FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl scoate pe Iulian Cristea din echipă după înfrângerea cu Dinamo: „E terminator! Ne-a distrus” » Înlocuitorul vine marți + FCSB s-a interesat de Cornel Frăsinescu

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 12:12

După Dinamo - FCSB 2-1, Gigi Becali l-a criticat dur pe fundașul Iulian Cristea (25 de ani) și a anunțat că acesta nu va mai juca, urmând a fi înlocuit cu Andrei Miron (25 de ani), fundașul cumpărat deja de la FC Botoșani. 

„Nu mai zic de Cristea. El e distrugător! Nu mai vorbesc. Cristea e terminator! Ne-a terminat, ne-a distrus! De ce s-a dus să facă fault acolo la 1-0? A făcut fault și a luat cartonașul roșu. Vom lua alt fundaș central. Să mă ierte Cristea, dar ne-a îngropat. Da, vine Andrei Miron. Marți va fi deja la antrenament! Va juca în ultima etapă 100%. Va fi pe teren cu Chindia pentru că nu avem fundaș central”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „M-am interesat de Cornel Frăsinescu” 

Patronul FCSB a spus că mai vrea un fundaș central și că acesta ar putea fi Cosmin Frăsinescu (35 de ani) de la Poli Iași.

 „Ne mai trebuie un fundaș central! M-am interesat de Frăsinescu de la Poli Iași. Dar nu... Îmi place mie. Eu l-am vrut acum un an sau doi. I-am vrut pe Miron și Frăsinescu, dar asta e... Am ascultat de colaboratori”, a dăugat patronul FCSB. 

Cosmin Frăsinescu este căpitanul celor de la Poli Iași. Are două goluri în acest sezon, în 20 de meciuri. A mai jucat la Gloria Bistrița, Forex Brașov, Khazar Lankaran, Gaz Metan și CSU Craiova. E la Poli Iași din 2015.

Vezi și: 

VIDEO Vladimir Cohn, derapaj la adresa lui Mihai Stoica după scandările jignitoare la adresa lui Dinamo: „Gigi Becali să-l dea afară! Eu l-aș fi împușcat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (59)
maccsero
maccsero  •  17 Februarie 2020, 16:18

Oricine vine la Gigi e terminat, fără ”or”. Miron o să regrete curând, la fel și Petre.

clujcampion
clujcampion  •  17 Februarie 2020, 12:34
Postat de Vlad Muresan pe 17 Februarie 2020, 12:29

Ce ***, Cristea a fost eliminat gratuit deoarece nu a existat nici o intenție să-l lovească pe bolovanul ăla ce s-a aruncat kamikaze in gheata lui Cristea. Feșnic, alaturi de Hațegan, Kovacs, chivulete, a arbitru de casa a cfr-ului.

Da ma prostea, voi sunteti mondiali, mirifici, mirobolizanti da raul-ramul va persecuta :)))))))

sasesase
sasesase  •  17 Februarie 2020, 14:19
Postat de Rahat Cu Perja pe 17 Februarie 2020, 14:12

N ai sa vezi! Avem sanse reale la titlu! Spre deosebire de altii. Hahaha!:)))

Și eu zic că sansele au crescut..... Daca noi, CFR și sper Astra și Gazul jucam fiecare pt sine, FCSB o sa fie locul 4 și botoșeii locul 6. Însă am o presimțire că botoșeii nu se va or preda FCSB ului...sper sa nu mă înșel. Doamne ajuta că academia lui pește sa rămână în play out!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează