FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Haos la Rapid » Antrenorul Dan Alexa a decis să plece de la echipă: "Este imposibil să rămân"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 17:02

După ce Curtea de Apel a amânat încă o dată decizia de suspendare a falimentului clubului Rapid, pentru 24 august, situația giuleștenilor este tot mai complicată.

Dan Alexa, antrenorul giuleștenilor, a anunțat că va pleca de la echipă din cauza problemelor și a faptului că nu știe dacă echipa va putea juca în Liga 1.

"Decizia de azi era cam ultima speranță să continuăm. Pentru mine lucrurile au fost clare: a fost ultima zi. I-am anunțat și pe jucători. Am avut speranțe că putem să jucăm în Liga 1. Mâine va anunța Liga ce se va întâmpla, dar șansele sunt minime.

Singura variantă e ca Rapid să se înscrie cu juniorii în prima ligă. Noi nu mai putem face contracte, așa că pentru mine a fost ultima zi la Rapid. Le mulțumesc suporterilor. Pot să privesc în ochi orice rapidist.

Îmi e imposibil să mai rămân, la fel și jucătorilor, pentru că nu se mai pot face contracte", a spus Alexa la DolceSport.

Dan Alexa, 36 de ani, a fost numit antrenor la Rapid în august 2015 și a reușit să promoveze echipa.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”
Superliga
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (28)
dubluv
dubluv  •  20 Iulie 2016, 19:46

adevarul este ca Dan Alexa chiar merita tot respectul.

cristi05
cristi05  •  20 Iulie 2016, 19:31

Pentru cei care tot se iau de comportamentul rapidistilor (la general ca si cumtoti suporterii rapidului ar fi al fel) cateva extrase din presa - le gasiti pe net imediat daca vreti - nu ca as aprob astfel de gesturi, care nu au ce cauta pe stadioane, dar nici unii dintre stalisti nu sunt mai breji: "La finalul partidei, suporterii stelişti de la tribuna 0, care se aflau în zona gurii de tunel ce duce la vestiare, i-au scuipat şi înjurat pe jucătorii rapidişti." "După ce Chipciu a oferit centrarea la golul de 2-1 marcat de Rusescu, numărul 7 de la Steaua FCSB s-a întors spre spectatorii de la tribuna a doua şi a început să înjure. La finalul jocului, în timp ce echipele se îndreptau spre vestiare, Cristi Tănase a scuipat în direcţia spectatorilor care îl apostrofaseră în prima repriză." "când Chipciu a început să-l înjure și să scuipe în direcția lui Toșca." PS - nu am strigat niciodata si nici nu voi striga M... Steaua, asa ca nu mai faceti generalizari pe baya catorva descreierati care sunt la orice echipa.

sltworf
sltworf  •  20 Iulie 2016, 19:07
Postat de randoom_._ pe 20 Iulie 2016, 18:58

onoare la rapid? ha ha ha. asta este gluma anului. bai baiete,nenorocitii astia de rapidisti,nu se retrag din liga 1(chit ca stiu ca oricum o sa fie exclusi dupa 2 meciuri pentru ca nu s-au prezentat),pentru a incurca liga 1. citez dupa un purtator de cuvant de la rapid:daca tot nu avem voie in liga 1,macar sa ii incurcam pe ceilalti si sa ramana doar 13 echipe in liga 1. daca rapid nu se retrage,o sa piarda urmatoarele 2 meciuri din cauza ca nu se prezinta(treaba cu juniorii,nu-i legala),o sa fie exclusa si nu o sa poata veni alta echipa in locul lor.

da ! ONOARE ! va recomand sa cititi istoria clubului RAPID ! eu nu am jignit pe nimeni personal; as aprecia reciprocitate ! va rog sa folositi apelativul "bai baiete !" in cercurile d-vs apropriate. Nu ma cunoasteti asa ca ... Lozinca mereu prezenta la competitiile sportive si anume RESPECT nu va zice chiar nimic ? dar nu ma mira prea tare ! din moment ce nu stiati de ONOARE e clar ca si termenul RESPECT va este necunoscut ! Haide U ! Haide Rapid !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează