ESPORTS  »  STIRI GAMING  »  GAMING

Dragon Age: The Veilguard — Merită să achiziționezi ediția Deluxe?

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2024, 17:10 / Actualizat luni, 21 octombrie 2024 17:32

Dragon Age: The Veilguard este aproape aici, iar acum trebuie să decizi ce versiune să cumperi (dacă te-ai hotărât să achiziționezi jocul). Iată o prezentare a tuturor bonusurilor incluse în Deluxe Edition.

Au trecut aproape zece ani de când am primit ultimul joc Dragon Age, dar așteptarea e pe cale să se încheie. Dragon Age: The Veilguard, mult așteptata intrare în saga fantasy de la Bioware, se lansează pe 31 octombrie. Este disponibil pentru precomandă pe PC, Xbox și PlayStation.

Dacă ești entuziasmat să te întorci în lumea Thedas trebuie să decizi între Standard Edition (69,99 $ pe consolă și 59,99 $ pe PC), care include doar jocul de bază, sau Deluxe Edition (89,99 $ pe consolă și 79,99 $ pe PC), care vine și cu câteva bonusuri. Iată o prezentare a ceea ce primești cu Deluxe Edition, ca să te ajute să decizi.

Bonusuri în Deluxe Edition pentru Dragon Age: The Veilguard

Deluxe Edition include tot ce găsești în Standard Edition, alături de ținute și skin-uri pentru arme pentru Rook și companionii săi. Aceste bonusuri suplimentare costă cu 20 $ mai mult decât versiunea standard.

Bonusuri cosmetice pentru Rook

Aceste bonusuri sunt pentru propriul tău personaj și primești armuri pentru fiecare clasă, deci nu-ți face griji că vei rata ceva în funcție de cum îți creezi personajul.

  • Seturi de armuri pentru fiecare clasă (Rogue, Mage, Warrior)

  • 6 apariții pentru arme

Bonusuri cosmetice pentru companionii tăi (NPC-urile)

Aceste bonusuri sunt exclusiv pentru companionii tăi, dar e important ca întreaga echipă să arate impecabil.

  • 7 seturi de armuri

  • 7 apariții pentru arme

Așa cum se poate observa, toate armele și armurile din Deluxe Edition au o schemă de culori aurie. Cu siguranță nu vor fi cele mai impresionante echipamente din joc – ar fi ridicol, deoarece nu ai mai avea motiv să cauți echipamente mai bune – dar arată mai bine decât opțiunile implicite.

Ar trebui să cumperi Deluxe Edition?

Alegerea între Standard Edition și Deluxe Edition depinde de cât de mult valorezi conținutul cosmetic suplimentar. Pentru acest joc nu există alte bonusuri, precum accesul anticipat.

Dacă îți place să îți echipezi personajele cu skin-uri unice și îți dorești extra-uri pentru companionii tăi, Deluxe Edition ar putea merita cei 20$ în plus. Dar... noi nu credem că va merita pentru majoritatea dintre voi, mai ales având în vedere cât de „medii” sunt multe dintre skin-urile din Deluxe Edition. Cel puțin în opinia noastră.
Dacă ești mai concentrat pe gameplay-ul de bază și poveste, Standard Edition ar trebui să fie suficientă.

Acum că ai văzut ce oferă ambele versiuni, spre care dintre ele te înclini? Este Deluxe Edition o investiție care merită pentru tine?

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Superliga
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Superliga
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”
Superliga
Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”

"M-am născut în Siberia, într-un oraș doar de militari". Mutată la București în 2003, Tania a ajutat sute de români

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează