FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 1-2

Dorinel şi Stan îşi pun la zid jucătorii: "Spectatorii au avut dreptate să-i fluiere"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 aprilie 2012 10:18

Antrenorul şi preşedintele campioanei i-au luat în colimator pe Rîpă şi pe ceilalţi fotbalişti ai Oţelului pentru evoluţia din repriza a doua a meciului cu Steaua (1-2).

"N-am înţeles nimic din repriza a doua. E inexplicabil ce s-a întîmplat. Parcă am substituit toţi cei 11 jucători de pe teren. Spectatorii au avut dreptate să-i fluiere. Le cer scuze oamenilor", a declarat Marius Stan la Fanatik Show de pe DigiSport.

"Sînt foarte supărat, am făcut mari greşeli individuale şi acum ne periclităm şi şansele de a prinde un loc de cupă europeană. Le-am făcut două goluri cadou steliştilor. Cu Rîpă o să am o discuţie între patru ochi, este şi el printre cei care au participat la lanţul erorilor", a spus şi Dorinel Munteanu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (34)
sumer_sumer67
sumer_sumer67  •  17 Aprilie 2012, 17:17

RUSINE FRATILOR.RUSINE DOMN VIITOR PRIMAR DE USL GALATI.RUSINE MERCENARILOR DE LA OTELUL.DUPA CE A-TI CASTIGAT CAMPIONATUL STIITI VOI CUM...SI DUPA SUCCESUL DIN CL.ACUM A VENIT VALIZA SI LA NOI LA GALATI.CEA MAI MARE BATAIE DE JOC IN SEARA DE INVIIRE.RUSINE SA VA FIE PENTRU TOT CIRCUL DE CARE A-TI DAT DOVADA.

major
major  •  16 Aprilie 2012, 09:41
Postat de terminatorul2 pe 15 Aprilie 2012, 15:12

EUROPA.......STEAUA ROMANIA.....STEAUA ORIUNDE.......STEAUA CAMPIONII DIN GHENCEA FORTA STEAUA !!!!!!!!!!!!! MEREU SUPERIORI

mereu...NECINSTIŢI!

major
major  •  16 Aprilie 2012, 09:39

un blat ordinar între doi ordinari!doar idioţii pot crede că a fost cinstit!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează