FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

3 mari obiective » Unul dintre preşedinţii prezenţi la întîlnirea cu Gino Iorgulescu dezvăluie ce s-a discutat

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 10:59

Gino Iorgulescu încearcă să îi dea lovitura de graţie lui Dumitru Dragomir şi a avut aseară o întîlnire secretă cu reprezentanţii a 10 cluburi din Liga 1, întrevedere la care a asistat şi premierul Victor Ponta.

Unul dintre cei prezenţi, Gheorghe Ştefan, şeful de la Ceahlăul, a dezvăluit ce s-a discutat.

"Noi ne-am întîlnit acum ca să gîndim o strategie pentru fotbalul românesc. Propunerile au fost clare, să facem Cupa Ligii, să obţinem nişte drepturi TV pentru această competiţie, să facem echipa naţională a Ligii U23.

Să fie transparenţă totală, cînd se negociază contractul pentru drepturile TV să fie prezenţi toti cei 18 preşedinţi de club. Nu vrem să aibă conducerea un singur om. Să nu mai existe influenţe, să ştim şi noi statutul Ligii, să ştim şi noi de contracte, să ştim cum se împart banii la Ligă.

Trebuia să vină mai mult de zece preşedinţi la întîlnirea de aseară, dar nu au putut să ajungă", a spus Gheorghe Ştefan pentru Dolce Sport.

[Alegerile de la LPF sînt live pe GSP.RO: Dumitru Dragomir vs Gino Iorgulescu]

Gino Iorgulescu încearcă să îi dea lovitura de graţie lui Dumitru Dragomir şi a avut aseară o întîlnire secretă cu reprezentanţii a 10 cluburi din Liga 1, întrevedere la care a asistat şi premierul Victor Ponta.

Unul dintre cei prezenţi, Gheorghe Ştefan, şeful de la Ceahlăul, a dezvăluit ce s-a discutat.

"Noi ne-am întîlnit acum ca să gîndim o strategie pentru fotbalul românesc. Propunerile au fost clare, să facem Cupa Ligii, să obţinem nişte drepturi TV pentru această competiţie, să facem echipa naţională a Ligii U23.

Să fie transparenţă totală, cînd se negociază contractul pentru drepturile TV să fie prezenţi toti cei 18 preşedinţi de club. Nu vrem să aibă conducerea un singur om. Să nu mai existe influenţe, să ştim şi noi statutul Ligii, să ştim şi noi de contracte, să ştim cum se împart banii la Ligă.

Trebuia să vină mai mult de zece preşedinţi la întîlnirea de aseară, dar nu au putut să ajungă", a spus Gheorghe Ştefan pentru Dolce Sport.

[Alegerile de la LPF sînt live pe GSP.RO: Dumitru Dragomir vs Gino Iorgulescu]

Steaua, CFR Cluj, Ceahlăul, Oţelul, Petrolul, FC Vaslui, Astra, FC Botoşani, Viitorul sînt cluburile despre care se ştie că au fost reprezentate la întîlnirea pusă la cale de Gino Iorgulescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali pregătește un transfer stelar » Anunț la GSP Live: „M-a sunat. I-am zis că-l aștept la FCSB”
Europa League
Gigi Becali pregătește un transfer stelar » Anunț la GSP Live: „M-a sunat. I-am zis că-l aștept la FCSB”
CALCULE: Cum trece FCSB de grupa de Europa League, după victoria cu Midtjylland
Europa League
CALCULE: Cum trece FCSB de grupa de Europa League, după victoria cu Midtjylland
Ce au scris danezii imediat după FCSB - Midtjylland 2-0: „A fost jenant”
Europa League
Ce au scris danezii imediat după FCSB - Midtjylland 2-0: „A fost jenant”

EXCLUSIV „Îmi vine să-mi dau pumni în cap” » Leonard Doroftei, despre marea greșeală pe care și-acum o regretă: „Am vândut-o pe nimic!”

Antrenorul care a descoperit-o pe Simona Halep trăiește o dramă, fiindu-i amputat un picior: „Nu am cum să îi cer ajutorul, cred că tatăl Simonei e supărat”

Comentarii (37)
prefer_vinul_alb.rosu
prefer_vinul_alb.rosu  •  14 Noiembrie 2013, 14:07
Postat de juliusmad pe 14 Noiembrie 2013, 12:06

interesant e ca dinamo voteaza cu dragomir. vechile obiceiuri mor greu ;)

E posibil ca "dinamo" (cu "d" mic), reprezentat de câțiva cetățeni cu interese "aparte", să voteze cu Mitică Balamuc. În schimb, DINAMO (cu majuscule), reprezentat de adevărații susținători, cu siguranță, are alte opțiuni. Mult mai benefice echipei respectiv, fotbalului în sine. Nu face confuzii!

marianmihailescu
marianmihailescu  •  14 Noiembrie 2013, 13:45
Postat de conasu_boeru pe 14 Noiembrie 2013, 13:10

Nu citesc Ring si nu sunt de acord cu multe lucruri ale lui Negoita, nu nu pot uita ca a venit cant toti fugeau ca potarnichile , a scapat clubul de datorii, faliment, a achitat salarii restante de un an, a platit actiuni, licenta, penalizari UEFA si deocamdat cam ce a zis a facut ! Nici un investitor din sportul romanesc nu a bagat atatia bani in 6 luni cat a bagat Negoita ! Ce ar fi fost daca ar fi cumparat jucatori cu acesti bani ?! Eu sunt bucuros ca acest club este viu, ca din iarna va incepe sa dea roade aceasta munca, iar de votat vom vedea cine cu cine....

Sunt perfect de acord cu tine!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Noiembrie 2013, 13:10
Postat de steaua.libera pe 14 Noiembrie 2013, 12:47

Ai citit si tu Ring-ul de ieri? Sa vezi acolo ode la adresa lui Dragomir. Si banuiesc ca stii cine e patron la Ring.

Nu citesc Ring si nu sunt de acord cu multe lucruri ale lui Negoita, nu nu pot uita ca a venit cant toti fugeau ca potarnichile , a scapat clubul de datorii, faliment, a achitat salarii restante de un an, a platit actiuni, licenta, penalizari UEFA si deocamdat cam ce a zis a facut ! Nici un investitor din sportul romanesc nu a bagat atatia bani in 6 luni cat a bagat Negoita ! Ce ar fi fost daca ar fi cumparat jucatori cu acesti bani ?! Eu sunt bucuros ca acest club este viu, ca din iarna va incepe sa dea roade aceasta munca, iar de votat vom vedea cine cu cine....

Vezi toate comentariile (37)
Comentează