INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

LIVE ORA 22:00 Real Madrid - Espanyol, duel din runda a 6-a în La Liga » Echipe probabile + cele mai tari cote

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 11:22 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 13:07

Campioana Spaniei și a Europei, Real Madrid, va primi vizita nou-promovatei Espanyol în această seară, de la ora 22:00, într-un meci din etapa cu numărul 6 a noului sezon de La Liga. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 2 și DigiSport 2.

Rezultatele etapei #6 din La Liga

Real Madrid - Espanyol » LIVE de la ora 22:00

Real Madrid - Espanyol » Echipe probabile:

Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Bellingham - Rodrygo, Mbappe, Vinicius Jr.
Antrenor: Carlo Ancelotti

Espanyol (4-4-2): J. Garcia - El Hilali, Kumbulla, Cabrera, Romero - Tejero, Kral, Aguado, Carreras - Puado, Veliz
Antrenor: Manolo Gonzalez

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid)
Arbitru: Jose Munuera

Real Madrid, trei victorii consecutive în toate competițiile

După un început de sezon în care a avut parte de mici sincope (1-1 cu Mallorca și Las Palmas), trupa pregătită de Carlo Ancelotti pare să-și fi regăsit ritmul.

În ultimele două etape din La Liga, „galacticii” au reușit să se impună (2-0 cu Betis și Real Sociedad), ajungând astfel la un total de 11 puncte după primele 5 jocuri. Drept urmare, „Los Blancos” ocupă poziția a 3-a în campionatul Spaniei, fiind la 4 puncte în spatele liderului Barcelona.

De asemenea, cei de la Real Madrid au reușit să câștige și partida de debut din noul sezon de UEFA Champions League.

Campioana „en-titre” a competiției a învins-o pe vicecampioana Germaniei, VfB Stuttgart, pe teren propriu, cu 3-1, grație reușitelor lui Mbappe, Rudiger și Endrick. Pentru oaspeți a marcat Deniz Undav.

De cealaltă parte, Espanyol a acumulat 7 puncte după primele 5 etape ale noului sezon de La Liga, iar astfel ocupă poziția a 12-a în clasament.

După ce a pierdut primele două jocuri (0-1 cu Valladolid și Real Sociedad), trupa pregătită de Manolo Gonzalez a remizat cu Atletico Madrid pe Wanda Metropolitano (0-0) și a câștigat partidele disputate împotriva celor de la Rayo Vallecano (2-1) și Alaves (3-2).

Clasament La Liga:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează