FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 2-2

FCSB - FC BOTOȘANI 2-2 // Nou record stabilit de Becali » Vrea să dea afară un fotbalist după 45 de minute: "Îmi pare rău că l-am luat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 23:25

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei cu FC Botoșani, 2-2.

Principala țintă a patronului a fost bulgarul Hristo Zlatinski (33 de ani). Titularizat în premieră, mijlocașul venit de la Craiova a fost scos la pauză după 45 de minute  modeste.

Evoluția acestuia a fost taxată de Becali, care pare că regretă deja transferul acestuia."Îmi pare rău că l-am luat", a spus Gigi, la plecarea de pe arena din Voluntari, conform TV Digi Sport.

Finanțatorul stelist a lăudat evoluția moldovenilor și a recunoscut slăbiciunile echipei sale:

 "Botoşaniul e o echipă de play-off, dacă joacă fără Ongenda. Dacă joacă cu el, e de locul 12! Echipă puternică, solidă, care-ţi pune probleme. Nu mă aşteptam!

Nu suntem o echipă mare. O echipă mare, când are 2-0, plimbă adversarul până-i scoate ficatul! Nu suntem aşa valoroşi, când eşti egalat la 2-0 acasă deja e o problemă de valoare". 

Citește AICI cronica partidei FCSB - FC Botoșani 2-2

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„M-au păcălit, m-au mințit!” » Ciprian Tătărușanu, la ora adevărului: „Soția nu a crezut. I-am zis că avem o singură variantă”
Stranieri
„M-au păcălit, m-au mințit!” » Ciprian Tătărușanu, la ora adevărului: „Soția nu a crezut. I-am zis că avem o singură variantă”
Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”
Liga 2
Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”
După 8 luni în România, fotbalistul din Superliga exclamă: „În 7 ani la Praga nu am simțit așa ceva!”
Superliga
După 8 luni în România, fotbalistul din Superliga exclamă: „În 7 ani la Praga nu am simțit așa ceva!”

Croatul revenit în România după mai mulți ani a sesizat câteva detalii: „Este mai scump! Dar ați avansat mult”

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (41)
265762437595164
Steliana Tudose  •  03 Septembrie 2018, 12:47

In fotbal cistigi si pierzi uneori asa e viata de fotbalist.!

adriann_
adriann_  •  03 Septembrie 2018, 12:18
Postat de badeadorian pe 03 Septembrie 2018, 10:40

Cu parere de rau iti spun ca exagerezi rau de tot .... CARE DOUA PUNCTE ???? Ca Botosaniul a luat UNUL SINGUR !!!! De unde atata teorie a conspiratiei cu bani si puncte ??? Ce inseamna un punct acum ??? Aproape nimic cand mai sunt atatea meciuri de jucat ! Aaaa ... ca erau in balanta 3 PUNCTE la returul de la Botosani daca echipa lui Gigi statea bine , este o varianta mai plauzibila . Dar asa , aseara meciul a fost pe bune dar o parte din lume a luat-o razna pe campie ...blat si daca batea F.C.S.B. , blat si la egal ???? .... Mai oameni buni , chiar atat de mult va place ideea de scandal cu eticheta de blat ???

Ciobanul are probleme cu aritmetica, nu a invatat ca 1+1 < 3. :)))

106683413108068
Francisc Dascal  •  03 Septembrie 2018, 10:54

Dl.GIGI BECALI pana nu schimbi pe M.M si nu schimbi propria mentalitate nu faci mare branza.Pune oameni de fotbal la conducere,pune antrenor autoritar ,pune un scooter la transferuri ,pune BANII jos lasa meseriasii sa faca treaba ,iar la sfarsitul campionatului fa-ti prezenta la BANCHET.Fii PATRON,NU maneger,antrenor,scooter etc...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează