FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-2

Notele GSP la CFR - FCSB 2-2: Curajoși și fricoși, Louis Munteanu și gafeuri

Note GSP la CFR Cluj - FCSB +13   FOTO
Note GSP la CFR Cluj - FCSB

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2024 23:48 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 04:39

Primul CFR Cluj - FCSB al sezonului. Goluri multe, scor 2-2, ingrediente pentru imprevizibil oferit microbiștilor, reușite frumoase ale lui Louis Munteanu și greșeli impardonabile ale celor două defensive.

Cele ale apărării ardelenilor s-au văzut mai urât pentru că au fost, practic, assist-uri pentru golurile campioanei. N-a fost un meci-show, dar au fost câteva faze spectaculoase, oferite de câțiva fotbaliști.

Prea mulți jucători totuși în garniturile principalelor candidate la titlu.

Note GSP la CFR Cluj (4-3-3)

- M. Popa (nota 2) * A scos ce-a scos, dar a comis-o grav la golul egalizator al rivalei. L-a salvat pe Dawa, a salvat FCSB, i-a îngropat pe ai lui.

- Mogoș (nota 5) * Are intrări de taie respirația adversarului, riscând mult. Probleme mai mari în partea secundă, cu Octavian Popescu.

- Bolgado (nota 6) * Puternic, a avut și atitudine în momentele delicate din finalul partidei.

- Boben (nota 5) * S-a precipitat în unele momente.

- Simao (nota 6) * CFR a pus mâna, din nou, pe un fundaș stânga foarte bun, pe filiera lusitană. Assist la reușitele lui Louis Munteanu, pe lângă faptul că bagă materiale și apare, impresionant, în zona de finalizare. A greșit flagrant și i-a băgat pe cei de la FCSB înapoi în meci, aranjându-i mingea de gol lui Băluță.

- Fică (nota 6) * Muncitor și cu dorință.

- Djokovic (nota 6) * Pasă măiastră la faza ce a deschis scorul în Gruia, a dislocat toată apărarea, "în scară", a adversarului. Apoi, și pe fondul jocului ultradefensiv al echipei, a dispărut din prim-plan.

- Ad. Păun (nota 5) * S-a zbătut, i-au ieșit puține.

- Deac (nota 5) * Puțin, foarte puțin.

- L. Munteanu (nota 9) * Execuție de 2,3 milioane de euro la golul marcat în prima repriză. Are finețe, a dovedit din nou, apoi, la golul secund. Pe lângă reușite, a ținut să-i facă pe Gigi Becali și pe cei de la FCSB să plângă, așa cum a arătat de fiecare dată după doppietta.

- Kamara (nota 6) * Un plus de combativitate, a încercat să pună pericolul pe adversari. I-a lipsit acel ceva care să facă diferența, dar a contribuit la golul secund.

Antrenor Dan Petrescu (nota 5) * A avut 2-0, după care a dat cu piciorul la tot ceea ce avea în startul reprizei secunde. OK, câțiva dintre jucătorii lui au evoluat pentru adversari, au fost cu pasa decisivă pentru rivali, dar nici antrenorul n-a reușit ceva productiv. Cine a ordonat jocul defensiv și ultradefensiv?!

N-ai cum să antrenezi greșelile personale! Eu pe bancă nu eram fericit la 2-0, știu că e cel mai periculos scor. La 2-1 n-am mai creat nimic. Sunt nemulțumit de acest 2-2, ca rezultat, dar echipa joacă fotbal, după foarte multe schimbări
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Au mai jucat:

- Artean (nota 5) * A intrat în minutul 64 în locul lui Păun. Mai defensiv decât cel pe care l-a schimbat, mai capabil să taie elanul adversarului. Dar și cu greșeli.

- Postolachi (nota 4) * A intrat în minutul 75 în locul lui Fică. Nimic.

- R. Filip (nota 4) * A intrat în minutul 75 în locul lui L. Munteanu. Slab.

- Korenica * A intrat în minutul 89 în locul lui Deac.

- Michael * A intrat în minutul 89 în locul lui Kamara

Note GSP la FCSB (4-2-3-1)

- Târnovanu (nota 5) * Nu poate fi condamnat pentru golurile luate, dar nu a scos nimic.

- Pantea (nota 3) * Bulevard pe partea lui în prima repriză. De aceea a fost schimbat la pauză.

- M. Popescu (nota 6) * Nu s-a resimțit deloc tracul debutului, a avut atitudine încă de la început. Și-a asumat și câteva lansări, de apreciat. A avut ce învăța sub comanda lui Gică Hagi! Dacă l-ar fi dublat și pe Pantea în unele faze sau vorbea aceeași limbă cu Dawa...

- Dawa (nota 6) * N-a simțit nimic la execuția lui Louis Munteanu, a fost și el pe acolo. Dar are o capacitate de a se metamorfoza după greșeli, incredibil! Bravo lui! A fost la locul potrivit în finalul meciului și a înscris golul egalizator.

- Panțîru (nota 5) * Nimic deosebit. N-a greșit, dar nici n-a produs nimic.

- Alhassan (nota 4) * Nu a putut stopa jocul adversarei, a fost schimbat la pauză.

- Șut (nota 6) * A făcut un meci OK, mai bun în partea secundă.

- Baeten (nota 4) * Invizibil.

- Olaru (nota 6) * Cel mai tăvălit fotbalist de pe teren. A fost controlat la glezne, în diverse zone ale terenului, a avut ceva de împărțit cu Mogoș. Singurul de la campioni ce-a mișcat în prima repriză. Dar și egoist, vrea să le facă pe toate.

- Miculescu (nota 4) * Dacă nu apărea în cadrele TV dând din mâini a lehamite după primul gol al lui Louis Munteanu, nici nu am fi știut că a fost pe teren.

- Fl. Tănase (nota 6) * Încearcă să redevină fotbalistul care dădea tonul. A avut câteva execuții, imprecise, a contribuit și la golul lui Băluță, insistând într-o fază ce a adus aminte de ceea ce putea face pe teren.

Antrenor: Elias Charalambous (nota 7) * El este frontman-ul formației! Mai știe cineva, precis, ale cui sunt tactica de joc, schimbările, remontada? FCSB a revenit de la 0-2, pe teren principalei contracandidate, a fructificat fiecare eroare, și-a revenit din pumni.

Reacția pe care echipa a avut-o la 0-2 trebuie remarcată. Până la urmă a ieșit un rezultat corect. Trebuie să fim mai concentrați să nu mai primim atât de ușor goluri și să alergăm după rezultat
Elias Charalambous, antrenor FCSB

Au mai jucat:

- V. Crețu (nota 6) * A intrat în minutul 46 în locul lui Pantea. O să joace și după ce-și reziliază cu FCSB!

- Băluță (nota 7) * A intrat în minutul 46 în locul lui Alhassan. A insistat la o fază și a fost răsplătit, silindu-l pe Simao să greșească, Alex marcând și readucând FCSB în joc. A creat pericol cu incursiunile sale.

- Oct. Popescu (nota 7) * A intrat în minutul 46 în locul lui Baeten. Atitudine, a creat panică în rândul adversarilor, a pistonat mereu și de la el a plecat golul egalizator.

- D. Popa (nota 4) * A intrat în minutul 46 în locul lui Miculescu. Singura schimbare nereușită.

- Radunovic (nota 6) * A intrat în minutul 75 în locul lui Panțîru. Altceva.

GALERIE FOTO. CFR Cluj - FCSB, în etapa 9 din Superliga

+8 FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close