza adidașilor aflați pe gazon: „Este o nebunie!”

Ballack a contestat și golul trei al olandezilor, înscris de Malen. Motivul? Adidașii aflați în careul lui Florin Niță. „Portarul dă afară unul dintre pantofii care se află în mijlocul careului. Nu știm exact cum au ajuns acolo. Este de fapt o nebunie că se află pe teren și mai ales că jocul nu a fost întrerupt.

Este o situație ciudată. Dacă sunt obiecte pe teren, jocul trebuie oprit. De ce nu intervine arbitrul video este o altă întrebare, pentru că aceasta este de fapt regula”, a comentat fostul internațional german.

Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat” » Probleme și la golul 3
Michael Ballack

Bild: „Felix Zwayer a stopat o mare oportunitate pentru România de a contraataca. Incorect!”

Și „tricolorii” au avut contre cu „centralul” Zwayer. Nicolae Stanciu a văzut cartonașul galben în minutul 81. Protestase din cauza unui fault dictat ușor împotriva lui Denis Alibec. Iar tabloidul german Bild îi dă dreptate: „Furia românului este totuși de înțeles, deoarece Felix Zwayer a stopat o mare oportunitate pentru România de a contraataca. Incorect!”.

Românii se pot lega și de faptul că Denzel Dumfries a văzut cartonașul abia în minutul 78, pentru tragere de timp. Fundașul lui Inter a avut două intrări agresive asupra lui Ianis Hagi și Vasile Mogoș. Niciuna nu a fost sancționată.

VIDEO. „Deșteaptă-te, române!” intonat de „Zidul Galben” din Munchen înainte de startul partidei cu Olanda

Citește și:

„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Nationala
„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Nationala
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri” » UEFA a luat o măsură radicală
Euro 2024
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri” » UEFA a luat o măsură radicală

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (87)
grro
grro  •  04 Iulie 2024, 10:29
Postat de Heiheiargesul1987 pe 03 Iulie 2024, 15:41

Asta cu "puteau sa ne dea 5-6" e o placa veche si zgariata de mult timp. Pe principiul asta si columbienii puteau sa ne dea 10 in 1994, sau chiar si noi puteam sa le dam Belgienilor 2 la acest Euro...

Lasa vrajeala cu "placa veche si zgariata", ca nu esti tu asa smecher cum vrei sa pari. Asta e adevarul, chiar daca nu-ti place. Am scapat ieftin.

freddy
freddy  •  03 Iulie 2024, 17:05
Postat de randoom_briliantul pe 03 Iulie 2024, 16:24

***

Firicele... Câtă băutură sa intre în tine ca să te comporți în halul asta?? Esti pe treapta de jos de aici și meriți tot ce ți se spune.

randoom_briliantul
randoom_briliantul  •  03 Iulie 2024, 16:24
Postat de freddy pe 03 Iulie 2024, 10:52

Ce faci mă?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează