FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Când poate juca Alberto Soro pentru Dinamo. Ce face azi, când e amicalul cu Petrolul

Articol de - Publicat joi, 08 august 2024 11:34 / Actualizat joi, 08 august 2024 12:00

Alberto Soro, 25 de ani, se va antrena de astăzi în echipamentul alb-roșu. ♦ Dinamo are amical cu Petrolul la Săftica, de azi, de la ora 18:30, iar spaniolul se va pregăti separat, au transmis sursele GSP. ♦ Vor urma zile de antrenament cu echipa, de mâine, până la plecarea spre Iași. ♦ Cel mai probabil, Soro va intra cu adevărat în planurile lui Zeljko Kopic de la derby-ul cu Rapid, care urmează deplasării din Copou.

Alberto Soro, 25 de ani, este transferul verii la Dinamo, cea mai importantă mutare din mercato a „câinilor” fiind prezentată în exclusivitate de GSP.ro. Jucătorul a sosit la București, a semnat cu „haita”, iar de astăzi începe să se antreneze la Săftica.

Ibericul care a fost achiziționat în 2019 de Real Madrid de la Real Zaragoza pentru 2,5 milioane de euro a explicat care sunt așteptările sale, în prima fază. „Înțeleg că unii se îndoiesc de mine. Acum am nevoie de încredere în acțiuni, nu doar în cuvinte”, a transmis deunăzi extrema dreaptă într-un interviu acordat Relevo.

Alberto Soro se antrenează separat azi, Dinamo are amical cu Petrolul la Săftica

Dinamo va disputa astăzi un amical la Săftica împotriva Petrolului, de la ora 18:30. Totuși, conform surselor GSP.ro, Soro nu va fi în lotul cu care Zeljko Kopic va aborda întâlnirea cu „găzarii”. Alberto se va antrena separat.

De mâine, vreme de trei zile, spaniolul se va antrena alături de noua sa echipă. Este nevoie ca Zeljko Kopic să simtă care este potențialul fotbalistului, să vadă cum se poate integra el în mecanismul formației. Apoi, va decide dacă Soro va face parte din lotul dinamoviștilor pentru etapa de luni din Copou.

Soro s-a antrenat toată vara separat, singur, la reședința sa din Portugalia. El a jucat ultima oară la Vizela, în prima ligă lusitană, acolo unde a fost împrumutat de către Granada. La începutul verii, Alberto s-a despărțit de Granada, cu un an înainte de finalul angajamentului. A rămas liber de contract, apoi s-a antrenat separat.

25de partide, 4 goluri și o pasă decisivă a adunat Soro în sezonul precedent pentru Vizela, club de prima ligă portugheză

Soluție pentru primul 11 abia de la derby-ul cu Rapid

De-abia de acum va face o pregătire centralizată.

„Este prima dată când m-am trezit fără echipă vara. Este adevărat că a trebuit să trec prin împrejurări la care nu mă așteptam, dar m-au ajutat să învăț și sunt sigur că, dacă mi se vor mai întâmpla pe viitor, știu cum trebuie să acționez. Sunt calm, într-adevăr”, a transmis Soro.

Zeljko Kopic trebuie să-l integreze cât mai repede în echipă. Soro va fi în cărți pentru derby-ul cu Rapid, de pe 18 august! Un meci pe care suflarea dinamovistă îl așteaptă cu mare încredere după startul de campionat. „Câinii” au 7 puncte după patru etape, sunt pe loc de play-off momentan, giuleștenii au adunat doar 3 puncte și sunt pe locul 12.

32de meciuri a adunat Soro în LaLiga în carieră, toate pentru Granada

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Spaniolii, la picioarele lui Andrei Rațiu, după primul gol al românului în La Liga: „Omul meciului, a fost deasupra tuturor”
Stranieri
Spaniolii, la picioarele lui Andrei Rațiu, după primul gol al românului în La Liga: „Omul meciului, a fost deasupra tuturor”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează