FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, scandal înainte de CFR Cluj – FC Botoșani: „Pune-mi altă întrebare! Dacă nu, plec!”

Dan Petrescu / Foto: Imago Images
Dan Petrescu / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2024 20:09 / Actualizat sambata, 24 august 2024 23:14

Dan Petrescu (56 de ani) s-a arătat iritat din cauza întrebărilor jurnaliștilor la conferința de presă premergătoare partidei CFR ClujFC Botoșani. Meciul contând pentru etapa a 7-a din Superligă va avea loc mâine, de la ora 19:00, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Antrenorul vicecampioanei României a fost deranjat inițial de faptul că un reporter l-a întrebat dacă transferul fundașului dreapta Flavius Iacob (23 de ani) va rezolva problemele din defensiva „feroviarilor”.

VIDEO » Dan Petrescu, enervat de întrebările jurnaliștilor la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FC Botoșani: „Dacă n-ai altă întrebare, plec!”

„Ce întrebare e asta? E o întrebare aiurea. Poate dacă reformulezi întrebarea, dar așa ce să îți răspund? Iacob e un jucător bun, a jucat numai în Liga  a 2-a, nu a jucat în Liga 1, ce probleme să rezolvăm?

Problemele din apărare au fost doar în campionat. Pentru că cei care au jucat nu au jucat împreună în viața lor. Și au venit dintr-odată (n.r.- să joace) Cum a venit și Iacob. Dacă joacă mâine, când să lucrezi cu el ceva?

Are un antrenament și s-ar putea să joace titular, pentru că acestea sunt problemele de lot pe care le avem acum. Asta nu înseamnă că s-a rezolvat vreo problemă (n.r.- cu transferul lui). E un băiat tânăr, de perspectivă, sper să facă față dacă va juca”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu, aproape să plece de la conferința de presă

Ulterior, „Bursucul” s-a enervat și mai tare în momentul în care a fost chestionat de un alt reporter ce abordare va avea în eventualitatea în care CFR Cluj se va califica în Conference League. Tehnicianul „feroviarilor” l-a avertizat pe jurnalistul respectiv că va pleca dacă nu îi adresează o altă întrebare.

„Altă întrebare, te rog, te rog eu frumos! Care abordare, noi nu suntem în grupe, ce abordare? Dacă nu suntem calificați, ce întrebare îmi pui? (n.r. - Reporter: M-am gândit și la faptul că aveți mulți jucători și...) Are logică întrebarea asta? Te rog frumos, pune-mi altă întrebare, dacă vrei să mai vorbesc. Dacă nu, plec! Ai altă întrebare? (n.r.- Reporter: Da.) OK!”, a răbufnit din nou Petrescu.

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (4)
Dr.Hoock
Dr.Hoock  •  24 August 2024, 23:47
Postat de adyy25 pe 24 August 2024, 21:20

Omul dovedeste ca are probleme reale cu capul. Am zis ca trebuie inteles cand pe teren se tavalea pe gazon, suparat pe nu stiu ce faza. Acum urmeaza sa se tavaleasca pe mese la conferinte.

Dan Petrescu e crescut si format la clubul Steaua, acolo a invatat sa se tavaleasca si a deprins anumite apucaturi!

max9
max9  •  24 August 2024, 21:47

pai are dreptate petrescu. asa zisii 'ziaristi' sint imbecili dea dreptul. pai cum sa vorbesti despre ce abordare sa ai cind vei fii in grupe????

edy089
edy089  •  24 August 2024, 21:29

Dan Petrescu e mai cioban decat Becali

Vezi toate comentariile (4)
Comentează