FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - HERMANNSTADT 3-1

Măldărășanu și Sabău, discursuri diametral opuse după U Cluj - Hermannstadt: „Trebuie să ne schimbăm mentalitatea” + „Vom avea un cuvânt greu”

Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2024 21:52 / Actualizat luni, 22 iulie 2024 00:49

U Cluj s-a impus în fața celor de la Hermannstadt, scor 3-1, iar tehnicienii celor două formații, Marius Măldărășanu și Neluțu Sabău, au avut discursuri diametral opuse. „Măldă”, vizibil dezamăgit, susține că echipa trebuie să lucreze la factorul mental în primul rând, în timp ce Sabău și-a felicitat jucătorii pentru prestația de pe Cluj Arena.

Sibienii au acumulat un singur punct în cele două etape scurse, în timp ce „șepcile roșii” urcă în fruntea Superligii, cu patru puncte după două etape (1-1 cu FCSB, 3-1 cu Hermannstadt).

Marius Măldărășanu: „Trebuie să fiu realist, au fost echipa mai bună”

„A câștigat echipa mai bună, sunt realist. Meciul s-a pierdut în prima repriză, chiar dacă începutul de joc a fost OK. Am interpretat greșit momentele de tranziție, au venit peste noi. Toate au plecat din partea stângă. Mă așteptam să marcăm măcar o dată în a doua repriză, aveam șanse să intrăm în joc dacă s-ar fi întâmplat asta. Important era să credem.

Ei au stat la căldura acelui 3-1, s-au apărat foarte bine. Mergem mai bine, este o înfrângere dureroasă din care să învățăm. Relațiile de joc se câștigă în timp, Markovic are calități extraordinare și sunt ferm convins că ne va ajuta, la fel și Chițu. Prima repriză vreau să o uităm. Eu am răbdare, sunt adeptul încrederii, le-am spus jucătorilor să ridice capul din pământ, dar trebuie să dăm înainte. Vom analiza greșelile, e normal, dar ăsta este fotbalul”, a declarat A1 de la Hermannstadt la flash-interviu.

Nu ne complacem că este început de campionat, voiam mai mult, chiar credeam că putem obține mai mult. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, să ne dorim mai mult. Avem jucători care au câștigat trofee, am mare încredere în ei, le-am cerut să tragă echipa după ei în anumite momente. Mi-am dorit să fac mereu mai mult. Nu e un capăt de țară. Dacă vom câștiga etapa următoare, atunci lucrurile trebuie să meargă pe un făgaș normal.

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Ioan Ovidiu Sabău: „Vom avea un cuvânt greu de spus în acest campionat, însă trebuie să rămânem umili”

„Am avut mari emoții, a fost un joc greu. Vreau să îi felicit pe toți jucătorii, chiar și pe cei care nu au intrat. Cei de pe bancă au venit cu o atitudine bună. A fost o victorie meritată, cu un joc bun în prima repriză. Mie mi-a plăcut că am stat bine în repriza a doua, organizați, îi puteam surprinde pe contraatac.

Cred că vom avea un cuvânt greu de spus în acest campionat, dar trebuie să rămânem umili. Un astfel de joc aduce lumea la stadion”, a declarat și „Moțul”.

Blănuță e un jucător bun, de perspectivă, un vârf de calitate, însă trebuie să muncească foarte mult, dar e un început care te ajută ca atacant, mai ales la moral. Are potențial de mult mai mult. Îi lipsesc ritmul și pregătirea în acest moment, însă nu poți să nu fii mulțumit când marchează de două ori.

- Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Universitatea Cluj

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează