FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Când se va putea baza Marius Șumudică pe N'Jie și Boupendza

Marius Șumudică/ foto @FC Rapid
Marius Șumudică/ foto @FC Rapid

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2024 21:47 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2024 22:53

Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, a dezvăluit că Aron Boupendza și Clinton N'Jie ar putea să debuteze cu Farul, în etapa #13 din Superliga.

Cele mai sonore nume aduse de Rapid în perioada de mercato din vară pot juca abia după pauza pentru meciurile echipelor naționale. Boupendza și N'Jie încă nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic pentru a evolua în Superliga.

Șumudică a declarat și că Rapid va juca un amical cu Voluntari în pauza internațională, iar cei doi vor prinde și atunci minute pe teren.

VIDEO. Când se va putea baza Marius Șumudică pe N'Jie și Boupendza

„Nu depinde de mine, dar cred că după întrerupere, la meciul cu Farul de acasă. Sunt doi jucători despre care cred că vor aduce plus valoare. L-ați văzut și Christensen.

Vom face și un meci amical când se întrerupe competiția, să aibă și ei minute. Am 26 de jucători la antrenament, joc maxim 10 contra 10. 6 sunt lăsați afară, e greu, mai strâmbă unul din nas.

Încerc să mă împart. Slavă Domnului că nu avem accidentați, cu excepția lui Hromada. Dar cei doi au nevoie de jocuri, de minute. Cred că vom juca un amical cu Voluntari, să prindă minute”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Oțelul (sâmbătă, ora 21:30).

Șumudică: „Burmaz vrea prea mult să dea gol”

Marius Șumudică a vorbit și despre situația lui Borisav Burmaz, atacantul fără gol pentru Rapid în primele 11 etape.

„Pe jucătorii care nu au avut reușite încerc să îi ajut. Eu sunt unul dintre ei, câștigăm împreună, pierdem împreună. E clar că pentru unii am diferite sensibilități, am o singură inimă, nu o pot împărți în 26.

Burmaz, chiar dacă nu a avut reușite, a ajutat echipa prin efortul pe care îl face. Ca atacant, când ești obsedat să marchezi, nu vei reuși. Trebuie să te eliberezi puțin., Sunt ferm convins că Burmaz poate da mai mult. E adevărat că atacanții noștri nu prea marchează”, a declarat Marius Șumudică.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează