FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Alibec nu și-a menajat coechipierul, la meciul cu Sepsi: „I-am luat mingea, ce să fac?”

Denis Alibec/ foto Imago Images
Denis Alibec/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 19:13 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 19:54

Denis Alibec (33 de ani), atacantul Farului, a reușit să marcheze ambele goluri ale echipei lui în meciul cu Sepsi, scor 2-1. La final a analizat meciul și a explicat ce s-a întâmplat la al doilea penalty, care a fost repetat.

Alibec a ajuns la 3 goluri după ce a revenit în Superliga. Cele două marcate în poarta Farului au venit din două penalty-uri transformate. Internaționalul român a deschis scorul în minutul 12, apoi echipa lui Gică Hagi a rămas în 10, după eliminare lui Bălașa din minutul 30.

Farul a mai primit un penalty în startul reprizei secunde. Grigoryan a ratat, dar Farul a avut noroc, Niczuly nu a stat cu ambele picioare pe linia porții. Alibec nu l-a mai lăsat pe gruzin să execute din nou și a executat el, reușind „dubla”.

Denis Alibec, după Farul - Sepsi: „I-am luat mingea, ce să fac?”

„M-a rugat frumos (n.r. Grigoryan) să bată penalty ca să marcheze şi el. Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac? Un meci extraordinar de greu, cred că cel mai greu de anul acesta. Am rămas în 10 oameni foarte devreme, dar am luptat, am muncit mult şi cred că rezultatul este meritat.

Cred că am avut mai multă determinare şi mai multă atitudine. Eu cred că arătăm mult mai bine, cel puţin fizic. Încă suntem într-o situaţie grea şi sper să ieşim din această zonă şi să intrăm în play-off”, a declarat Alibec, potrivit primasport.ro.

Alibec, despre duelul cu Budescu: „Sper să rămână la Ploiești”

Pentru Farul va urma meciul cu Gloria Buzău, de pe 29 iunie, de la ora 16:00. Budescu i-a transmis un mesaj lui Budescu, fostul lui coechipier de la Astra și FCSB.

„Să sperăm că Budescu nu va da totul pe teren, că o lasă puţin mai moale. E un jucător extraordinar, sperăm să nu facă un meci bun. Să stea la Ploieşti”, a declarat Alibec.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, assist în Rayo Vallecano - Atletico Madrid, în etapa #6 din La Liga
Stranieri
Andrei Rațiu, assist în Rayo Vallecano - Atletico Madrid, în etapa #6 din La Liga
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
gioalen
gioalen  •  22 Septembrie 2024, 21:07

Si Hagi e de papagal in timp ce “vedete” inchipuite iau mingea si bat penalty dupa cum vor ele..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează