FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA 1-4

Chirilă a fost luat în colimator de primarul Minea: "Şi-a dat pantalonii jos, îl dau afară!"

"Dubla" cu Steaua i-a fost fatală lui Chirilă, deși la finalul sezonului de toamnă era bine văzut la Chiajna

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 februarie 2014 09:11

Primarul Mircea Minea l-a desfiinţat pe Chirilă înainte de meci, iar la finalul disputei cu Steaua a anunţat că îl va demite.

Ionuţ Chirilă a luat 8 goluri de la Steaua în 10 zile şi e ca şi demis de la cîrma Concordiei. Primarul Mircea Minea a anunţat imediat după finalul jocului că nu-l mai doreşte pe actualul antrenor.

"Voi convoca marţi Consiliul de Administraţie şi voi solicita să-l dăm afară. Foarte probabil, îl vom da afară", a declarat Minea.

Poziţia edilului din Chiajna, de după minutul 90, a fost practic o continuare a atacurilor pe care el le-a avut la adresa lui Chirilă înainte de startul partidei. "Sînt foarte supărat pe domnul Chirilă. El s-a predat în tur, şi-a dat chiloţii jos cu Steaua!", a declarat Minea la sport.ro.

Ionuţ Chirilă a fost numit antrenor la Concordia în vara lui 2013, iar pe lista posibililor succesori ai lui sînt trei nume: Mulţescu, ultima oară la Dinamo, Trică şi Şumudică.

"Concordia a avut o viteză în plus faţă de meciul de acum 10 zile cu Steaua, adică acum a avut viteza întîi" (Dinu Gheorghe, preşedinte Astra)

Ce a spus Chirilă, după meci, la Dolce Sport
- "Ne-a lipsit toată linia de mijloc: Bambara, Roşu şi Ispir, forţa şi greutatea jocului nostru, contra celei mai bune linii mediane din România. Steaua e o echipă ce nu ştiu dacă a pierdut 9 puncte în ultimii doi ani"
- "Domnul Minea poate să spună ce vrea, e proprietar. Realitatea e că am luat o echipă pe care eu am băgat-o în Liga 1, ea retrogradase pe plan sportiv! I-am adus un milion de euro din drepturile TV, bani de care eu nu m-am atins"
- "Vorbim de un club care nu a cheltuit un euro pe transferuri. În Gazeta Sporturilor, la noi, la capitolul achiziţii în această iarnă, e o linie. Chiajna e o comună şi e pe locul 10. Am jucat fără 6 titulari împotriva unei echipe de Liga Campionilor, despre ce vorbim?!"
- "Nu mă gîndesc să renunţ, n-am motive să-mi dau demisia. Mă preocupă jocul de la Corona, nu să lămuresc situaţia cu domnul primar"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (20)
shab
shab  •  25 Februarie 2014, 16:55

Daca e sa judeci antrenorii dupa meciul impotriva Stelei, ar trebui dat afara cate unul in fiecare etapa. Nu inteleg cum a scapat Teja. De Frank de Boer nu mai zic. Stoicane, pregateste geamantanul!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  25 Februarie 2014, 15:16

Poate sa il dea afara, insa pentru faptul ca echipa si-a dat viata pe teren a incasat banii pe trei contracte !

usla
usla  •  25 Februarie 2014, 13:23

Inaintea primului meci, Chirila spunea ca vor lupta " pe viata si pe moarte " cu Steaua. Eu nu spun ca a fost blat, dar de ce face declaratii ca un fanfaron ? N-am vazut dupa cele doua meciuri, niciun mort sau ranit in echipa lui .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează