FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dănuț Lupu iese la atac: "A luat Rapidul ca să nu se mai joace fiul lui pe Play Station"

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 13:58

Doi dintre jucătorii emblematici ai Rapidului, Dănuț Lupu și Adrian Iencsi, au comentat decizia Tribunalului București, care trimite echipa giuleșteană în faliment. 

"Din ce știu eu, Rapid mai are doar 8 jucători sub contract. Îmi pare nespus de rău pentru acest club, dar a căzut pe mâna unor oameni care nu au nici o treabă cu fotbalul. Am înțeles că el a luat Rapidul pentru ca fiul său să nu se mai joace pe PlayStation, ci să aibă o echipă reală.

Eu știu că cere 4 milioane pe Rapid. El a luat niște acțiuni la o echipă care avea 1 milion în cont. L-a cheltuit pe ăla și a mai făcut și alte 4 milioane datorie. Am înțeles că dacă Rapid intră în faliment, palmaresul revine la domnul Copos", a declarat Lupu la Dolce Sport.

Adrian Iencsi, contactat și el telefonic, a declarat că se teme că formația giuleșteană va dispărea, așa cum s-a mai întâmplat și cu alte echipe de tradiție.

"M-am bucurat că Rapid a promovat, dar am rămas profund dezamăgit să aud că a intrat în faliment. Mi-e teamă să nu dispară spiritul, tradiția Rapidului, nu mi-e frică doar de faliment.

Sper să se revină la recurs și echipa să joacă în Liga 1. Dar nu știu cât o să mai dureze această agonie", a spus și Adrian Iencsi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (15)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  15 Iunie 2016, 07:31
Postat de gsp oficial pe 14 Iunie 2016, 12:24

Credeți că Rapidul va reuși să găsească o soluție pentru a câștiga apelul?

Eu am spus mai demult ca v-ar trebui o dictatura militara dar chiar si in cazul acela v-ar trebui cel putin 20 de ani ca sa va reveniti !! Din pacate nu v=aer permite stapinii din exterior .

randoom_._
randoom_._  •  14 Iunie 2016, 15:43
Postat de ares123 pe 14 Iunie 2016, 15:37

Sa inteleg ca ar fi roit sponsorii si investitorii in jurul vostru in liga 4-a,,?? Pai voi nu ati gasit decat circari saraci si pusi pe capatuiala cand erati in liga 1. Visati cai verzi pe pereti. Va garanta voua cineva ca erati in 4 ani in liga 1....?

mai mult,rapdi ar incepe din liga a 5-a,in scenariu spus de el. nu in liga a 4-a. si cum bine spui tu,cine iti garanteaza ca promovezi in fiecare an?

ares123
ares123  •  14 Iunie 2016, 15:39
Postat de supereduardo10 pe 14 Iunie 2016, 14:46

randoom in prostiie si lpf si frf au contribuit la declinul Rapidului, mai bine iti tii gura ca nu stiu cum mai rezista fcsb in prima divizie la ce este pe capul lor. Cat despre Rapid prostia mare s-a facut acum 4 ani cand trebuia falimentata societatea, acum aveam sponsori seriosi si am fi revenit in forta asa s-au pierdut 4 ani aiurea. Daca o luam din diviza d ca fratii de la timisoara nu-i nicio problema Rapid traieste prin suporterii ei ce transmit pasiunea din generatie in generatie nu are cum sa se stinga. Degeaba plang decreteii, indiferent de moment vom fi alaturi de echipa.

Aaaa...si sa inteleg .. dupa mintea ta, aia care au 48-50 de ani sunt antirapidisti...????? Bai pustiulica pe vremea ai exista respect in sport si intre suporteri.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează