FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Stan va retrage în apărare cel mai bun pasator » Ce cîştigă Steaua cu Bălan sau Tănase în locul lui Brandan

Pablo Brandan va juca fundaş stînga din retur
Pablo Brandan va juca fundaş stînga din retur

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 septembrie 2013 22:40

Transferurile lui Chipciu şi Pîrvulescu îi oferă lui Ilie Stan mai multe variante pentru a alege cea mai bună linie de mijloc. Antrenorul Stelei e hotărît să-l coboare pe Brandan pe postul de fundaş stînga şi să aleagă dintre Tibi Bălan şi Tănase jucătorul care să facă pereche alături de Bourceanu

Dacă Brandan va trece fundaş, Steaua va pierde de la mijloc cel mai bun pasator din tur. Argentinianul are 7 pase de gol de la începutul sezonului, în Liga 1 şi Europa League. Dar dacă va pleca Latovlevici, Ilie Stan preferă să-l coboare pe Brandan şi să folosească la mijloc un jucător mai ofensiv, variantele fiind Tibi Bălan sau Cristi Tănase.

Cum arată Steaua cu Tibi Bălan în locul lui Brandan la mijloc
Tătăruşanu - Dănănae, Iliev, Chiricheş, Brandan - Chipciu, Bourceanu, Tibi Bălan, Tănase - Rusescu, Nikolici

Cum arată Steaua cu Tănase în locul lui Brandan la mijloc
Tătăruşanu - Dănănae, Iliev, Chiricheş, Brandan - Chipciu, Bourceanu, Tănase, Pîrvulescu - Rusescu, Nikolici

Ce avantaje sînt cu variantele Bălan şi Tănase:

- Tibi Bălan şi Cristi Tănase sînt jucători care pot marca des, spre deosebire de Pablo Brandan, care n-a înscris nici un gol în acest sezon.

- Deşi foarte tehnic, Brandan nu are capacitatea de a scoate adversarii din joc, aşa cum pot face Bălan sau Tănase. Cu unul dintre cei doi alături de Bourceanu, Ilie Stan cîştigă la mijloc un fotbalist care poate crea panică printre adversari prin acţiuni individuale.

Ce dezavantaje:
- Brandan face faza defensivă mult mai bine decît Tănase sau Tibi Bălan, remarcîndu-se des prin numărul de deposedări.

- Chiar dacă i-a avut în lot şi în tur pe Bălan şi Tănase, Ilie Stan s-a bazat pe jocul foarte bun al lui Brandan la mijlocul terenului. Argentinianul a reuşit 7 assisturi, pe cînd Bălan şi Tănase n-au reuşit nici măcar unul.

"Bălan poate da cel mai bun randament în spatele vîrfurilor, ca mijlocaş central ofensiv"
Ilie Stan, antrenor Steaua

Asta e Steaua 2012! » Iată cum vor evolua roş-albaştrii din retur

Citește și:

Apelul tulburător făcut de Vitali Klitschko, după ce rușii au bombardat Spitalul de copii din Kiev: „Cine suntem noi dacă permitem așa ceva?”
Altele
Apelul tulburător făcut de Vitali Klitschko, după ce rușii au bombardat Spitalul de copii din Kiev: „Cine suntem noi dacă permitem așa ceva?”
Basarab Panduru e sceptic! A lansat o ipoteză surprinzătoare după lovitura dată de CFR: „Eu nu cred”
Superliga
Basarab Panduru e sceptic! A lansat o ipoteză surprinzătoare după lovitura dată de CFR: „Eu nu cred”
Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat plecarea unui fotbalist: „L-am dat gratis”
Superliga
Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat plecarea unui fotbalist: „L-am dat gratis”

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”


Comentarii (22)
montrealez
montrealez  •  09 Ianuarie 2012, 23:10
Postat de 86steaua pe 09 Ianuarie 2012, 14:32

sa plece brandan de la Steaua,na-re valoare nici de chiajna e ma-i bun de 10 ori decat el dananae.sa plece toti straini in frunte cu geraldo,num-ai fite are in cap!!!

Tu cred ca ai dureri cumplite cand gandesti.

montrealez
montrealez  •  09 Ianuarie 2012, 22:56
Postat de iulya25 pe 09 Ianuarie 2012, 19:33

Sincer, nu inteleg de ce Bourceanu e batut in cuie. Brandan poate juca cu usurinta si la mijloc si e chiar mai util decat "capitanu".

Bourceanu rupe jocu adversarilor, face un presing cum n-am vazut in Liga 1. Este un mijlocas defensiv f bun. Pe postu lui mai e Bicfalvi si in caz extrem poate juca si Brandan sau Gardos, insa Brandan da randament bun pe alte posturi. Vrei sa-l pui pe Gardos sau Bicfalvi in locu lu Bourceanu? Si el sa stea pe bara? LOL Singura posibilitate ca el sa stea pe banca e sa joace cu 2 mijlocasi ofensivi gen Tanase + Balan si pe extreme cu Parvulescu si Chipciu. N-am vazut Steaua sa joace fara inchizator si bine face. 4-4-2 stil diamant e cel mai echilibrat sistem pt a ataca si a te apara. Bourceanu e o piesa f importanta in angrenaj. Tie iti plac numai aia care dau gol? sau ai boala pe moldoveni?

stormhb
stormhb  •  09 Ianuarie 2012, 21:25

WWW.CUPACUPELOR.RO - Vrei sa joci Fifa cu cei mai buni jucatori din Romania? te-ai saturat sa joci cu aceiasi jucatori zi de zi? sa joci intr-o cupa la 2 saptamani? noi te ajutam sa-ti gasesti nasul la jocuri, WWW.CUPACUPELOR.RO iti ofera o gama de 50 de jocuri online, de la fifa 07,Counter-Strike pana la yahoo pool, Conquiztador! Acum poti sa-ti arati adevarata valoare, sa dovedesti ca meriti sa fii in top, iti oferim sute de adversari buni, fa-ti cont si arata-ti valoarea !Cei mai buni dintre cei mai buni !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează