INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Jude Bellingham, ieșire necontrolată: „Eşti un rahat!”

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 19:13 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 21:22

Real Madrid a învins-o pe Espanyol sâmbătă seară, pe teren propriu cu 4-1, într-o partidă din etapa a 6-a din noul sezon de La Liga.

Pentru „Los Blancos" au marcat Carvajal, Rodrygo, Vinicius și Mbappe, în timp ce Espanyol a condus grație autogolului lui Thibaut Courtois.

Rezultatele etapei cu numărul #6 din La Liga

Jude Bellingham, reacție necontrolată la adresa arbitrului Jose Munuera Montero

Deși „galacticii" s-au impus cu un scor categoric, partida nu a fost una lipsită de incidente.

Primul moment delicat al partidei a avut loc în minutul 32, atunci când francezul Kylian Mbappe a primit un cartonaș galben. După acest episod, membrii staff-ului lui Carlo Ancelotti, dar și fostul atacant celor de la PSG, i-au cerut explicații arbitrului atât pe teren, cât și la pauză în drum spre vestiare.

Totuși, momentul critic al partidei l-a avut în prim-plan pe englezul Jude Bellingham.

Mijocasul Realului a avut o atitudine tensionată pe toată durata partidei, comentând deciziile de arbitraj ori de câte ori a avut ocazia. Astfel, englezul a fost avertizat în minutul 81 al partidei pentru proteste.

După ce a văzut cartonașul galben, Bellingham a avut o reacție nervoasă, adresându-i cuvinte jignitoare arbitrului Jose Munuera Montero.

Potrivit cotidianului iberic Mundo Deportivo, cuvintele pe care Jude Bellingham i le-a adresat oficialului spaniol au fost: „Eşti un rahat!”, cuvinte pe care, din fericire pentru englez, arbitrul nu le-a auzit, iar astfel mijlocașul Realului a rămas doar cu galbenul primit pentru proteste. 

După acest episod, antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, nu a dorit să-și asume niciun risc, și l-a înlocuit pe Bellingham, introducându-l în locul său pe Antonio Rudiger.

Cu toate acestea, se pare că emoțiile nu au trecut în totalitate pentru „galactici”. Cotidianul Marca a anunțat că gestul făcut de Bellingham este încă în curs de analiză, iar mijocașul Realului ar putea primi mai multe etape de suspendare după acest eveniment.

După această victorie, Real Madrid ocupă locul al doilea în campionat, aflându-se la un punct în spatele liderului Barcelona, care va evolua în această seară, de la ora 19:30, împotriva celor de la Villarreal.

VIDEO » Rezumatul partidei Real Madrid - Espanyol (4-1)

Clasament La Liga:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, assist în Rayo Vallecano - Atletico Madrid, în etapa #6 din La Liga
Stranieri
Andrei Rațiu, assist în Rayo Vallecano - Atletico Madrid, în etapa #6 din La Liga
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează