FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

MM Stoica, ironic din nou cu Dan Petrescu: „Nu i-au mai luat jucători cu 4 milioane”

Mihai Stoica, la PrimaSport
Mihai Stoica, la PrimaSport

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2024 09:49 / Actualizat sambata, 17 august 2024 09:58

Mihai Stoica, 59 de ani, i-a răspuns ironic lui Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, care a adoptat un discurs precaut despre următoarea adversară din Conference League, Pafos, în vreme ce a opinat că FCSB ar trebui să o elimine pe LASK Linz în drumul către grupele Europa League.

CFR Cluj mai are un singur hop de trecut pentru calificarea în grupele Conference League. Ardelenii o vor înfrunta în dublă manșă pe Pafos, locul 4 în Cipru.

Joi seara, la cald, Dan Petrescu a prefațat înfruntarea cu ciprioții, vorbind la superlativ despre proxima adversară: „La Pafos e plin de brazilieni, știu că au vrut să dea 4 milioane pe doi jucători de la noi, două cu două. Patronul e din Rusia, vrea să ia campionatul acolo”. În același timp, a pus presiune pe FCSB: „La ce jucători are acum, o să meargă în grupele Europa League”.

Mihai Stoica, ironic după ce l-a auzit pe Dan Petrescu: „Probabil au regândit situația”

La o zi distanță, a venit replica din partea lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB. El a verificat transferurile efectuate de Pafos și a replicat ironic la PrimaSport:

„Da, Pafos e «extraordinară». Ideea e în felul următor: e nu am cum să-l contrazic, el știe mai bine.

Au vrut să ia doi jucători cu 4 milioane de la CFR. Așa a spus, nu? Probabil au regândit situația, nu au mai luat 2 jucători cu câte două milioane, ci unul cu 150.000, iar restul gratis”.

Jucătorul cumpărat cu 150.000 de euro este Marios Ilia, mijlocaș ofensiv / al doilea atacant. MM a omis achiziția lui Joao Correia, fundaș dreapta pentru care Pafos a plătit 200.000 de euro.

Dacă tragem linie, vedem că ciprioții au plătit 350.000 de euro pentru transferuri în această vară. CFR Cluj a scos mult mai mulți bani din conturi, 3,4 milioane pentru Louis Munteanu, Leo Bolgado, Anton Kresic și Virgiliu Postolachi.

Doar trei zile de la „Fii bărbat și tu o dată, Dane!”

Este a doua oară în doar câteva zile când Petrescu și Mihai Stoica își trimit săgeți de la distanță.

Înainte de CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva 1-0, Dan Petrescu a amintit de declarațiile supraoptimiste ale lui Gigi Becali dinainte de FCSB - Sparta Praga, fără să-i menționeze numele patronului campioanei: „După primul meci, FCSB, din declarațiile date de conducători, era deja calificată în play-off. E o mare greşeală”.

MM Stoica a răspuns dur: „Am spus eu vreodată că suntem calificați? Să fie bărbat să spună: «Gigi Becali spune asta»! Fii bărbat, Dane, lasă-ne-n pace! Nu mai tot vorbi la modul general, fii bărbat și tu o dată! Extraordinar!”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
zeidas
zeidas  •  18 August 2024, 07:25

Am vazut cat de barbata esti Mitza, fii barbata si mutat-te in cutia de carton asa cum ai promis, sau esti o gluma ironica de barbat ?

RZW8591
RZW8591  •  17 August 2024, 13:10

MM sa o lase mai moale cu mistourile și sa se concentreze mai mult sa obțină performante adevărate cu fcsb .Ar trebui sa învețe de la Petrescu cum sa faci sa iei 5 campionate in Romania. Dar el (MM) nu poate face asa ceva fiindcă nu are nici-un cuvânt de spus la clubul lui Jijia,unde este doar un simplu breloc.La vorbărie și declarații în presă toți sunt buni...la fapte doar unii...Solenborg parca îi zice...nu mai țin minte exact( scuze dacă nu este corect ) 5-0 și 0-5....

schalker
schalker  •  17 August 2024, 12:42

MMluso ...,,decat,, slabii de SPARTA! Plangi din cutia ta de carton si pupa-l in dos pe ciobanas!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează